Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


4SMARTS ACER Adidas Aitisin Alcatel Allpowers Amorus Apple ASHUTB Astrum ASUS Atmotube Automobil Awei BAKU Ballistic Baseus BELKIN Bl nest BlackBerry BLAUTEL BRACKETRON BRANDO BUGATTI C-ku Cameron sino CASE LOGIC CASE-MATE Casecube CASEME Caseology CATERPILLAR CELLULARLINE Celly CG MOBILE Crystalusion D-link Desof icon DEVIA DISNEY DISPLEX DLINK Doogee DORO DURACELL Dux ducis Egyéb gyártó EMPORIA ENERGIZER ENKAY Ero Escam Esr EVOLVEO Fiitvr Fineblue Fitbit Forever GARMIN GEAR4 GECKO Goodram GOODRAM/TOSHIBA GOOGLE GP GRIFFIN GRIFFIN TECHNOLOGY Gub HAMA Hana HARMAN KARDON Havit Haweel Hmdx Hoco Homtom Honor HP HTC HUAWEI Hyundai I-ton ICANDY Iface IGLOVE IGLOW IGRIP Imak INTENSO Ipaky IPEGA JABRA JAKCOM JBL Joyroom Kaku KALAIDENG KALAIXING KINGSTON KRUSELL Lamax Ldnio LENOVO LG Lileng LOOPEE LOVE MEI LUPHIE MADE FOR SAMSUNG Made for xperia MADE IN HUNGARY Mercury Mercurycase MERKURY Metrans MICROSOFT Mifo Mitac Mocolo MOFI Momax MONSTER MOTOMO Motorola Mychoice Myki MYPHONE MYSCREEN NAVON Nillkin NOISEHUSH Nokia NOOSY Nut OnePlus Orico OTTERBOX Outxe OZAKI PARROT PIELFRAMA PIERRE CARDIN PLANTRONICS Powersound PRESTIGIO Proda Pulse Puluz Qialino Qkz Redpepper Remax RIM Ritech ROAR Rock Rockphone ROMIX Sagem SAMDI SAMSONITE Samsung SanDisk SEENDA SGP Shelly SHINECON Siemens SKECH Sony SonyEricsson SPECK SPIGEN SUPERTOOTH SWITCHEASY Takefans THERMALTAKE TOSHIBA TREXTA Tronsmart Truecam U WATCH Uag USAMS Utángyártott Vidvie Vinsic Vodafone Vr WALLYTECH WAYTEQ Wheel up Wiwu X-level XIAOMI Xo Xoomz XPRO XQISIT Yogee Yopin ZHUDIAO ZTE
Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


52 megapixeles kamerával jöhet a Sony Xperia XZ4

A Samsung bemutatta az első mobilokba szánt 1 TB-os háttértárat

Tripla kamerát kap a Huawei P30 Lite is

Fotón a Sony új, extrém magas csúcsmobilja

Hivatalos a Samsung Galaxy M10 és az M20

Ennyibe kerül majd a Samsung Galaxy S10 széria Európában

Megjelent a Samsung Galaxy A8 (2018) Magyarországon


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

gigapack mobil accessories, huawei g 7 plus, headset gumi, samsung csepp por ütésálló telefonok, 0=a, nokia 8910, asztali gsm telefon, sm 550, allshare cast dongle, nokia c4 telefon

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Fazakas Éva2019. 06. 20.
Horváth Péter2019. 06. 19.
Máté Valentin2019. 06. 18.
Katavicsné Németh Anita2019. 06. 17.
Csorba Zoltán2019. 06. 16.
Kopácsi Dzsenifer2019. 06. 15.
Biró István2019. 06. 14.
Kasza Gyöngyi Viktória2019. 06. 13.
Szép Balázs2019. 06. 12.
Fekete Attila2019. 06. 11.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Siemens CFX65 tesztSiemens CFX65 teszt

Dolgozószobámban félhomály van. Gondolataim már a fél univerzumot oda-vissza bejárták.

Siemens CFX65 teszt

Dolgozószobámban félhomály van. Gondolataim már a fél univerzumot oda-vissza bejárták. Kellemes, agypihenteto lustálkodásomat egy jól irányzott fényes villanás szakította meg. Hu, hol vagyok? Mi történt? Hirtelen azt sem tudtam, hogy ki van velem, és ki van ellenem. Honnan jött a fény?

