Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

A kormányrendelet alapján minden üzletben szájmaszk viselése kötelező! KÉRJÜK, OLVASSA EL ÉS TARTSA BE AZ ÜZLET RENDELETÉT!!! Az új koronavírus kapcsán bevezetett intézkedések ÉRINTIK!!! az ExtratelGSM működését és nyitva tartását! Nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul: H-P: 9:30-17:30 SZO: 9:30-13:00 Ha betegnek érzed magad, vagy az elmúlt 3 hétben fertőzött területen jártál vagy onnan érkezett személlyel szoros kontaktusba kerültél, kérjük NE LÁTOGASD üzleteinket saját és a többi vásárló érdekében! Üzletben maximum 5 fő tartózkodjon és tartsák meg egymás közt az egészséges 2m-es távolságot! 5 fő felett az üzlet előtt várakozzon! Tüsszentéskor, köhögéskor tartsunk zsebkendőt az arcunk elé! Az üzletben most tanácsadás, telefon beállítás, adatok másolása szünetel! Köszönjük együttműködéseteket, várunk mindenkit szeretettel!

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


3mk 4SMARTS ACER ADAM ELEMENTS Adidas AEG Af Aitisin Akg Alcatel ALCOR Allview Amorus Apple ASHUTB Astrum ASUS Automobil Awei Axon BAKU Ballistic Baseus BEAFON BELKIN Beoplay Best Bestsuit BlackBerry BLAUPUNKT BLAUTEL Blueboo BMW BRANDO BUGATTI C-ku Cadex Cameron sino CASE-MATE Casecube CASEME Caseology CAT CATERPILLAR CELLULARLINE Celly CG MOBILE Crystalusion Cubot DC DCI MOBILE Designed for samsung Desof icon DEVIA Digi DISNEY DISPLEX DLINK Doogee DOORMOON DREAMTECH Dux ducis Dzgogo ECOPRESS EgyÉb Egyéb gyártó Elephone ENERGIZER ENKAY Ericsson Ero Escam Esr EVOLVEO FERRARI Fierre shann Fineblue Floveme Fly Forever GARMIN GECKO Gigapack Gigaset Goodram GOODRAM/TOSHIBA GOOGLE Greencell GRIFFIN Gub GUESS HAMA Hana Hanster Haweel HEALING SHIELD Hoco Homtom Honor HTC HUAWEI ICANDY IDISKK IGLOVE Imak INTENSO Ipaky IPEGA JABRA JBL Joyroom Jt berlin Kaku KALAIDENG KARL LAGERFELD KINGSTON KRUSELL Ldnio Leagoo Leiers LENOVO LG LIFEPROOF Lileng LOOPEE LOVE MEI LUPHIE MADE FOR SAMSUNG Made for xperia MADE IN HUNGARY MARVEL Meizu MERCEDES Mercury Mercurycase MICROSOFT Mitac Mobiwire Mocolo MOFI Mol MONSTER Moshika MOTOMO Motorola Mychoice Myki MYPHONE MYSCREEN NAVIGON NAVON Nillkin Nokia NOOSY Nxe OLYMPIA Oneplus Orico OTTERBOX Oukitel Outxe OZAKI Panasonic Philips PIELFRAMA PIERRE CARDIN PITAKA PLANTRONICS PRESTIGIO Proda Pulse Puluz PUZOO Qialino Qkz RAIN DESIGN Realme Redpepper Remax RIM Ritech ROAR Rock Rockphone ROMIX Sagem SAMSONITE Samsung SanDisk SEENDA SGP Shellbox Shelly Shengo SHINECON Siemens SKECH SO7 Sony Sony ericsson SonyEricsson SPECK SPIGEN Sulada Supcase Tcl Thl TOSHIBA Totu TREXTA Tronsmart U WATCH U.S. POLO Uag Ulefone Umi USAMS Utángyártott VEGA VICTORIA Vidvie Vili dmx Vinsic Vodafone VOUNI VTECH WAYTEQ Wheel up Wiko Wiwu Wk Wriol Wuw X-level XDORIA XIAOMI Xo Xoomz XP XPRO XQISIT Xuenair Yogee ZAGG Zealot ZHUDIAO Zopo ZTE
Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


Apple iPhone 12 mini – így hívják állítólag az Apple idei egyik új mobilját

Ennél erősebb androidos telefon még nem volt a kezünkben

OnePlus Nord: közel a csúcshoz, méghozzá korrekt áron

Mi ez a zöld pötty az iPhone kijelzőjén? Valaki leskelődik?

