Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

A kormányrendelet alapján minden üzletben szájmaszk viselése kötelező! KÉRJÜK, OLVASSA EL ÉS TARTSA BE AZ ÜZLET RENDELETÉT!!! Az új koronavírus kapcsán bevezetett intézkedések ÉRINTIK!!! az ExtratelGSM működését és nyitva tartását! Nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul: H-P: 9:30-17:30 SZO: 9:30-13:00 Ha betegnek érzed magad, vagy az elmúlt 3 hétben fertőzött területen jártál vagy onnan érkezett személlyel szoros kontaktusba kerültél, kérjük NE LÁTOGASD üzleteinket saját és a többi vásárló érdekében! Üzletben maximum 5 fő tartózkodjon és tartsák meg egymás közt az egészséges 2m-es távolságot! 5 fő felett az üzlet előtt várakozzon! Tüsszentéskor, köhögéskor tartsunk zsebkendőt az arcunk elé! Az üzletben most tanácsadás, telefon beállítás, adatok másolása szünetel! Köszönjük együttműködéseteket, várunk mindenkit szeretettel!

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


Ezekre a Samsung telefonokra jöhet Android 11 frissítés

Törölje ezeket az appokat, ha ott vannak a mobilján!

A Mate 40 processzora még elkészülhet, de utána nagy bajban lesz a Huawei

Tim Cook szerint az iPhone SE még a leggyorsabb androidos mobilnál is gyorsabb

Rég várt és igen fontos: vérnyomásmérő funkció érkezik a Samsung óráira

Hivatalos a Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Xiaomi AmazFit GTR Lite okosóra ismertető


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

samsung galaxy trend, samsung j7, Nokia 6303 Classic, nokia 3210 akku, fülkampó, használt garmin zumo 660, nokia 63ő gyári ház, o2 egyenleg lekérdezés németországban, gyári nokia 5140i burkolat, nokia c5 03 eladó

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Barna Roland2020. 07. 05.
Szabó Elizabet2020. 07. 04.
Sebestyén Alexandra2020. 07. 03.
Cziván Ferenc2020. 07. 02.
Valyó Tamás2020. 07. 01.
Kőműves Ibolya2020. 06. 30.
Mátyás Szabina2020. 06. 29.
Szerecz Ábel2020. 06. 28.
Nagy Sándor2020. 06. 27.
Csuzdi Attila2020. 06. 26.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Így omlott össze az okostelefon-őrület elindítójaÍgy omlott össze az okostelefon-őrület elindítója

Már kamaszkorba léptek azok, akik úgy nőttek fel, hogy az okostelefonok mindig is léteztek, de mi, idősebbek tudjuk milyen volt az élet nélkülük.

A kilencvenes évek elején-közepén még a mobiltelefon, az internet, a chatelés és az email is nagy dolognak számított a tömegek számára, ezen dolgok mixelése pedig sci-fi kategóriába tartozott.

2000-ben azonban megtört a jég, hiszen egy kis kanadai cég, a Research In Motion (RIM) bemutatott egy terméket, amelyről már tudjuk, hogy megváltoztatta az egész világot. Ez volt a BlackBerry 957, az (egyik) első okostelefon, amelyben ötvözték a vállalat korábbi, hordozható eszközökre tervezett fax-, email- és üzenetküldő szolgáltatásait a telefonok által kínált lehetőségekkel.

 

 

Forradalom a telekommunikációban

A RIM azzal húzott nagyot, hogy saját rendszert használt, amiben kiemelt figyelmet fordítottak a vállalati és kormányzati ügyfelek igényeire. Megoldották a titkosítást, bevezették a csoportos chatelést, az üzenetek és emailok kezelését, a dokumentumok küldését, illetve tárolását, úgy, hogy ezen szolgáltatások egy telefonon keresztül elérhetővé váltak.

Ma már mindezekre totális alapfunkciókként tekintünk, amelyek még a legolcsóbb okostelefonokban is megtalálhatóak a különféle applikációk révén, de akkoriban tényleg forradalmi húzásnak számított. Pláne úgy, hogy mindehhez egy minden korábbitól totálisan eltérő kialakítású modellt alkottak: Ennek legnagyobb különlegessége a szokatlanul készülékházra épített teljes értékű, fizikai gombokra épülő QWERTY billentyűzet volt, amelynek segítségével minden korábbinál gyorsabban, hatékonyabban lehetett a telefonon írni. Ez pedig óriási előrelépés volt a korszak jellemzően 12 gombos termékeihez képest, amelyekkel egy email vagy üzenet megírása is borzasztóan körülményes lett volna.
Ráadásul az általánosan elterjedt viszonylag karcsú, és kisméretű kijelzővel ellátott telefonokhoz képest meglepően nagy méretű és felbontás képernyővel látták el, amelyen akár ikonok megjelenítése is lehetségessé vált.

