Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

Figyelem! Rengeteg termék 90%-os árengedménnyel a ÉV ELEJI LEÁRAZÁS ajánlataink között! Katt ide és sasold!

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


Még több kamerát kínál a pénztárcabarát Samsung Galaxy A71 és A51

Xiaomi Redmi Note 8T: ennél jobb telefont most aligha talál 60 ezer forint alatt

A Samsungnak köszönhetően a jövőben már 12 GB memóriával érkezhetnek a középkategóriás mobilok

Szenzációs csúcsmobilt készített a Xiaomi

Ezekre a Samsung mobilokra jön az Android 10

Ezek a Huawei és Honor mobilok kaphatnak EMUI 10 frissítést

Ennyit tud az Apple iPhone 11 Pro?


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

ilike x3 akkumulátor, fm4ő, zte monte carlo, samsung s3 clone tulajdonságai, xiaomi szervíz miskolc, miskolc jabra wave, beex flare akkumulator m45, akkumulátor nokia bp-5m 780mah li-ion gyári, 6 colos tok, szécsény

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Juhász Miklós2020. 02. 17.
Balázs Bettina2020. 02. 16.
jakab józsef2020. 02. 15.
Vered Zoltán2020. 02. 14.
Balogh Noémi2020. 02. 13.
Tökés Zsolt2020. 02. 12.
Oláh Borbála2020. 02. 11.
Kéri Judit2020. 02. 10.
Almásiné B Zsanett2020. 02. 09.
Karsai Istvánné2020. 02. 08.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Samsung E700 tesztSamsung E700 teszt

Huuuhaaa! Egy új forma, mellyel a koreai mobilóriás ügyesen beújított ezen a zsúfoltságig telt távközlési piacon.

Samsung E700 teszt

Huuuhaaa! Egy új forma, mellyel a koreai mobilóriás ügyesen beújított ezen a zsúfoltságig telt távközlési piacon. Ismét csökkentették a méreteket. Minden oldalt - egy határozott mozdulattal - kecsesebbre szabtak és eltüntették a külso antennát, mely gyakorta ágaskodott zsebünkben félreértésre adva okot. A tekintélyt parancsoló valamint uralkodó fémes, ezüstös színt még egy sötétkék sáv beillesztésével bolondították meg.
Két darab színes kijelzovel áldotta meg a bokezu természet. Újdonság számban megy a külso LCD (256 szín) mely inverz (fekete) alapon jeleníti meg az aktuális információkat (akkuállapot, ido, dátum, hívásállapot, sms stb.). E fölött díszeleg a VGA (640x480) minoséget produkáló beépített digitális kamera. A gyártói precizitást tükrözi, hogy minden rendszercsatlakozót egy aprócska, gumírozott tömítéssel óvnak a fizikai sérülésektol.
Az újítások eredményeként egy határozott és komoly külseju készüléket szorongathatunk, izgalomtól remego markunkban.

Színkavalkád
A flip (fedél) felnyitásával megelevenedik a 65 k-s TFT belso kijelzo, mely színkavalkádot varázsol körénk. A külso szemlélo azt hiheti, hogy egy földönkívüli lényecske kerítette hatalmába életünk színterét, a szobánkat. Kituno rajzolattal, kontraszttal és színtelítettséggel rendelkezo képernyot szemlélhetünk menüben történo barangolásunk során. A kamerával készített fotók élethuek és kituno minoségben kerülnek megjelenítésre a lapos, folyadékkristályos monitoron.
Billentyuzete is kello megvilágítást kapott. Kellemesen kékes fény segítségével sötétben is könnyedén megtaláljuk a használni kívánt nyomógombot. A korábbi modelleknél megszokott ezüst színt felváltotta a fekete, melynek komorságát krómozott vonalkák beágyazásával törték meg. Már-már azt hihetjük, hogy egy ékszerész tervezte ezt a picuri mobil csodát. Nyakba akasztva szinte bármilyen öltözethez igazodva, dísztárgyként is viselhetjük.