Megjelent a két kijelzős LG Wing

Kiszivárgott: Összehajtható iPhone kiadását tervezi az Apple

Kicsit drágább lett a Moto E7 Plus


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

huawei töltő, nokia 5230, ilike x3 akkumuláto, angyalforrás, védö folja, sim tarto, samsung s10 plus clo, mobil bolt debrecen, sim kártya független, full 3d

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Mustos Norbert2020. 09. 30.
Fogdné Csorba Mónika2020. 09. 29.
Kenderesi Tibor2020. 09. 28.
Burai Ernő2020. 09. 27.
Nemes Mihály2020. 09. 26.
Bozsovics Judit2020. 09. 25.
Pallinger Vilmos2020. 09. 24.
Bihari Tibor2020. 09. 23.
Kopcsik Tivadar2020. 09. 22.
Thot Martina2020. 09. 21.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Samsung E700 tesztSamsung E700 teszt

Huuuhaaa! Egy új forma, mellyel a koreai mobilóriás ügyesen beújított ezen a zsúfoltságig telt távközlési piacon.

Samsung E700 teszt

Huuuhaaa! Egy új forma, mellyel a koreai mobilóriás ügyesen beújított ezen a zsúfoltságig telt távközlési piacon. Ismét csökkentették a méreteket. Minden oldalt - egy határozott mozdulattal - kecsesebbre szabtak és eltüntették a külso antennát, mely gyakorta ágaskodott zsebünkben félreértésre adva okot. A tekintélyt parancsoló valamint uralkodó fémes, ezüstös színt még egy sötétkék sáv beillesztésével bolondították meg.
Két darab színes kijelzovel áldotta meg a bokezu természet. Újdonság számban megy a külso LCD (256 szín) mely inverz (fekete) alapon jeleníti meg az aktuális információkat (akkuállapot, ido, dátum, hívásállapot, sms stb.). E fölött díszeleg a VGA (640x480) minoséget produkáló beépített digitális kamera. A gyártói precizitást tükrözi, hogy minden rendszercsatlakozót egy aprócska, gumírozott tömítéssel óvnak a fizikai sérülésektol.
Az újítások eredményeként egy határozott és komoly külseju készüléket szorongathatunk, izgalomtól remego markunkban.

Színkavalkád
A flip (fedél) felnyitásával megelevenedik a 65 k-s TFT belso kijelzo, mely színkavalkádot varázsol körénk. A külso szemlélo azt hiheti, hogy egy földönkívüli lényecske kerítette hatalmába életünk színterét, a szobánkat. Kituno rajzolattal, kontraszttal és színtelítettséggel rendelkezo képernyot szemlélhetünk menüben történo barangolásunk során. A kamerával készített fotók élethuek és kituno minoségben kerülnek megjelenítésre a lapos, folyadékkristályos monitoron.
Billentyuzete is kello megvilágítást kapott. Kellemesen kékes fény segítségével sötétben is könnyedén megtaláljuk a használni kívánt nyomógombot. A korábbi modelleknél megszokott ezüst színt felváltotta a fekete, melynek komorságát krómozott vonalkák beágyazásával törték meg. Már-már azt hihetjük, hogy egy ékszerész tervezte ezt a picuri mobil csodát. Nyakba akasztva szinte bármilyen öltözethez igazodva, dísztárgyként is viselhetjük.

Döbbenet
Döbbenetes, milyen ütemes fejlodés tapasztalható digitális világunkban. Amilyen aprócska objektívet kapott E700-asunk kamerája, olyan jó minoségu VGA képet produkál.
Az Easy Studio nevu program PIM&FILE manager alprogramjával INFRA segítségével könnyedén szinkronizálhatjuk mobilkütyünket, és persze így fotóinkat is egyszeruen átszipkázhatjuk számítógépünkre.
A zoomolás már kevésbé megy a fotók minoségének rovására, és érdekessége, hogy a nagyított képek is 640x480-as méretben jelennek meg gépünkön! Korábban a zoom felére csökkentette a nyomtatható képméretet. A kamera éjszakai üzemmódja is megfelelo minoségu képet produkál. Saját magunk állíthatjuk a zoom funkció mellett a készítendo kép fényerejét. Ennél a modellnél a fehéregyensúly szabályozás már jól megoldott, ennek eredményeként fotóink kontrasztosak és telítettek.
Idozíthetjük is kameránkat, melynek segítségével könnyedén készíthetünk képet barátnonkrol és magunkról. A sorozatfelvételt is támogatja (6-15 kocka) ez a csodaszerkezet. Rallye versenyen hasznát vehetjük, hiszen így képes rögzíteni az egymás utáni eseményeket. (Autó érkezik, lassít, csúsztat, sodródik, ugrunk, törik...)
Felvételeinket különbözo effektekkel is megvadíthatjuk (régies hatás, domború kép, skicc stb.).

