Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


4SMARTS ACER Adidas Aitisin Alcatel Allpowers Amorus Apple ASHUTB Astrum ASUS Atmotube Automobil Awei BAKU Ballistic Baseus BELKIN Bl nest BlackBerry BLAUTEL BRACKETRON BRANDO BUGATTI C-ku Cameron sino CASE LOGIC CASE-MATE Casecube CASEME Caseology CATERPILLAR CELLULARLINE Celly CG MOBILE Crystalusion D-link Desof icon DEVIA DISNEY DISPLEX DLINK Doogee DORO DURACELL Dux ducis Egyéb gyártó EMPORIA ENERGIZER ENKAY Ero Escam Esr EVOLVEO Fiitvr Fineblue Fitbit Forever GARMIN GEAR4 GECKO Goodram GOODRAM/TOSHIBA GOOGLE GP GRIFFIN GRIFFIN TECHNOLOGY Gub HAMA Hana HARMAN KARDON Havit Haweel Hmdx Hoco Homtom Honor HP HTC HUAWEI Hyundai I-ton ICANDY Iface IGLOVE IGLOW IGRIP Imak INTENSO Ipaky IPEGA JABRA JAKCOM JBL Joyroom Kaku KALAIDENG KALAIXING KINGSTON KRUSELL Lamax Ldnio LENOVO LG Lileng LOOPEE LOVE MEI LUPHIE MADE FOR SAMSUNG Made for xperia MADE IN HUNGARY Mercury Mercurycase MERKURY Metrans MICROSOFT Mifo Mitac Mocolo MOFI Momax MONSTER MOTOMO Motorola Mychoice Myki MYPHONE MYSCREEN NAVON Nillkin NOISEHUSH Nokia NOOSY Nut OnePlus Orico OTTERBOX Outxe OZAKI PARROT PIELFRAMA PIERRE CARDIN PLANTRONICS Powersound PRESTIGIO Proda Pulse Puluz Qialino Qkz Redpepper Remax RIM Ritech ROAR Rock Rockphone ROMIX Sagem SAMDI SAMSONITE Samsung SanDisk SEENDA SGP Shelly SHINECON Siemens SKECH Sony SonyEricsson SPECK SPIGEN SUPERTOOTH SWITCHEASY Takefans THERMALTAKE TOSHIBA TREXTA Tronsmart Truecam U WATCH Uag USAMS Utángyártott Vidvie Vinsic Vodafone Vr WALLYTECH WAYTEQ Wheel up Wiwu X-level XIAOMI Xo Xoomz XPRO XQISIT Yogee Yopin ZHUDIAO ZTE
Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


Továbbra is készül a Huawei rendszere, a Mate 30 mobilokkal együtt érkezhet

Körlakú kameranégyessel jön a Mate 30 Pro?

Az összes androidos mobilt verheti az iPhone 11 teljesítménye

Olcsó, LCD kijelzős mobilokba is jöhetnek az újfajta ujjlenyomat-olvasók

52 megapixeles kamerával jöhet a Sony Xperia XZ4

A Samsung bemutatta az első mobilokba szánt 1 TB-os háttértárat

Tripla kamerát kap a Huawei P30 Lite is


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

nokia asha 210, eladhuawei p6, huawei mate 20 lite, emporia talk v20 elolap, dupla mobiltelefon tok, lenovo a 536 mobiltelefon használt, 21őő0433353, vodafone sim kártya rendelés ingyen, mobil bolt debrecen nyugati utca, hcb108

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Kiss Gábor2019. 08. 21.
Szabó Alexandra2019. 08. 20.
Csősz Sándor2019. 08. 19.
Sarus Renàta2019. 08. 18.
Varga Sándor2019. 08. 17.
Kurys Kornélia2019. 08. 16.
Szabó Norbert2019. 08. 15.
Haja Nikolett2019. 08. 14.
Dávid László2019. 08. 13.
hendre attila2019. 08. 12.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Nokia 9300 tesztNokia 9300 teszt

Minden reggel, mikor indulok munkába - és van pár percem -, elcsodálkozom jól bevett szokásaimon. Vannak közte szokványos és szokatlannak tuno dolgok.

Nokia 9300 teszt

Minden reggel, mikor indulok munkába - és van pár percem -, elcsodálkozom jól bevett szokásaimon. Vannak közte szokványos és szokatlannak tuno dolgok. Reggeli tisztálkodás, gyors tápanyagfelvétel, és az el nem múló rohanás. Cipomet és kabátomat magamra kapom, és jön a formabontó szertartás, ami abból áll, hogy kabátom két zsebét teletömöm különbözo muszaki kütyükkel.

