Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


4SMARTS ACER Adidas Aitisin Alcatel Allpowers Amorus Apple ASHUTB Astrum ASUS Atmotube Automobil Awei BAKU Ballistic Baseus BELKIN Bl nest BlackBerry BLAUTEL BRACKETRON BRANDO BUGATTI C-ku Cameron sino CASE LOGIC CASE-MATE Casecube CASEME Caseology CATERPILLAR CELLULARLINE Celly CG MOBILE Crystalusion D-link Desof icon DEVIA DISNEY DISPLEX DLINK Doogee DORO DURACELL Dux ducis Egyéb gyártó EMPORIA ENERGIZER ENKAY Ero Escam Esr EVOLVEO Fiitvr Fineblue Fitbit Forever GARMIN GEAR4 GECKO Goodram GOODRAM/TOSHIBA GOOGLE GP GRIFFIN GRIFFIN TECHNOLOGY Gub HAMA Hana HARMAN KARDON Havit Haweel Hmdx Hoco Homtom Honor HP HTC HUAWEI Hyundai I-ton ICANDY Iface IGLOVE IGLOW IGRIP Imak INTENSO Ipaky IPEGA JABRA JAKCOM JBL Joyroom Kaku KALAIDENG KALAIXING KINGSTON KRUSELL Lamax Ldnio LENOVO LG Lileng LOOPEE LOVE MEI LUPHIE MADE FOR SAMSUNG Made for xperia MADE IN HUNGARY Mercury Mercurycase MERKURY Metrans MICROSOFT Mifo Mitac Mocolo MOFI Momax MONSTER MOTOMO Motorola Mychoice Myki MYPHONE MYSCREEN NAVON Nillkin NOISEHUSH Nokia NOOSY Nut OnePlus Orico OTTERBOX Outxe OZAKI PARROT PIELFRAMA PIERRE CARDIN PLANTRONICS Powersound PRESTIGIO Proda Pulse Puluz Qialino Qkz Redpepper Remax RIM Ritech ROAR Rock Rockphone ROMIX Sagem SAMDI SAMSONITE Samsung SanDisk SEENDA SGP Shelly SHINECON Siemens SKECH Sony SonyEricsson SPECK SPIGEN SUPERTOOTH SWITCHEASY Takefans THERMALTAKE TOSHIBA TREXTA Tronsmart Truecam U WATCH Uag USAMS Utángyártott Vidvie Vinsic Vodafone Vr WALLYTECH WAYTEQ Wheel up Wiwu X-level XIAOMI Xo Xoomz XPRO XQISIT Yogee Yopin ZHUDIAO ZTE
Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


52 megapixeles kamerával jöhet a Sony Xperia XZ4

A Samsung bemutatta az első mobilokba szánt 1 TB-os háttértárat

Tripla kamerát kap a Huawei P30 Lite is

Fotón a Sony új, extrém magas csúcsmobilja

Hivatalos a Samsung Galaxy M10 és az M20

Ennyibe kerül majd a Samsung Galaxy S10 széria Európában

Megjelent a Samsung Galaxy A8 (2018) Magyarországon


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

galaxy j3 tok, wink city s akkumulátor, iron man, xperia sp akku csere, miskolc bató ház nyitvatartás, gigapack mobil accessories, 0=a, huawei ascend p9 lite t9 kikapcsolás bekapcsolás, nokia 7230 szétszedése, emporia talk v20 elolap

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Fazakas Éva2019. 06. 20.
Horváth Péter2019. 06. 19.
Máté Valentin2019. 06. 18.
Katavicsné Németh Anita2019. 06. 17.
Csorba Zoltán2019. 06. 16.
Kopácsi Dzsenifer2019. 06. 15.
Biró István2019. 06. 14.
Kasza Gyöngyi Viktória2019. 06. 13.
Szép Balázs2019. 06. 12.
Fekete Attila2019. 06. 11.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Alcatel 556 tesztAlcatel 556 teszt

Ki ne szeretne egy tökjó telefont, amivel lehet fotózni, MMS-ezni, WAP-ozni? A kérdés olcsó volt.

Alcatel 556 teszt

Ki ne szeretne egy tökjó telefont, amivel lehet fotózni, MMS-ezni, WAP-ozni? A kérdés olcsó volt. Persze, hogy mindenki szeretne egy ilyen készüléket. De jön a keserves, sajnos megszokott válasz: - Nincs rá pénzem.

És jön az irigykedés is: a szomszédban még a legkisebb gyerkoc is telefonon kéri az ebédet az édesanyjától. A suliban lefotózza a padtársait, hogy otthon megmutassa a szüloknek, hogy milyen csini szoknyát akar o is a Plázában vetetni. Legnagyobb gondja, hogy milyen csengohang szólaljon meg flancos telefonján.
Hát igen, ha így gondolkodunk, akkor elég nehéz lesz az élet. A sebnyalogatás helyett terjesszük ki horizontunk látóterét, melybol - ha így nyilatkozol - még tutira hiányzik egy kedves, franciásan aranyos modell, melyet a gyártó Alcatel 556-os néven dobott piacra.
556?! Látod, nem is tudod, mirol beszélek. Kesergés helyett inkább olvasd el bemutató írásomat, és ismerd meg ezt a mindenki számára elérheto, életvidám, színes egyéniséget, melyet tesztalanyunk testébe bújtattak a szakemberek!