Hogy alkotásainkat és pillanatképeinket ne csak mi élvezzük, lehetoség van másokkal is megosztani. Grafikus kezelofelületu MMS szerkesztonk segítségével megkomponálhatjuk médiás üzenetcsomagunkat, mely hangokat (polifonikus hangás, 40 szólamban), képeket, szöveges üzenetet tartalmazhat. Ezután akár egy másik MMS képes készülékre, akár e-mail címre postázhatjuk élménybeszámolónkat. Gondoljunk csak bele, milyen hasznos funkció ez! Meglátunk a tengerparton egy nudista hajlamokkal megáldott, feszes boru, kellemes külseju csinibabát. Rázoomolunk kedvenc testrészünkre, fotózunk és elküldjük irigykedo barátainknak. Persze vigyázzunk, hogy a fotózandó alany, kigyúrt hímnemu párja nehogy a hátunk mögé somfordáljon, mert akkor...

Telónk természetesen továbbra is támogatja az EMS animációkkal, dallamrészletekkel dúsított SMS küldést. Akár 12 db üzenetet is egymásba fuzhetünk, melyben megfogalmazhatjuk életünk rövid történetét. Saját memóriában 200 üzit tudunk tárolni. Ez már nem kevés. Kellemes idotöltés mindet végigolvasni.

Fejlett telefonkönyvvel látták el "mobil okosságunkat", mely 1000 darab bejegyzést képes nyilvántartani! Egy névhez hozzárendelhetünk mobil-, munkahelyi-, fax- és egyéb telefonszámot, hívócsoportot, hívóportrét (saját fotót sajna nem), dallamot illetve e-mail címet.
Számaink között nem csak kezdobetu alapján tudunk keresni, hanem szukíthetjük a kritériumukat a többi helyen elhelyezkedo karakterekre is. Ez hasznos, hisz míg ennyi számot végiggörgetnénk, a nap is lemenne.

40 szólamú, kristálytiszta hangzásával hívja fel környezetunk figyelmét, hogy egy fontos embert keresnek. Ezek a dallamok rendkívül élethuek, melyek madárcsicsergésükkel az erdobe, oroszlánüvöltésükkel a dzsungelbe, futurisztikus hangzásukkal az urbe röpítik fantáziánkat. Memóriáját különbözo hangokkal, dallamokkal, effektekkel tovább bovíthetjük, melyeket INFRÁN, kábel segítségével, akár WAP-on keresztül tölthetünk fel.

GPRS kapcsolattartásra is felkészítették, mely manapság már alap követelmény, ezen kategóriákban. WAP 2.0-ás böngészovel szörfözhetünk az Internet nyújtotta hullámokon, illetve letölthetünk különbözo alkalmazásokat és játékokat.
Természetesen a szervezo funkció sem hiányozhat ebbol a "távbeszélobol" sem. A naptár kezelofelülete és háttere teljesen grafikus és ezáltal kifejezo. Havonta váltakoznak a különbözo piktogramok, melyek az aktuális hónap sajátosságait tükrözik (pl. decemberben a fejlécet fenyofák díszítik). Helyet kapott a menüben egy összetett ébresztoóra funkció is. Naponta akár 3 idopontot is beállíthatunk a biztos ébredés érdekében. Az extrák között szerepel egy számológép, egy valutaváltó, egy idozíto és egy stopper. Ezek segítségül lehetnek üzleti és sportos életünkben. A visszaszámlálóval ügyesen nyomon követhetjük a következo metró érkezését, és ellenorizhetjük, hogy pontosan betartják e a követési idot... Ha nem akkor mehetünk panaszkodni...

Összkép
Egy átgondolt, kis méretu, rendkívül szép és formás készüléket ismerhetünk meg az E700-as személyében. Még szomorú pillanatainkból is képes felrázni ez a ketyere, olyannyira vidám, élettel teli, feledteti a napi gondokat, problémákat. Minden gombnyomás kellemes érzést ébreszt használójában. (Ki mire asszociál, a fantáziájára bízom...)
Ez egy unisex modell. Ugyanúgy megfér egy finom, kellemes noi nyakban, mint egy vaskos férfikézben. Billentyuzete határozott nyomásponttal rendelkezik, kezelhetosége kis mérete ellenére sem okoz problémát. Azoknak ajánlható, akik egy exkluzív darabra vágynak és a tudást sem szeretnék ezért feláldozni. Apró csoda, nagy tudással...