Az aranykor

A BlackBerry első készülékét nagyon pozitívan fogadták az üzleti- és államigazgatási szférában szerte a világon, és a vállalat ezt követően gőzerővel kezdte fejleszteni az újabb modelleket. Beköszöntött az aranykor a RIM számára, hiszen rengeteg nagy vállalatnál, hivatalnál és kormányzati körökben is használták a BlackBerry okostelefonokat. A modellek egyre szebbek, gyorsabbak, nagyobbak, jobb felbontásúak lettek, és természetesen robbanásszerűen bővült az elérhető offline és online szolgáltatások köre is.

Mindenki őket akarta másolni, de az előnyüket meg tudták tartani, köszönhetően a fejlett titkosítási eljárásoknak, ami miatt a legbiztonságosabb telefonok között tartották termékeiket számon. A kétezres évek közepére a BlackBerry vált a mobiltelekommunikációs iparág egyik királyává. Az egyébként kifejezetten drága termékeik státusszimbólummá váltak, és a "hétköznapi", "átlagos" felhasználók körében is egyre népszerűbbé, divatosabbá váltak.

A csúcsra már árnyék vetül

2007-ben azonban felbukkant a végzet árnya, és a BlackBerry nagy tragédiája, hogy ezt csak későn vették észre. Ebben az évben minden nagy cégnek volt már BlackBerry klón készüléke, nagy képernyővel, és rendes billentyűzettel. És ez volt az az esztendő, amikor az Apple bemutatta az első teljesen érintőképernyős iPhone-t, amire a RIM csak legyintett, mondván ez gyerekjáték, de komoly emberek ilyesmit nem használnak. Nem is fejlesztettek ebbe az irányba, így mikor az iPhone óriási sikert aratott, ott álltak lemaradva. A trendeket diktáló cég hirtelen ott találta magát a követők táborában, és bár 2008-ban bemutatta saját érintőképernyős modelljét, a Storm nem sok vizet zavart.

Ekkor fordult elő első alkalommal, hogy a piaci elemzők kételyeiket fejezték ki a RIM és a BlackBerry jövőjével kapcsolatban, ám még egy darabig úgy tűnt, hogy a károgóknak nincs igazuk. 2009 a RIM második helyet szerezte meg a Fortune magazin 100 leggyorsabban növekvő cégének listáján, 2010 szeptemberében pedig az egyik legfontosabb régiónak számító Egyesült Államokban 37,3 százalékos piaci részesedést könyvelhettek el, a részvényárfolyamok az egekben jártak. Ám ez volt az utolsó pillanat a csúcson....

2011-ben szabadalmi perekbe bonyolódott a konszern, amely egy új, és később katasztrofális kudarcnak bizonyuló operációs rendszerrel állt elő. Közben az androidos és Apple telefonok szépen lehagyták a céget, amelynek a piaci részesedése 2012 őszére 7,3 százalékra zuhant az Egyesült Államokban. Innen pedig már nem lehetett felállni. Mert bár sokan a fél karjukat is odaadták volna egy ekkora szeletért a tortából, ekkorra már a RIM-nek gyakorlatilag nem maradt értékelhető jövőképe. Az emberek kiszerettek a gombokkal ellátott telefonokból, amelyek ekkora már kifejezetten elavult külsejűnek számítottak, hiába próbálták a dizájnerek mindenféle trükkökkel vonzóbbá tenni őket, nem jártak sikerrel.

 

 

A vég

2014-ben a BlackBerry felkerült a veszélyeztetettek listájára. Egy évvel később pedig már arról pletykáltak, hogy a Samsung felvásárolná a brandet. Ez végül kacsának bizonyult, de csak a vevő személye miatt, hiszen a komoly terveket dédelgető TCL konszern vásárolta meg a márkát a névhasználati jogokkal és a technológiák egy részével együtt.

A TCL ezután pont annyira tudta kihasználni a névben rejlő erőt, mint az áltluk korábban már megszerzett Alcatel és Thomson esetében, azaz semennyire. Lehet, hogy azt gondolták, hogy a BlackBerry név önmagában vevőcsalogató mágnes lehet, de tévedtek. Hiába léptek színre új, androidos modellekkel, azok nem zavartak sok vizet, ugyanis a márka pont a legfőbb varázsát vesztette el azzal, hogy egy olyan holdinghoz került, ami a kínai kormányhoz ezer szállal kötődik.

