Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

A kormányrendelet alapján minden üzletben szájmaszk viselése kötelező! KÉRJÜK, OLVASSA EL ÉS TARTSA BE AZ ÜZLET RENDELETÉT!!! Az új koronavírus kapcsán bevezetett intézkedések ÉRINTIK!!! az ExtratelGSM működését és nyitva tartását! Nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul: H-P: 9:30-17:30 SZO: 9:30-13:00 Ha betegnek érzed magad, vagy az elmúlt 3 hétben fertőzött területen jártál vagy onnan érkezett személlyel szoros kontaktusba kerültél, kérjük NE LÁTOGASD üzleteinket saját és a többi vásárló érdekében! Üzletben maximum 5 fő tartózkodjon és tartsák meg egymás közt az egészséges 2m-es távolságot! 5 fő felett az üzlet előtt várakozzon! Tüsszentéskor, köhögéskor tartsunk zsebkendőt az arcunk elé! Az üzletben most tanácsadás, telefon beállítás, adatok másolása szünetel! Köszönjük együttműködéseteket, várunk mindenkit szeretettel!

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


Kézben a Galaxy Watch 3

Xiaomi Poco F2 Pro okostelefon bemutató

Kukázhatja egyik legsikeresebb termékcsaládját az Apple

108 megapixeles kamera lesz a Galaxy Note 20 Ultrában

Végre tanul az iPhone is az Android-telefonoktól

Ezekre a Samsung telefonokra jöhet Android 11 frissítés

Törölje ezeket az appokat, ha ott vannak a mobilján!


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

piros led lt26i nem kapcsol be, nokia c3-ő lila magyar telefon rendelése, s 3, nokia kinyitható telefon, nokia 101 dual sim, samsung j5, tesco tablet tok, flower gsm gyula, samsung s10 plus clone, t-mobile move hátlap ára

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Kőmüves Zsolt2020. 08. 09.
gyányi roland2020. 08. 08.
Mucsina Kornél2020. 08. 07.
Tóthné Horváth Piroska2020. 08. 06.
Fejes Nándor2020. 08. 05.
Kiss András2020. 08. 04.
Slezsák Gergely2020. 08. 03.
Szimics Mónika2020. 08. 02.
Vadász Roland2020. 08. 01.
Varga Antal2020. 07. 31.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Végre tanul az iPhone is az Android-telefonoktólVégre tanul az iPhone is az Android-telefonoktól

Habár az Apple egykor ténylegesen úttörőként vezette az okostelefonos piacot, mind szoftver, mind pedig hardver tekintetében, az utóbbi években az figyelhető meg, hogy inkább követi az androidos termékeket. Ez a trend nem változott meg az új iOS 14-gyel sem.

Persze, mondhatjuk, hogy vállalat sosem volt az elkapkodott újítások híve, jellemzően azt építette be a készülékeibe, amiről meggyőződött, hogy működik, és nem csak egy gyorsan múló, többé-kevésbé haszontalan látványújdonságról van szó.

Néhány napja bemutatkozott az iPhone-ok operációs rendszerének, az iOS-nek a legújabb, 14-es számú változata, és ebben az Apple számos olyan újdonságot mutatott be, melyek több esetben már évek óta elérhetők az androidos készülékeken. Habár az Apple minden frissítést igyekszik "forradalminak" beállítani, valójában az iOS ezúttal ismét csak felzárkózott néhány ponton az Android mellé.

1. Minialkalmazások a kezdőképernyőn

Az Apple sokáig ragaszkodott hozzá, hogy az iPhone-okon semmi nem törheti meg a kezdőképernyő egységét, ott bizony egyforma méretű ikonoknak kell sorakozni katonás rendben. Minialkalmazások (widgetek) ugyan egy idő után elérhetővé váltak, de nem kezdőképernyőn, hanem attól eggyel balra lapozva.

Ez most megváltozott, és az iOS 14-ben már kipakolhatjuk a minialkalmazásokat az ikonok közé, azok pedig (az Androidhoz) hasonlóan körberendeződnek a widgetek körül. A minialkalmazások mérete is változtatható, ahogy a konkurens rendszernél már megszokhattuk, azonban az Apple bevezetett azért egy újítást, ami Androidon ebben a formában nem érhető el.

Az iOS 14-ben ugyanis lehetőség van beállítani olyan "okos" widgetgyűjteményt, ami a napszaknak megfelelően változtatja, hogy az adott helyen éppen milyen minialkalmazást jelenít meg, ez pedig hasznos lehet, hiszen nem kell egyszerre többet is kiraknunk, hogy foglalják a helyet az ikonok elől.