Ilyen például a Bluetooth-os headset, ennek töltoje, telefontöltok, adatkábelek, infraportok (USB-s és sorosportra csatlakoztatható), Bluetooth adapter és persze minimum két telefon, hisz egyik erre jó, a másik arra, én pedig szeretem, ha minden szolgáltatást tudok használni, ami a GSM technológiával kapcsolatos. Aztán jön a gyors leltár, hogy megvan-e minden, mert ha valami is hiányzik, akkor az egész napom el van szúrva.
Nekem ez hobbi, szenvedély, de mi van azokkal az emberkékkel, akik utálják az elektronikával kitömött kabátokat, táskákat, de mégis szeretnék az egész világot a zsebükben, oldalukon tartani?
A feladat bonyolult, de megoldható, hisz létezik egy olyan kommunikációs doboz, amely jól tele van tuszkolva olyan szolgáltatásokkal, amik a GSM technológiához és az üzleti élethez lettek kitalálva. Ez a csodamasina most hozzánk is ellátogatott.
Újdonságunk egy kommunikátor, ami észben tud tartani minden olyan fontos dolgot, amin az élethez szükséges üzleti siker múlhat. Adottságainak köszönhetoen naprakész hírekkel, információkkal látja el a kompakt dolgokat kedvelo tulajdonost.
Ez a készülék is a finn gyártó futószalagjáról pottyant közénk, melyet Nokia 9300-ának neveztek el a számmisztikát kedvelo mérnökök. A számok mágusai bíznak abban, hogy a név kötelez, és sikert hoz az adott terméknek, ezáltal a gyártónak is.

Divatos ruha, naprakész tudás
Nem ez az elso kommunikátor, amit piacra dob a Nokia, viszont ez az elso olyan kommunikátor, mely már egészséges méretet (132mm x 51mm x 21mm) és divatos ruhát öltött. Alapos fogyókúrán is átesett elodjéhez képest, hisz 167 g-mal kerül az üzletek polcaira.
Összecsukott állapotban leginkább egy szemüvegre vagy tolltartóra hasonlít. Sarkait lekerekítették, oldalait határozottan metszették. Az elolapon található numerikus és híváskezelo billentyuzet hatalmasra, ezáltal könnyen kezelhetore sikerült, viszont a navigációs gombpáros méretével már spóroltak, ami kissé a kezelhetoség rovására is ment. Az elolapi klaviatúra felett helyezkedik el a külso 128 x 128 pixeles LCD, mely 65 536 szín megjelenítésére képes.
A telefonrész bekapcsolásáért egy aprócska gomb felel, mely a fedlap jobb felso sarkában kapott helyet. A kalkulátor részt nem kell külön életre keltenünk, hisz az állandóan standby módban van, amibol az elolap feltárásával tudjuk kizökkenteni, életre kelteni.
A készüléktest bal oldalán két duncsszeru képzodményt találunk. Ezek egyszeru saruk, amin elfordul a 65 536 színu, 640 x 240 pixel méretu belso kijelzot rejtegeto elolap.
Kommunikátorunk jobb oldalán egy fekete színu, designos berakás virít, mely tulajdonképpen az Infra port kémlelo nyílása. A hátlap simára csiszolt, és a márkát hirdeto Nokia feliraton túl még két gumitalpnak is otthont ad.
Az elolap felnyitásával - a már említett belso kijelzon túl - elénk kerül egy teljes értéku QWERTY billentyuzet, amin könnyedén gépelhetünk. Ez rendkívül elonyös egy e-mail vagy szöveges üzenet szerkesztésekor.
Üzleti eszközünk 80 Mb-os belso memóriája MMC kártyával bovítheto, melyet a hátlap eltávolításával tudunk behelyezni. Az alapcsomagban egy 128 Mb méretu kártyát mellékelt a gyártó, melyen egy golfjátékot, egy hálózat beállítás varázslót és egy e-book olvasó progit találtunk.