Döbbenet
Döbbenetes, milyen ütemes fejlodés tapasztalható digitális világunkban. Amilyen aprócska objektívet kapott E700-asunk kamerája, olyan jó minoségu VGA képet produkál.
Az Easy Studio nevu program PIM&FILE manager alprogramjával INFRA segítségével könnyedén szinkronizálhatjuk mobilkütyünket, és persze így fotóinkat is egyszeruen átszipkázhatjuk számítógépünkre.
A zoomolás már kevésbé megy a fotók minoségének rovására, és érdekessége, hogy a nagyított képek is 640x480-as méretben jelennek meg gépünkön! Korábban a zoom felére csökkentette a nyomtatható képméretet. A kamera éjszakai üzemmódja is megfelelo minoségu képet produkál. Saját magunk állíthatjuk a zoom funkció mellett a készítendo kép fényerejét. Ennél a modellnél a fehéregyensúly szabályozás már jól megoldott, ennek eredményeként fotóink kontrasztosak és telítettek.
Idozíthetjük is kameránkat, melynek segítségével könnyedén készíthetünk képet barátnonkrol és magunkról. A sorozatfelvételt is támogatja (6-15 kocka) ez a csodaszerkezet. Rallye versenyen hasznát vehetjük, hiszen így képes rögzíteni az egymás utáni eseményeket. (Autó érkezik, lassít, csúsztat, sodródik, ugrunk, törik...)
Felvételeinket különbözo effektekkel is megvadíthatjuk (régies hatás, domború kép, skicc stb.).

Hogy alkotásainkat és pillanatképeinket ne csak mi élvezzük, lehetoség van másokkal is megosztani. Grafikus kezelofelületu MMS szerkesztonk segítségével megkomponálhatjuk médiás üzenetcsomagunkat, mely hangokat (polifonikus hangás, 40 szólamban), képeket, szöveges üzenetet tartalmazhat. Ezután akár egy másik MMS képes készülékre, akár e-mail címre postázhatjuk élménybeszámolónkat. Gondoljunk csak bele, milyen hasznos funkció ez! Meglátunk a tengerparton egy nudista hajlamokkal megáldott, feszes boru, kellemes külseju csinibabát. Rázoomolunk kedvenc testrészünkre, fotózunk és elküldjük irigykedo barátainknak. Persze vigyázzunk, hogy a fotózandó alany, kigyúrt hímnemu párja nehogy a hátunk mögé somfordáljon, mert akkor...

Telónk természetesen továbbra is támogatja az EMS animációkkal, dallamrészletekkel dúsított SMS küldést. Akár 12 db üzenetet is egymásba fuzhetünk, melyben megfogalmazhatjuk életünk rövid történetét. Saját memóriában 200 üzit tudunk tárolni. Ez már nem kevés. Kellemes idotöltés mindet végigolvasni.

Fejlett telefonkönyvvel látták el "mobil okosságunkat", mely 1000 darab bejegyzést képes nyilvántartani! Egy névhez hozzárendelhetünk mobil-, munkahelyi-, fax- és egyéb telefonszámot, hívócsoportot, hívóportrét (saját fotót sajna nem), dallamot illetve e-mail címet.
Számaink között nem csak kezdobetu alapján tudunk keresni, hanem szukíthetjük a kritériumukat a többi helyen elhelyezkedo karakterekre is. Ez hasznos, hisz míg ennyi számot végiggörgetnénk, a nap is lemenne.

40 szólamú, kristálytiszta hangzásával hívja fel környezetunk figyelmét, hogy egy fontos embert keresnek. Ezek a dallamok rendkívül élethuek, melyek madárcsicsergésükkel az erdobe, oroszlánüvöltésükkel a dzsungelbe, futurisztikus hangzásukkal az urbe röpítik fantáziánkat. Memóriáját különbözo hangokkal, dallamokkal, effektekkel tovább bovíthetjük, melyeket INFRÁN, kábel segítségével, akár WAP-on keresztül tölthetünk fel.

GPRS kapcsolattartásra is felkészítették, mely manapság már alap követelmény, ezen kategóriákban. WAP 2.0-ás böngészovel szörfözhetünk az Internet nyújtotta hullámokon, illetve letölthetünk különbözo alkalmazásokat és játékokat.
Természetesen a szervezo funkció sem hiányozhat ebbol a "távbeszélobol" sem. A naptár kezelofelülete és háttere teljesen grafikus és ezáltal kifejezo. Havonta váltakoznak a különbözo piktogramok, melyek az aktuális hónap sajátosságait tükrözik (pl. decemberben a fejlécet fenyofák díszítik). Helyet kapott a menüben egy összetett ébresztoóra funkció is. Naponta akár 3 idopontot is beállíthatunk a biztos ébredés érdekében. Az extrák között szerepel egy számológép, egy valutaváltó, egy idozíto és egy stopper. Ezek segítségül lehetnek üzleti és sportos életünkben. A visszaszámlálóval ügyesen nyomon követhetjük a következo metró érkezését, és ellenorizhetjük, hogy pontosan betartják e a követési idot... Ha nem akkor mehetünk panaszkodni...