Multimédia elérheto áron
Végre eljött az az ido, amikor már nemcsak a csúcskategóriás készülékek készülnek beépített kamerával, színes kijelzovel, hanem az alsóbb kategóriák képviseloi is szert tehetnek ezekre a hardveres elemekre. Most már nemcsak a "pénzeszsákok" futkározhatnak csúcsszuper, sokat tudó multimédiás telefonnal, hanem bárki, aki szeretne egy multimédiás telót, de nem akar vagyonokat költeni.
Tesztalanyunk maximálisan megfelel a kor multimédiás követelményeinek. Formatervezése fiatalságot, vidámságot, bohémságot sugároz. Sarkait lekerekítették, kezelofelületét különleges vonalvezetésu nyomógombokkal látták el, mely sportos megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Belsoségeit kétszínu - tesztalanyunk esetében: ezüst és metálkék - muanyag borítással rejtették el elolünk.
A domború, négy kék leddel megvilágított kezelofelület felett kapott helyet a 65 000 színu CSTN kijelzo, mely kissé pixelesre sikerült, napfényben való megtekintése pedig csak eros idegzetueknek ajánlható, mivel nehezen olvasható.
A telefontestet egy gumírozott szegély veszi körül, melybe bal oldalon beépül a hangeroszabályzó gombpáros. Készenléti állapotban a hangerocsökkentovel a hátoldalon található, tükörrel ellátott, integrált VGA kamerát is életre kelthetjük.
Tesztalanyunk hátlapja is elég modernre sikerült. Nonfiguratív domborulat türemkedik ki az akkumulátor fedlapjából. A márkát hirdeto embléma sem hiányozhat a hátoldalról, melyet a telefon felso részébe gravíroztak.
Az 556-os modellt Infra porttal is ellátták, melynek kémlelo nyílását a homlokrészbe tuszkolták. 93 g-os barátunkat nyakunkban is hordhatjuk, ehhez csak egy nyakpánt szükségeltetik, melyet kedvencünk feltuno, gumírozott kitüremkedésébe tudunk befuzni.

Designos kezelofelület
Tesztalanyunk kezelofelületét mókásra vették megálmodói. A numerikus gombocskák oly módon domborodnak, mintha apró himlofoltok nottek volna felületén. A navigációs gomb egy lekerekített sarkú téglatest körvonala, amelynek közepébol szintén egy himlos OK gomb emelkedik ki. Ezt a gombkölteményt veszik körül az opció-, a híváskezelo, a kameraéleszto és a törlést szolgáló nyomógombok, melyek egységet alkotva türemkednek ki az elolap felületébol.

A grafikus kezelofelületet, vagyis magát a menüt az OK gomb határozott megnyomásával csalhatjuk elo. Alcatelhez huen ennél a modellnél is háromféle menüelrendezodés közül választhatunk: ikonos, képszeru, asztalszeru. A harmadik, vagyis az asztalszeru kialakítás a legáttekinthetobb, hisz ebben az üzemmódban az összes fomenü egyszerre rajzolódik ki a képernyore, a már megszokott 4 x 3-as elrendezodésben.

Igazi szabadido-telefon
Alcatelünk egy újabb kategóriát teremt, melynek csoportját szabadido-telefonoknak is nevezhetjük. Ebben a kategóriában szinte minden olyan kommunikációs szolgáltatás helyet kap, ami manapság napvilágot látott, viszont ezekben cseppet sem mélyül el. Nem nevezhetjük oket 100%-osan üzleti, multimédiás vagy divattelefonnak, mivel ezekbol a szolgáltatásokból csak egy csipetnyit merít. Tesztalanyunk is - szolgáltatásai alapján - súrolja a multimédiás jelzot, de például a kijelzo minosége már elmarad az igazi multimédiás készülékek TFT LCD-jétol. Belekap az üzleti szolgáltatásokba is, hisz megtalálható benne az idozítheto naptár, a kalkulátor, az ébreszto, a Class 10-es GPRS kapcsolat, viszont a Bluetooth, a szinkronizációhoz és a kéznélküli füles muködtetéséhez szükséges kommunikációs kapu már hiányzik belole.
Erossége a telefonálás és az üzenetkezelés. Fejlett telefonkönyvében 500 bejegyzést tudunk tárolni, melynek tartalmát csoportokba rendezhetjük. Egy névhez tömérdek bejegyzést társíthatunk, mint például: otthoni, munkahelyi és fax számok, e-mail és url címek, beosztás, irányítószám stb.
Ügyesen kezeli az SMS-eket, MMS-eket. A multimédiás üzeneteinket saját készítésu képeinkkel is feldobhatjuk, hiszen beépített VGA kamerával is rendelkezik. Kameránkkal animációt is készíthetünk a következo módon: különbözo mozzanatokat fotózunk, melyeket kockánként ütemesen animál készülékünk.
556-osunk támogatja a videoclipek lejátszását és továbbküldését is. Ezeket a 3gp formátumú állományokat képernyokíméloként is beállíthatjuk.
Az egyénre szabhatóság elol sem zárkózik el, hisz le tudjuk cserélni a témákat, a csengohangokat, menüszíneket. A változatosságot szolgáló multimédiás állományok a 2.0-ás WAP böngészo segítségével letölthetok a Netrol, illetve egy szinkron program feltelepítése után az Infra port segítségével is mozgathatjuk állományainkat telefonunk és számítógépünk között.
A szórakoztatásban is kiveszi részét. Két elore telepített játékot találhatunk memóriájában, mely a következo nevekre hallgatnak: Gulos Tale (mászkálós, ugrálós) és Speed Devil (agresszor autós). Támogatja a Java nyelvet, melynek elonye, hogy megunt játék- és alkalmazáskészlete bármikor bovítheto.