Kérdéseimre nyomban meg is kaptam a kissé cinikusnak tuno választ.
- Nem tudtuk kihagyni a munkaidoben jó pénzért bóbiskoló lelkes kolléga mókásnak tuno ábrázatának megörökítését.
- Nem?! És mi villant ekkorát?
- Na mi? Visszatértél a Földre, és olyan sebességgel csapódtál közénk, hogy sikerült kisülést eloidézned!
- Vicces - mosolyodtam el, ami nem kevés energiámba került. Tegyük félre a tréfát, és mutassátok meg, hogy mivel követtétek el ellenem ezt a kegyetlen merényletet!
- Szerinted mivel lehet fotózni? - hangzott a szemtelenkedo kérdés.
- Fotómasinával, illetve a legközelebbi teszt alanyául szolgáló beépített kamerás mobiltelefonnal, ami talán nem villan ekkorát.
- Tévedsz, ez az eroteljes fénykibocsátás a Siemens gyár legújabb üdvöskéjétol, a CFX65-östol származott.
- Komolyan? Kérném ezt a csodamasinát, hogy megtoroljam rajta sérelmeimet! Amiért ilyen vakmero volt, cserébe górcso alá veszem, melynek eredményét mindjárt meg is osztom veletek.

Ismét egy "füles kagyló"
"Füles kagyló"? Igen! A gyártók most eloszeretettel alkalmazzák ezt a párosítást. Kagylószeru kivitel hatalmas fülekkel ellátva, mellyel talán egy két decis kólásüveg kupakját is eltávolíthatjuk. E muvelet kipróbálása garanciavesztést von maga után! Úgyhogy nem ajánlom senkinek.
Borítása rendkívül finom muanyagból készült, mely tutira nem élné túl a kólás kupak karmainak fájdalmas befúródását. Fülecskéjét leginkább a nyakpánt csatlakoztatására használhatjuk, mellyel mintegy ékszerként viselhetjük 88 g-os mobil recsegonket. Telefonunk rajzolata kontúros, viszont a sarkak diszkréten lekerekítettek. 97 x 48 x 23 mm-es méretével nemcsak nyakunkban, hanem zsebünkben is hordhatjuk, anélkül, hogy tehernek éreznénk jelenlétét. Kedvenc gyártónk ebbe a kagylócskába már integrálta az Infra portot, mely a készüléktest jobb oldalán kapott helyet. A hangero-szabályozásért felelos gombocskák a bal oldalon ékeskednek. A hangerot manipuláló nyomógombokhoz még két plusz funkciót is rendeltek, mely a gombok nyomva tartásával aktiválható. Ez a funkciók a hangfelvételt, illetve a kamera életre keltését szolgálják. Mobilunk szétnyitható elolapján egy fehér háttér-világítású monochrom kijelzo és egy eroteljes villanófénnyel ellátott, zoom-os VGA kamera ékeskedik.
Kedvencünk hátlapja oly simára sikerült, mint a babák finom bore. Itt található a polifonikus dallamokat megszólaltató hangszóró körkörös, küllos kimeneti nyílása, mely alatt a márkát hirdeto SIEMENS felirat kacsingat a szemlélodore.
A kagylóhéj könnyed felpattintásával tunik elo a 16-bites, kissé fakó CSTN kijelzo és a kezelésért felelos, rendkívül tagolt és kellemes tapintású billentyuzet. Kialakítása nem szokatlan, hisz az ötállású navigációs gombot ölelik át az opció és a híváskezelo gombok. Alattuk pedig magát a numerikus billentyuzetet találhatjuk. A nyomógombok méretesre, ezáltal könnyen kezelhetore sikerültek. Nyomáspontjuk a tökéletesség határát súrolják.

Okosságok tárháza
Ez egy csodakagyló, hisz burkolata nem egy puhatestu élolényt rejt, hanem egy egész kommunikációs szolgáltatáskészletet. Mily meglepo, de tudsz vele telefonálni, SMS-ezni WAP-ozni és persze MMS-ezni. Ezt a megállapítást sokan akár ironikusnak is tekinthetik, talán joggal. De mára már-már eltörpülni látszanak ezek a szolgáltatások, hisz készülékeink lassan az egész szórakoztató elektronikát kimerítik. Használhatjuk oket fotómasinaként, MP3-lejátszóként, diktafonként, játékgépként, noteszként és még sorolhatnám a véget nem éro alkalmazásokat.
Tesztalanyunk is ügyesen igazodik ehhez az irányvonalhoz, hisz o is nagyszeruen használható digitális fényképezoként is. Formás testébe VGA kamerát integráltak, mellyel 640 x 480 pixel méretu felvételeket készíthetünk. Az éjszakai fotózást és az idegrohamok fokozását a villanófényként funkcionáló fehér ledecskék segítik, melyeknek fénye igazán eroteljesre sikerült. Fényképezonket menübol, ill. a telefon oldalán található nyomógombbal kelthetjük életre.