Összkép
Egy átgondolt, kis méretu, rendkívül szép és formás készüléket ismerhetünk meg az E700-as személyében. Még szomorú pillanatainkból is képes felrázni ez a ketyere, olyannyira vidám, élettel teli, feledteti a napi gondokat, problémákat. Minden gombnyomás kellemes érzést ébreszt használójában. (Ki mire asszociál, a fantáziájára bízom...)
Ez egy unisex modell. Ugyanúgy megfér egy finom, kellemes noi nyakban, mint egy vaskos férfikézben. Billentyuzete határozott nyomásponttal rendelkezik, kezelhetosége kis mérete ellenére sem okoz problémát. Azoknak ajánlható, akik egy exkluzív darabra vágynak és a tudást sem szeretnék ezért feláldozni. Apró csoda, nagy tudással...

- T.Tom -

Forrás: mobilkor.hu


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: samsung e700 teszt, Mobil tesztek, samsung e700, samsung e700 teszt magyar oldalakKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Samsung E700 teszt


Alkatrész keresés

Üdvözlöm! Idős édesanyámnak Samsung sgh E700-as mobiltelefonja van, amit nagyon szeret és már megszokott. Sajnos az akkumulátora már nagyon keveset bír, típust viszont nem akar váltani. Érdekódöm, ehhez a készülékhez van-e még forgalomban akkumulátor, és ha Önöknél van, mennyibe kerül? Ha postával kérnénk / akár előre utalással is /, mennyibe kerülne? Előre is köszönöm válaszukat! Üdvözlettel Balassa Hajnalka

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Balassa Hajnalka - 2020-01-19 00:55:25
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Samsung E700 teszt

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Samsung E700 teszt, samsung e700 teszt magyar oldalak, samsung e700, Mobil tesztek, samsung e700 teszt

 

 

 
Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
 
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
 
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
 
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Extratel GSM mobiltelefon bolt 22:10: Tisztelt Kérdező! Mobiwire Dakota IP-67 típusú mobiltelefonhoz, sajnos nem tudunk beszerezni akkumulátort, ezért árajánlatot sem tudunk adni. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
érdeklődni szeretnék,hogy Mobiwire dakota IP-67 telefonhoz lehet-e rendelni akkut és mennyiért
Extratel GSM mobiltelefon bolt 15:37: Tisztelt Ottilia! Sajnos, az Ön által érdeklődött Nokia Asha 302 tipusu mobiltelefon, elfogyott üzleteink készletéről és jelenleg rendelni sem tudunk belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdv.!
Kapható-e még a nokia asha 302 bárhol az országban?
Ottilia.
Extratel GSM mobiltelefon bolt 15:51: Dear Asker,
Come to one of our stores and our colleagues will examine your cell phone.
Sincerely, ExtratelGSM
Extratel GSM mobiltelefon bolt 15:39: Tisztelt Kérdező! Navon Supreme Pure típusú mobiltelefonhoz, sajnos nem tudunk beszerezni akkumulátort, ezért árajánlatot sem tudunk adni. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
hello can I swap my old iPhone for a new one as at a reduced price
Üdv. Szeretnem kerdezni Navon Supreme Pure okostelefon akkumulatort lehet e kapni es mennyi a z ara. Köszönöm.
Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:25: Tisztelt Kérdező! Részlet fizetésre, sajnos nincs lehetőség cégünknél! Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Tisztelt cím!
Önöknél létezik-e részletfizetési lehetőség mobiltelefonra?
Válaszukat köszönöm
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


Extratel GSM mobiltelefon bolt 11:23: Tisztelt Kalanics Krisztián! Postai csomagként előre utalás után 1-2 munkanap /Viszont csak abban ...
Doogee Akku 2800 mAh LI-ION (belső akku, beépítése szakértelmet igényel)
Extratel GSM mobiltelefon bolt 11:04: Tisztelt Rozsa Tibor! Miben segíthetünk? Üdvözlettel: ...
Samsung EHS64 fehér 3,5mm gyári sztereo headset
08:10: Érdeklődnék, hogy hasonlóan a gyári flipes tokhoz, ennek kinyitáskor is bekapcsol, becsukáskor ...
Samsung A202F Galaxy A20e (2019) Smart magnet oldalra nyíló mágneses notesz flip tok szilikon belsővel arany
11:59: Mennyi idő amíg lejön s postai kiszállítással mennyibe ...
Doogee Akku 2800 mAh LI-ION (belső akku, beépítése szakértelmet igényel)
07:33: irjanak
Samsung EHS64 fehér 3,5mm gyári sztereo headset
Extratel GSM mobiltelefon bolt 22:15: Tisztelt Görgics Tamás Kálmánné! Turbo SIM-et mobiltelefonokba nem forgalmaz cégünk és rendelni sem ...
TURBO SIM! Szabadság? Szeretem!

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Samsung E700 teszt - Mobiltelefon -