- T.Tom -

Forrás: mobilkor.hu


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: samsung e700 teszt, Mobil tesztek, samsung e700, samsung e700 teszt magyar oldalakKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Samsung E700 teszt


Alkatrész keresés

Üdvözlöm! Idős édesanyámnak Samsung sgh E700-as mobiltelefonja van, amit nagyon szeret és már megszokott. Sajnos az akkumulátora már nagyon keveset bír, típust viszont nem akar váltani. Érdekódöm, ehhez a készülékhez van-e még forgalomban akkumulátor, és ha Önöknél van, mennyibe kerül? Ha postával kérnénk / akár előre utalással is /, mennyibe kerülne? Előre is köszönöm válaszukat! Üdvözlettel Balassa Hajnalka

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Balassa Hajnalka - 2020-01-19 00:55:25
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Samsung E700 teszt

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Samsung E700 teszt, samsung e700 teszt magyar oldalak, samsung e700, Mobil tesztek, samsung e700 teszt

 

 

 
Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
 
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
 
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
 
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

hello

A kecskeméti üzlet cime ,elérhetőséget
szeretném elkérni
06309197110
Extratel GSM mobiltelefon bolt 10:40: Tisztelt Zoltán! Igen kapható üzleteinkben az érdeklődött Samsung Galaxy Gear VR SM-R323 fekete virtuális szemüveg. Kompatibilis modellek: Galaxy Note7, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Tisztelt Extratel GSM!
Érdeklődni szeretnék, hogy az Önöknél kapható Samsung Gear VR SM-R323 használható-e Samsung S9 telefonnal?
Üdvözlettel,
Zoltán
Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:17: Tisztelt Kérdező! SAMSUNG A300 Samsung A300F Galaxy A3 telefonhoz lehet kapni szilikon tok, flip/notesz tok, kemény hátlapi tok, bumper tokot. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Jó napot kívánok. Szeretném megkérdezni, hogy Samsung A3-as telefonhoz lehet kapni Önöknél tokot?
Extratel GSM mobiltelefon bolt 12:16: Tisztelt Bartkó Alex! Huawei P Smart Z gyári lcd kijelző érintőpanellel, cserével együtt - 25.000 Ft-ba kerül. Miskolci üzletünkben, nincs hardveres javításra lehetőség! Minden hardver hibás készüléket innen küldjük tovább a Debreceni szervizünkbe, ahol javítják. A javítás időtartamáról az adott üzletben személyesen tájékoztatják! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdvözlöm! A Huawei P Smart Z telefonomnak betört, berepedt a kijelzője. A miskolci üzletbe ha beviszem, ki tudják cserélni? És mennyibe kerül? Köszönettel, Bartkó Alex
Extratel GSM mobiltelefon bolt 18:42: Tisztelt Matel József! Nokia N95 (8GB) készülékhez, sajnos már nincsen kijelzőnk. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdvözlöm!
Érdeklődöm hogy N95 8 Gb. készülékhez van kijelzője
Köszönettel Matel József
Extratel GSM mobiltelefon bolt 10:16: Dear Nellie! Due to accurate bug detection, he goes into one of our stores where our colleagues after looking at the device give a quote for its repair. The duration of the repair will be announced in person at the given store! Regards: ExtratelGSM
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


Extratel GSM mobiltelefon bolt 10:19: Kedves Linda! Samsung A515 Galaxy A51 előlap keret, lcd kijelző és érintőpanel fekete, gyári, ...
MOBILTELEFON javítás
11:00: helló rdeklödnk A51 repedt képernyő csere javitsnak érdekelne ra s mennyi idön belűl van ksz
MOBILTELEFON javítás
03:37: Ön üzleti férfi vagy nő? Pénzügyi zűrzavarban vagy, vagy pénzre van szükséged a saját vállalkozásod ...
Alcatel OT-808 teszt
Extratel GSM mobiltelefon bolt 12:19: Tisztelt Ócsai László! Köszönjük az észrevételt! Kollégáink kipróbálták a rendelés funkciót az ...

Extratel GSM mobiltelefon bolt 11:11: Tisztelt Kovács Zsolt! Ez esetben legyen kedves megrendelni weboldalunkról a kívánt akkumulátort. ...
HUAWEI HB396481EBC (Honor 5x, Honor 6 LTE) gyári akkumulátor 3100mAh
20:41: Miért nem tudok rendelnni? Miért mindenre ezt az ablakot adja? Kérek egy J320 fehér ...


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Samsung E700 teszt - Mobiltelefon -