Franciásan sokoldalú
Egy igazán sokoldalú telefont ismerhettem meg az 556-os személyében. Minden elvárásnak megfelel, de talán van még mit javítani a szolgáltatások minoségén. Itt leginkább a grafikai megjelenésre, a polifonikus csengohangok minoségére gondolok. A muanyag borítás játéktelefon hatást ébreszt a szemléloben.
Az Infra portot más telefonnal nem sikerült összehoznom; igaz, a számítógéppel és a megfelelo progival nagyszeruen kommunikált.
Rendkívüli elonye a kellemes ár, mely lehetové teszi, hogy még inkább megnövekedjen az MMS-képes telefont használók tábora.
Készenléti ideje 270 óra, a beszélgetési ideje pedig 6 óra a muszaki leírás szerint, persze optimális körülmények között. Nekem egy töltéssel 4-5 napot bírt ki használattól függoen. Ez nem kevés, hisz a mai telefonok nem ritka, hogy csak 1-2 napot bírnak töltés nélkül.
556-osunk egy igazi életvidám, elérheto modell, mely garantáltan sok embernek fogja megmutatni a multimédiás telefonok elonyeit, szolgáltatásait.

- T.Tom -

Forrás: mobilkor.hu


(1 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: Mobil tesztekKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Alcatel 556 teszt


3600 Ózd Honvéd utca 37.

Én használtam egy ilyen telefont,nagyon kedveltem,Most is meg van karc mentes, szép még most is szivesen használnám csak nem találok hozzá akkumulátort!

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Szalóki Lajosné - 2019-01-15 00:39:27
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Alcatel 556 teszt

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Alcatel 556 teszt, Mobil tesztek

 

 

Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:14: Üdvözlöm László! Huawei P10 Gyári Új 3200 mAh LI-ION akkumulátor cserével - 9.000 Ft. A javítás időtartamáról, az adott üzletben személyesen tájékoztatják kollégáink! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdv. Érdeklődnék hogy megoldható e boltukban egy Huawei P10 telefon aksi cseréje, mert felpúposodott. Ha igen mennyi időt vesz igénybe? Válaszukat előre is köszönöm.
Köszönöm válaszukat.
Üdv: László
Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:04: Tisztelt Kérdező! Sajnos, az Ön által érdeklődött Nokia N95 akkufedelek elfogytak üzleteink készletéről és jelenleg rendelni sem tudunk belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:02: Tisztelt László! Sajnos, az Ön által érdeklődött Samsung SGH-P100 típusú mobiltelefon elfogyott üzleteink készletéről és jelenleg rendelni sem tudunk belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Nokia N 95 -höz akku fedél kellene.
Üdv!
Keresek Samsung SGH-P100-as (már retro) mobilt. Kérdezném, betudnának-e szerezni egyet és kb. milyen áron?
László
Extratel GSM mobiltelefon bolt 12:32: Sorry,my shop can't working the monthly payment.
Do you allow monthly payment for you new phones, e.g apple?
Do you people allow monthly payment for you new phones e.g apple?
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


14:10: Tisztelt Cím! Szeretnék érdeklődni, hogy a telefon magyar nyelvű? Illetve milyen felbontású ...
HUAWEI P30 Lite Dual Sim 128GB Gyöngyfehér Mobiltelefon
12:18: I asked for iphone 8 plus,not iphone 8 ...
Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete / Grey Mobiltelefon
12:17: I asked for iphone 8plus not iphone 8 ...
Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete / Grey Mobiltelefon
Extratel GSM mobiltelefon bolt 09:13: Welcome! The Apple iPhone 8 is in stock. Price 138000 Ft. We can count on this phone. ...
Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete / Grey Mobiltelefon
Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:10: Tisztelt Dankó Georgina! GSMart Sierra S1 típusú mobiltelefonhoz, sajnos nem tudunk rendelni ...
MOBILTELEFON javítás
14:57: Hello gsmart sierra s1 telefonom erinto panela betort a jobb felso sarkanal van e ra erinto ...
MOBILTELEFON javítás

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfõ-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfõ-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék viszonteladó partnereket keresünk a következõ városokban:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Gyõr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezõvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllõ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykõrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Alcatel 556 teszt - Mobiltelefon -