Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

A kormányrendelet alapján minden üzletben szájmaszk viselése kötelező! KÉRJÜK, OLVASSA EL ÉS TARTSA BE AZ ÜZLET RENDELETÉT!!! Az új koronavírus kapcsán bevezetett intézkedések ÉRINTIK!!! az ExtratelGSM működését és nyitva tartását! Nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul: H-P: 9:30-17:30 SZO: 9:30-13:00 Ha betegnek érzed magad, vagy az elmúlt 3 hétben fertőzött területen jártál vagy onnan érkezett személlyel szoros kontaktusba kerültél, kérjük NE LÁTOGASD üzleteinket saját és a többi vásárló érdekében! Üzletben maximum 5 fő tartózkodjon és tartsák meg egymás közt az egészséges 2m-es távolságot! 5 fő felett az üzlet előtt várakozzon! Tüsszentéskor, köhögéskor tartsunk zsebkendőt az arcunk elé! Az üzletben most tanácsadás, telefon beállítás, adatok másolása szünetel! Köszönjük együttműködéseteket, várunk mindenkit szeretettel!

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


Ezekre a Samsung telefonokra jöhet Android 11 frissítés

Törölje ezeket az appokat, ha ott vannak a mobilján!

A Mate 40 processzora még elkészülhet, de utána nagy bajban lesz a Huawei

Tim Cook szerint az iPhone SE még a leggyorsabb androidos mobilnál is gyorsabb

Rég várt és igen fontos: vérnyomásmérő funkció érkezik a Samsung óráira

Hivatalos a Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Xiaomi AmazFit GTR Lite okosóra ismertető


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

sim foglalat javítás, 21őő0460ű3, sony ericsson xperia x10 mini pro hátlap ár, samsung s7 edge clone vasarolhato, sony z3, tesco univerzális telefontartó, blaupunkt sm 01, dodge x90, asus zenfone2, demo

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Barna Roland2020. 07. 05.
Szabó Elizabet2020. 07. 04.
Sebestyén Alexandra2020. 07. 03.
Cziván Ferenc2020. 07. 02.
Valyó Tamás2020. 07. 01.
Kőműves Ibolya2020. 06. 30.
Mátyás Szabina2020. 06. 29.
Szerecz Ábel2020. 06. 28.
Nagy Sándor2020. 06. 27.
Csuzdi Attila2020. 06. 26.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Izmos kamerákkal és 5G-vel futott be a Samsung Galaxy S20 sorozatIzmos kamerákkal és 5G-vel futott be a Samsung Galaxy S20 sorozat

A Samsung idei csúcsmodelljeinek sorát egy ultraprémium készülékkel is megtoldja.

A Samsung megnyitotta a 2020-as csúcstelefon-dömpinget, a vállalat sajtóeseményén ismert zászlóvivője, a Galaxy S széria legújabb modelljeit, illetve új hajlítható kijelzős okostelefonját is leleplezte. A várakozásoknak megfelelően a gyártó csavart egyet a nevezéktanon, az S sorozat idén így az S10 után a Galaxy S20 modellekkel folytatódik, a hajtogatós, clamshell készülék pedig a pletykákhoz igazodva Galaxy Z Flip néven kerül piacra - ez utóbbi modellről külön cikkben emlékezünk meg.

 

 

GAZDASÁGOS HELYETT ULTRAPRÉMIUM

Az S20 sorozat mindjárt három modellel debütál, noha nem egészen úgy, mint tavaly a Galaxy S10 esetében láthattuk. Itt ugyanis eltűnik az S10e által képviselt, kompaktabb és visszafogottabb árazású modell, helyette a cég a sor másik végén bővít, abszolút csúcsmodellje idén a Galaxy S20 Ultra nevet kapja - ez utóbbi mellé érkezik, a Galaxy S20 és Galaxy S20+.

Az elöl-hátul üvegborítású telefonokat fémkeret övezi, ahogy az manapság lenni szokott - a tavalyi modellekhez képest az egyik legfeltűnőbb dizájnváltás, hogy akárcsak a nyáron bemutatkozott Galaxy Note 10-nél, itt is középre költözött a kijelzőbe vágott előlapi kamera, mindhárom modell esetében. A hátlapot is átrendezte valamelyest a cég, egy függőleges, téglalap alakú blokkba terelve az egyre népesebb kameracsokrot. A trió legnagyobb modellje a Galaxy S20 Ultra, gigantikus, 6,9 hüvelykes kijelzővel, azt az S20+ 6,7 hüvelykkel követi, a legkisebb modell pedig az S20, a maga "kompakt" 6,2 hüvelykes kijelzőjével. Az AMOLED panelek egyébként 120 hertzes képfrissítési rátát produkálnak, és a HDR10+ plecsnit is megkapták, felbontásuk pedig mindhárom modellnél 3200x1400 pixel. Ahogy az a sorozatnál már szabványosnak tekinthető az ujjlenyomat-olvasó is a kijelző mögött található.