 

 

2. Alkalmazásindító... vagy valami olyasmi

Az iPhone-ok esetén szintén alaptörvény volt, hogy minden feltelepített alkalmazás ikonja kikerül a kezdőképernyőkre, nem kell külön bemenni az alkalmazásindítóba, és onnan kihúzni a kívánt ikonokat (vagy onnan elindítani az adott appot). Az iOS 14 ebben is változást hoz az App Library bevezetésével, habár itt nem beszélhetünk arról, hogy egy az egyben lemásolták volna az Android működését.

A kezdőképernyőktől jobbra helyezkedik el ez a bizonyos App Library, ami különböző kategóriákba sorolva jeleníti meg a telepített alkalmazásainkat. Ezzel együtt bekerült a lehetőség, hogy elrejtsünk alkalmazásokat a kezdőképernyőkről, így azokat csak az App Libraryban találjuk majd meg, vagy esetleg a kereső segítségével, ami egy jó ideje már szintén alap Androidon.

Azt is meg kell jegyezni, hogy az androidos telefonokon az alkalmazásindító cserélhető, és elérhetőek olyan változatok külsős fejlesztőktől, amik az iOS 14-hez hasonlóan mappákba sorolják az appokat, javítva ezzel az áttekinthetőséget.

 

 

3. Cserélhető alap alkalmazások

Az Android esetében alapvetés, hogy a rendszer alapvető alkalmazásainak többségét lecserélhetjük külsős partnerek által fejlesztett appokra. Ettől az Apple eddig elzárkózott, így hiába preferáltuk mondjuk a Google Chrome böngészőt, ha az azon kívül megnyitott linkek mindig a Safarit hozták elő.

Az iOS 14-gyel ez is megváltozik, igaz, egyelőre csak korlátozott mértékben: az alapértelmezett böngészőt és e-mail klienst cserélhetjük majd le. További limitáció, hogy a böngészők esetében az Apple csak a Safari által is használt WebKit alapú böngészőket engedélyezi majd, gyaníthatóan azért, hogy biztosítani tudja a zavartalan működést.

Ez azonban nem tűnik hatalmas problémának, a Chrome, a Firefox és az új Microsoft Edge is használható lesz a jelenlegi információink szerint.

 

 

4. Kép a képben

Az Android már szintén hosszú évek óta tudja a kép a képben módot, vagyis amikor egy videót lekicsinyítva nézhetünk, miközben mást csinálunk a telefonon. Ez most megérkezett iOS 14-re is, így mostantól az iPhone felhasználói is vidáman lekicsinyíthetik a videót, és közben kezelhető marad a kezdőképernyő vagy más alkalmazás.

Az Apple elég ügyesen oldotta meg a dolgot, ugyanis a kicsinyített kép mérete változtatható a sarkainak a kihúzásával, ráadásul el is rejthetjük a lejátszót, ha csak a hangot szeretnénk hallani. Mondhatjuk tehát, hogy habár a funkciót tekintve ismét csak felzárkózott az iOS, viszont a megvalósítás nagyon átgondoltnak és profinak tűnik.

 

 

5. Siri nem foglal többé teljes képernyőt

Az Apple beépített mesterséges intelligenciás asszisztense, Siri, nagyon sokat fejlődött az elmúlt években, rengeteg funkcióval bővült, és egyre okosabbá vált. Egy dolog azonban nem változott: ha előhívtuk az iPhone-on, akkor egy teljes képernyőt elfoglaló alkalmazás jött be.

Ez alaposan megváltozik az iOS 14-ben, ugyanis a frissítéstől kezdve már csak egy kis ikon jelenik meg az éppen használt alkalmazás fölött, ami jelzi, hogy Siri éppen aktiválódott és figyel ránk. Ez pedig nagyon hasonlít arra, ahogy a Google Asszisztens működik már jó ideje az androidos készülékeken.

Mindenesetre egy apró, de hasznos újdonságról van szó, ami minden bizonnyal kényelmesebbé teszi majd az iPhone felhasználóinak életét.

 

 

6. Fordító alkalmazás

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a Google Fordítót, ami már évek óta elérhető a weben és okostelefonos alkalmazásként is. Az iOS 14-gyel az Apple is elhozza nekünk a saját fordító alkalmazását, ami ehhez nagyon hasonlóan működik: be kell írni vagy diktálni a szöveget, kiválasztani a nyelvet, a program pedig igyekszik lefordítani nekünk.

Azonban látható, hogy az Apple hosszú ideig még lemaradásban lesz a Google-lel szemben: egyelőre még csak 11 nyelvet ismer, míg a konkurencia már több mint 100 nyelvre fordítani (igaz, némelyikre inkáőbb kisebb, mint nagyobb sikerrel).