2020 augusztusában lejárnak a licenszjogok, a TCL pedig bejelentette, hogy azokat nem kívánja meghosszabbítani teljesen érthető módon. Befejezik a gyártást, és nagyon úgy fest, hogy ezzel a komplett telekommunikációs iparág egyik nagy alakjának története véget ér. A BlackBerry ezzel meghal, bár hosszú agóniája egyébként sem volt méltó a régi nagy híréhez. Az eredeti anyacég, a RIM egyébként továbbra is él és virul, de mostanra már átpozicionálták magukat, és különféle vállalati biztonsági szolgáltatásokkal foglalkoznak, illetve szoftvereket is fejlesztenek.

 

 

Tanulság?

A BlackBerry megjárta a mennyet és a poklot is, és történetéből rengeteget lehet tanulni. Bebizonyította, hogy a technológiai szektorban pillanatok alatt lehet valaki meghatározó tényező a semmiből érkezve, azt is, hogy a jó ötlettel és megfelelő kivitelezéssel a piaci rést meglelve óriási sikereket lehet aratni. De emellett azt is, hogy még a legnagyobbak is elbukhatnak szinte mindent felfoghatatlanul rövid idő alatt, és hogy ebben az iparágban a dicső múltból egyáltalán nem lehet megélni.

- origo.hu, Haraszi Tibor -(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: Mobiltelefon hírek, Így omlott össze az okostelefon-őrület elindítójaKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Így omlott össze az okostelefon-őrület elindítója

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Így omlott össze az okostelefon-őrület elindítója

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Így omlott össze az okostelefon-őrület elindítója, Így omlott össze az okostelefon-őrület elindítója, Mobiltelefon hírek

 

 

 
Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
 
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
 
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
 
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Extratel GSM mobiltelefon bolt 18:42: Tisztelt Matel József! Nokia N95 (8GB) készülékhez, sajnos már nincsen kijelzőnk. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdvözlöm!
Érdeklődöm hogy N95 8 Gb. készülékhez van kijelzője
Köszönettel Matel József
Extratel GSM mobiltelefon bolt 10:16: Dear Nellie! Due to accurate bug detection, he goes into one of our stores where our colleagues after looking at the device give a quote for its repair. The duration of the repair will be announced in person at the given store! Regards: ExtratelGSM
hello
I would like to inquire about FIXING AN IPhone 6,that is not switching on.It shows the apple logo but does not switch on completely. How much would it cost to fix it and how long would it take?
Thank you
Nellie

Extratel GSM mobiltelefon bolt 22:00: Tisztelt Kérdező! Budapesten nincs üzletünk, csak Debrecenben és Miskolcon. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:59: Tisztelt Kérdező! AAA újratölthető elemekhez, sajnos nem forgalmazunk töltőt. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
budapesti üzletek címei
AAA újratölthető elemekhez keresek töltőt. Lehet Önöknél kapni?
Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:59: Tisztelt Kérdező! ZTE Axon Mini 7 típusú készülékét, bármelyik hasonló Type-C kompatibilis töltő tölti. Üdvözlettel: ExtratelGSM
ZTE Axon Mini 7-hez hálózati töltő (5V 1,5A) esetleg más kompatibilis?
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


15:25: Debrecen legjobb GSM ...
2 dolog...
09:37: Üdv. Érdeklődnék hogy a Sony G8441 Xperia XZ1 Compact 32GB Kék telefon beszerezhető e nálatok(ha ...
Sony G8441 Xperia XZ1 Compact 32GB Kék
00:08: Szeretnem megrendelni a pink telotokot j5 2017 samsung telora. ...
Samsung J520 Galaxy J5 2017 Pink Rózsaszín Notesz TPU-Bőr Flip Tok
17:08: Jó napot, azt szeretném kérdezni, hogy van e valami biztos ismérve egy telefonnak arra nézve, ...
Mire figyeljünk mobiltelefon vásárláskor?
15:34: Kedves Gyuszi, Mennyire pontosan illeszkedik a kijelzővédő mérete a C7 készülékhez? Sokszor több ...
XPRO Tempered Glass 0.33 kijelzővédő Samsung C7 készülékhez
Extratel GSM mobiltelefon bolt 19:03: Tisztelt Pongor Ferenc! Az érdeklődött mágneses tartó megfelelő az Apple iPhone mobiltelefonhoz. ...
Celly Celly mágnese prémium autós tartó, XL méret

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Így omlott össze az okostelefon-őrület elindítója - Mobiltelefon -