 

 

FÓKUSZBAN A KAMERA

Ahhoz nem férhet kétség, hogy idén a kamera kapta a legnagyobb hangsúlyt a Samsung új csúcsmodelljein. Két testvérétől az Ultra kiadást is elsősorban a hátlapi kamerarendszer különbözteti meg - persze a képátló mellett. A készüléken mindjárt négy hátoldali szenzor található, a fő kamera felbontása pedig nem kevesebb mint 108 megapixel - az ütős szenzort érzékelőt a cég már tavaly nyáron bemutatta, az támogatja a vállalat Nonacell névre keresztelt, 9x1 pixel binning technológiáját is, amellyel 9 pixel adatait egybehúzva, 12 megapixeles fotókat lő. Így bár a felbontás kisebb, egy képpontra számottevően több fényinformáció jut, ami előnytelen fényviszonyok között különösen jól jöhet.

Az S20 Ultra hátoldalán található jókora kamerablokk alján egy 4x optikai zoomra képes, 48 megapixeles szenzor is figyel. Utóbbi a tavaly a Huawei P30 Próból is megismert, periszkóp elrendezést használja, hogy megfelelő távolságot tudjon biztosítani az egyes lencsék között, a fenti érték eléréséhez. A kamera a "100x Space Zoom" üzemmódot is támogatja, itt értelemszerűen már a digitális zoom is besegít, gépi tanulással javítva a kép minőségét. Természetesen az eszközökről az ultraszéles látószögű kamera sem hiányzik, ennek felbontása 12 megapixel, mindhárom eszköz esetében.

 

 

Az S20 és S20+ fő kamerája, akárcsak az előző generációnál, itt is megmaradt 12 megapixelnél, itt azonban már új, nagyobb pixelekkel dolgozó szenzorra váltott a gyártó. A két kisebb modellen is találunk telefotó kamerát, 64 megapixeles szenzorral, noha ez utóbbinál nincs szó optikai zoomról, a közelítést a szenzor digitálisan, a nagyobb felbontású kép levágásával végzi. Az S20+ és az Ultra modellek egy-egy ToF szenzort is kaptak.

 Mindhárom modell fő, és telefotó lencséit is segíti az optikai képstabilizáció, továbbá mindhárom képes 8K videó rögzítésére is - ez nem kis mutatvány az okostelefon-piacon, bár valószínűleg a legtöbb potenciális vásárló még nem igazán rendelkezik ekkora felbontás lejátszására alkalmas megjelenítővel. Ami az előlapi kamerákat illeti, Az S20 és S20+ a korábbról már ismerős 10 megapixeles szenzorokat kapta, a legnagyobb eszköz kijelzőjébe ütve pedig egy tiszteletet parancsoló, 40 megapixeles érzékelő figyel.

 

 

IZMOS VAS, OPCIONÁLIS 5G

A motorháztető alatt mindhárom modellben a gyártó Exynos 990 lapkája, vagy régiótól függően Qualcomm Snapdragon 865 chip dolgozik. Európában szokás szerint az Exynosszal szerelt variánsra számíthatunk, utóbbi chipben két 2,73 gigahertzes Mongoose M5, két 2,5 gigahertzre állított Cortex-A76, valamnt négy darab, 2 gigahertzen ketyegő Cotex-A55 mag található - a lapka a gyártó szerint akár 20 százalékos teljesítménybeli előrelépést is jelenthet az előző modellhez képest.

 

 

A Galaxy S20 és S20+ elérhető lesz 4G és 5G kiadásban is (utóbbiért átlagosan 100 euróval kell többet kicsengetni) míg az Ultra modell csak 5G-képes verzióban lesz kapható. A RAM mérete a hálózati képességek függvényében változik, az 5G-s S20 és S20+ modellek 12 gigabájt LPDDR5 memóriát és 128 gigabájt belső tárhelyet kapnak, míg az LTE-s variánsoknál a RAM mérete 8 gigabájt lesz. Az S20 Ultrában a 128 gigabájt tárterület mellett ugyancsak 12 gigabájt RAM-ot találunk, a telefon 512 gigabájtos variánsába ugyanakkor gigászi, 16 gigabájt memória került. Mindhárom telefon tárhelye bővíthető microSD kártyával is, amelyből akár további 1 terabájttal.