 

 

7. Engedélyek az alkalmazások telepítésekor

Az Apple mindig is büszke volt arra, hogy mennyire komolyan veszi a biztonságot, és nem él vissza a felhasználók személyes adataival. Erre a témakörre most különösen ráfeküdt az Apple, épp ezért tűnik némileg viccesnek, hogy csak most kerülnek be az engedélykérések a rendszerbe.

Az iOS 14-ben már az App Store-ból telepítéskor látni fogjuk, hogy az adott alkalmazás a telefonunk milyen részeihez, funkcióihoz, adataihoz kér hozzáférést. Mindez az Androidban már szintén évek óta alapvető, a Google folyamatosan csiszolta, fejlesztette ezt a lehetőséget, így egyre inkább úgy tűnt, hogy igyekszik figyelni a privát szféránkra.

 

- origo.hu, Vaffler Dániel -(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: Mobiltelefon hírek, Végre tanul az iPhone is az Android-telefonoktólKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Végre tanul az iPhone is az Android-telefonoktól

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Végre tanul az iPhone is az Android-telefonoktól

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Végre tanul az iPhone is az Android-telefonoktól, Végre tanul az iPhone is az Android-telefonoktól, Mobiltelefon hírek

 

 

 
Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
 
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
 
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
 
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Extratel GSM mobiltelefon bolt 12:16: Tisztelt Bartkó Alex! Huawei P Smart Z gyári lcd kijelző érintőpanellel, cserével együtt - 25.000 Ft-ba kerül. Miskolci üzletünkben, nincs hardveres javításra lehetőség! Minden hardver hibás készüléket innen küldjük tovább a Debreceni szervizünkbe, ahol javítják. A javítás időtartamáról az adott üzletben személyesen tájékoztatják! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdvözlöm! A Huawei P Smart Z telefonomnak betört, berepedt a kijelzője. A miskolci üzletbe ha beviszem, ki tudják cserélni? És mennyibe kerül? Köszönettel, Bartkó Alex
Extratel GSM mobiltelefon bolt 18:42: Tisztelt Matel József! Nokia N95 (8GB) készülékhez, sajnos már nincsen kijelzőnk. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdvözlöm!
Érdeklődöm hogy N95 8 Gb. készülékhez van kijelzője
Köszönettel Matel József
Extratel GSM mobiltelefon bolt 10:16: Dear Nellie! Due to accurate bug detection, he goes into one of our stores where our colleagues after looking at the device give a quote for its repair. The duration of the repair will be announced in person at the given store! Regards: ExtratelGSM
hello
I would like to inquire about FIXING AN IPhone 6,that is not switching on.It shows the apple logo but does not switch on completely. How much would it cost to fix it and how long would it take?
Thank you
Nellie

Extratel GSM mobiltelefon bolt 22:00: Tisztelt Kérdező! Budapesten nincs üzletünk, csak Debrecenben és Miskolcon. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:59: Tisztelt Kérdező! AAA újratölthető elemekhez, sajnos nem forgalmazunk töltőt. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
budapesti üzletek címei
AAA újratölthető elemekhez keresek töltőt. Lehet Önöknél kapni?
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


Extratel GSM mobiltelefon bolt 18:36: Tisztelt Sipos Béla! Blaupunkt SL-04 tipusu akkumulátor elfogyott készleteinkről, amiből jelenleg ...
BLAUPUNKT Akku 2200 mAh LI-ION Blaupunkt SL-04
17:55: Slg04 aksit keresek
BLAUPUNKT Akku 2200 mAh LI-ION Blaupunkt SL-04
Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:33: Tisztelt Rácz Gergely! Samsung S20 Plus telefonba jó lesz a 128GB microSD memóriakártya. Nagyobbat ...
KINGSTON Kingston 128GB microSDXC UHS-I memóriakártya,C10
Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:05: Kedves Gréta! 1. Az első kérdésére a választ a készülék rendelkezik magyar nyelvű menüvel. 2. A ...

20:11: Üdvözletem Önnek ! Olyan problémám lenne hogy van egy Samsung S20+ telefonom amibe egy nagyobb ...
KINGSTON Kingston 128GB microSDXC UHS-I memóriakártya,C10
17:49: Szép napot! Egy olyan kérdésem lenne, hogy beszámításról eshet-e szó és milyen módon? Köszönöm a ...
Samsung G900 Galaxy S5 16GB Fekete Mobiltelefon

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Végre tanul az iPhone is az Android-telefonoktól - Mobiltelefon -