Mobilunk kijelzojén a barangolást segíto beszédes ikonok 3 x 3-as elrendezodésben jelennek meg. Navigációs gombunk közepének megbökésével aktiválhatjuk a kívánt menüpontokat.
Vágyainkat, gondjainkat, örömeinket SMS-ben, MMS-ben és persze szóban is megoszthatjuk ismeroseinkkel. Multimédiás üzeneteinket saját készítésu fotóinkkal színesíthetjük. Alkotásainkat az Infra port segítségével is átküldhetjük egy kompatibilis telefonra vagy számítógépre.
A beszélgetésekhez és üzenetváltásokhoz szükséges adatok a címjegyzékben rögzíthetok, mely 250 bejegyzés tárolására alkalmas.

Az egyénre szabhatósághoz nélkülözhetetlen multimédiás elemeket is az Infra port és a WAP böngészo segítségével tudjuk telefonunk memóriájába eljuttatni. Mobilunk a szolgáltatások tömkelegét vonultatja fel. Megtalálható benne egy számológép, egy grafikus felületu, ütemezheto naptár, egy ébresztoóra, egy jegyzetlista, egy valutaváltó, egy stopper és egy visszaszámláló is. Ezeket a szolgáltatásokat, valamint a játékok listáját - a JAVA nyelv támogatásának köszönhetoen - ízlés szerint bovíthetjük.

Új külsoben régi belso
Siemensék a CFX65-ös modellel forradalmian újat nem alkottak. A mostanság piacra került testvérkék tudását és menüjét hordozza kagylósított formában. Ha igazán tökéleteset szerettek volna alkotni, akkor egy TFT-kijelzot és egy Bluetooth átjárót megérdemelt volna nyakdíszünk. De nem így történt!
VGA kamerája viszont ügyesen kompenzálja ezeket a hiányosságokat. Egy testben két eszközt tudhatunk táskánkban. Ha beszélni akarunk, akkor telefon, ha fotózni, akkor pedig digikamera! Kellemes, kissé fémesen csengo hangzása és színkínálata a noi szíveket hivatott meghódítani. E modell megszületése is azt erosíti, hogy Siemensék is ki akarják venni részüket a közkedvelt, szétnyitható készülékek közt folyó népszeruségi harcban.

- T.Tom -


Forrás: mobilkor.hu


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: Mobil tesztek, mókás játék csodakagylóKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Siemens CFX65 teszt

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Siemens CFX65 teszt

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Siemens CFX65 teszt, mókás játék csodakagyló, Mobil tesztek

 

 

Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:14: Üdvözlöm László! Huawei P10 Gyári Új 3200 mAh LI-ION akkumulátor cserével - 9.000 Ft. A javítás időtartamáról, az adott üzletben személyesen tájékoztatják kollégáink! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdv. Érdeklődnék hogy megoldható e boltukban egy Huawei P10 telefon aksi cseréje, mert felpúposodott. Ha igen mennyi időt vesz igénybe? Válaszukat előre is köszönöm.
Köszönöm válaszukat.
Üdv: László
Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:04: Tisztelt Kérdező! Sajnos, az Ön által érdeklődött Nokia N95 akkufedelek elfogytak üzleteink készletéről és jelenleg rendelni sem tudunk belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:02: Tisztelt László! Sajnos, az Ön által érdeklődött Samsung SGH-P100 típusú mobiltelefon elfogyott üzleteink készletéről és jelenleg rendelni sem tudunk belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Nokia N 95 -höz akku fedél kellene.
Üdv!
Keresek Samsung SGH-P100-as (már retro) mobilt. Kérdezném, betudnának-e szerezni egyet és kb. milyen áron?
László
Extratel GSM mobiltelefon bolt 12:32: Sorry,my shop can't working the monthly payment.
Do you allow monthly payment for you new phones, e.g apple?
Do you people allow monthly payment for you new phones e.g apple?
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


14:10: Tisztelt Cím! Szeretnék érdeklődni, hogy a telefon magyar nyelvű? Illetve milyen felbontású ...
HUAWEI P30 Lite Dual Sim 128GB Gyöngyfehér Mobiltelefon
12:18: I asked for iphone 8 plus,not iphone 8 ...
Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete / Grey Mobiltelefon
12:17: I asked for iphone 8plus not iphone 8 ...
Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete / Grey Mobiltelefon
Extratel GSM mobiltelefon bolt 09:13: Welcome! The Apple iPhone 8 is in stock. Price 138000 Ft. We can count on this phone. ...
Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete / Grey Mobiltelefon
Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:10: Tisztelt Dankó Georgina! GSMart Sierra S1 típusú mobiltelefonhoz, sajnos nem tudunk rendelni ...
MOBILTELEFON javítás
14:57: Hello gsmart sierra s1 telefonom erinto panela betort a jobb felso sarkanal van e ra erinto ...
MOBILTELEFON javítás

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfõ-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfõ-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék viszonteladó partnereket keresünk a következõ városokban:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Gyõr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezõvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllõ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykõrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Siemens CFX65 teszt - Mobiltelefon -