A készülékeknek az akku terén sincs okuk szégyenkezni, méreteihez képest mindhárom modellbe kifejezetten méretes telep jutott: az S20-ban egy 4000 mAh kapacitású akkumulátort találunk, míg az S20+ 4500, az S20 Ultra pedig tetemes 5000 mAh-s telepből gazdálkodhat. A trió mindegyike támogatja a 15 wattos vezeték nélküli töltést is. Vezetékes töltésnél az S20 és az S20+ 25 wattos gyorstöltést kapott, míg az Ultra kiadásnál ez az érték egészen 45 wattig kúszik fel.

 

 

A Samsung idei csúcsmodelljei hazánkban március 13-án rajtolnak Android 10-zel a fedélzetükön - árazásuk nem hoz nagy meglepetést, az S20 széria modelljeiért, ahogy tavaly az elődökért, idén is igen mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Az LTE-s Galaxy S20 ajánlott bruttó fogyasztói ára, hazánkban 325 ezer forint, az S20+-é 360 ezer forint. Az S20+ 5G kiadása 395 ezer forint környékén lesz kapható - kisebb 5G-s testvérének pontos ára egyelőre nem ismert. A mezőnyt vezető, 128 gigabájtos Galaxy S20 Ultra 485 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető - a más tárterülettel szerelt modellek még váratnak magukra. Az előrendelések már leadhatók az eszközökre, az előrendelők pedig a gyártó új, Galaxy Buds+ füleseit is megkapják a készülék mellé.

- hwsw.hu, Hlács Ferenc -(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: Mobiltelefon hírek, Izmos kamerákkal és 5G-vel futott be a Samsung Galaxy S20 sorozatKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Izmos kamerákkal és 5G-vel futott be a Samsung Galaxy S20 sorozat

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Izmos kamerákkal és 5G-vel futott be a Samsung Galaxy S20 sorozat

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Izmos kamerákkal és 5G-vel futott be a Samsung Galaxy S20 sorozat, Izmos kamerákkal és 5G-vel futott be a Samsung Galaxy S20 sorozat, Mobiltelefon hírek

 

 

 
Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
 
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
 
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
 
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Extratel GSM mobiltelefon bolt 18:42: Tisztelt Matel József! Nokia N95 (8GB) készülékhez, sajnos már nincsen kijelzőnk. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdvözlöm!
Érdeklődöm hogy N95 8 Gb. készülékhez van kijelzője
Köszönettel Matel József
Extratel GSM mobiltelefon bolt 10:16: Dear Nellie! Due to accurate bug detection, he goes into one of our stores where our colleagues after looking at the device give a quote for its repair. The duration of the repair will be announced in person at the given store! Regards: ExtratelGSM
hello
I would like to inquire about FIXING AN IPhone 6,that is not switching on.It shows the apple logo but does not switch on completely. How much would it cost to fix it and how long would it take?
Thank you
Nellie

Extratel GSM mobiltelefon bolt 22:00: Tisztelt Kérdező! Budapesten nincs üzletünk, csak Debrecenben és Miskolcon. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:59: Tisztelt Kérdező! AAA újratölthető elemekhez, sajnos nem forgalmazunk töltőt. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
budapesti üzletek címei
AAA újratölthető elemekhez keresek töltőt. Lehet Önöknél kapni?
Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:59: Tisztelt Kérdező! ZTE Axon Mini 7 típusú készülékét, bármelyik hasonló Type-C kompatibilis töltő tölti. Üdvözlettel: ExtratelGSM
ZTE Axon Mini 7-hez hálózati töltő (5V 1,5A) esetleg más kompatibilis?
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


15:25: Debrecen legjobb GSM ...
2 dolog...
09:37: Üdv. Érdeklődnék hogy a Sony G8441 Xperia XZ1 Compact 32GB Kék telefon beszerezhető e nálatok(ha ...
Sony G8441 Xperia XZ1 Compact 32GB Kék
00:08: Szeretnem megrendelni a pink telotokot j5 2017 samsung telora. ...
Samsung J520 Galaxy J5 2017 Pink Rózsaszín Notesz TPU-Bőr Flip Tok
17:08: Jó napot, azt szeretném kérdezni, hogy van e valami biztos ismérve egy telefonnak arra nézve, ...
Mire figyeljünk mobiltelefon vásárláskor?
15:34: Kedves Gyuszi, Mennyire pontosan illeszkedik a kijelzővédő mérete a C7 készülékhez? Sokszor több ...
XPRO Tempered Glass 0.33 kijelzővédő Samsung C7 készülékhez
Extratel GSM mobiltelefon bolt 19:03: Tisztelt Pongor Ferenc! Az érdeklődött mágneses tartó megfelelő az Apple iPhone mobiltelefonhoz. ...
Celly Celly mágnese prémium autós tartó, XL méret

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Izmos kamerákkal és 5G-vel futott be a Samsung Galaxy S20 sorozat - Mobiltelefon -