Komfortos mini-iroda
Ezüstszínu dobozunk két mobil eszközt rejt magában. Külseje telefon, belseje pedig egy fejlett manager-kalkulátor, mely minden utazó-irodai elvárásnak megfelel.
A külso kijelzo készenléti állapotban a pontos idot mutatja, muködés közben pedig a hívások státuszáról informálja a kedves tulajdonost. Ezen a kijelzon tekinthetjük meg a telefonrésszel kapcsolatos beállításokat is. A telefonmenü kialakítása teljesen megegyezik a gyártó által használt struktúrával. Beszédes ikonjai segítségével elocsalhatjuk a névjegyzéket, a csengetési profilokat, a beállítások nevet viselo menüt, az üzenetszerkesztot és a szolgáltatói menüt.
Az elolapon található numerikus gombokkal a telefonszámokon túl SMS üzeneteket is gépelhetünk, de persze ettol sokkal kényelmesebb megoldás, ha széttárjuk szögletes dobozunkat, és a QWERTY billentyuzet szolgáltatásait vesszük igénybe.
Ez is mutatja, hogy a külso és a belso egység szoros kapcsolatban áll egymással, de a belso rész akkor is használható, amikor a telefon ki van kapcsolva. Ha viszont a kalkulátorral olyan muveletet végzünk, amelyhez szükség van a GSM technológiára, akkor készülékünk jelzi, hogy keltsük életre a telefont, hisz csak azon keresztül tud csatlakozni a hálózathoz.

Végtelen szolgáltatás
Kommunikátorunkat kimondottan irodai szolgáltatásokkal vértezték fel, de szolgáltatáskészlete a Symbian 7.OS oprendszernek köszönhetoen a végletekig bovítheto. Telepakolhatjuk videolejátszókkal és a hozzá tartozó klipekkel, fantasztikus grafikájú játékokkal, képszerkesztokkel, animációkkal, és még a nap végéig sorolhatnánk, hogy hányféle programmal.
Belso billentyuzetének sajátosságai közé tartozik a gyors alkalmazás-elérés. A leggyakrabban használt nyolc funkció egy gombnyomással elérheto. Ilyen alkalmazások: a telefon, az üzenet, a Web, a névjegyzék, az irat, a naptár és a "pult" kezelo. A nyolcadik alkalmazást a felhasználó egyedileg állíthatja be a "saját" nevet viselo nyomógombra.
A pult maga a kiinduló állapot. Innen érhetjük el programjainkat, szolgáltatásainkat. Ezen a felületen tetszés szerint mozgathatjuk, alakíthatjuk parancsikonjainkat.
Az elore telepített irodai alkalmazások között megtalálhatjuk a dokumentumszerkesztot, a grafikus táblázatkezelot, a fájljaink karbantartásáért felelos fájlkezelot, a számológépet, az áttekintheto naptárat és egy eloadás-tervezot.

Multimédia felsofokon
A multimédiás alkalmazások között helyet kapott a Web-böngészo, a hangrögzíto, a video- és a hanglejátszó, valamint a képek megtekintésére alkalmas fotóalbum.
A "személyes" nevet viselo menüpont alatt a telefonrészhez kapcsolódó alkalmazásokat telepítették. Ilyen alkalmazás a rendkívül fejlett, bovítheto névjegyzék, és az üzenetkezelo, mellyel SMS-t, MMS-t, e-mail-t és faxot tudunk küldeni. Kommunikátorunk tartalmaz egy világórát is, melynek segítségével informálódni tudunk a különbözo országok idozónáiról, valamint a pontos idorol. Nem kell mást tennünk, csak begépeljük az ország nevét, melynek idozónájára kíváncsiak vagyunk, és okos eszközünk a fováros nevével együtt kirajzolja a pontos idot.
A "pulton" helyet kapott az MMC kártya ikonja is, melyre rákattintva a kártyára telepített alkalmazások jelennek meg. Ezek egyénenként változnak, hisz nincs két olyan ember a világon, akiknek 100%-ig azonos lenne az érdeklodési köre.
Okos dobozunk polifonikus csengohangja, külso és belso LCD-je a különbözo multimédiás elemek segítségével teljesen egyénre szabható.
Eszközünk elbánik az Mp3, MPEG-4, real audio- és midi fájlformátumokkal is, vagyis zenét hallgathatunk, és videót is nézhetünk vele.

Nemcsak szép, de használható
Nokiáék ismét szépet és használhatót alkottak. Ez a modell igazi társ az üzleti életben. Rendkívül szépre sikerült a csillogásmentes belso kijelzo; igaz, kíváncsi vagyok arra, hogy a gyártó mikor kezdi alkalmazni termékeinél a 260 ezer szín megjelenítésére alkalmas LCD-ket.
Sokan feltehetik a kérdést, hogy miért nem kapott kamerát a 9300-ás. Talán, mert így egy kompaktabb és elfogadható méretu készülék jöhetett létre, mely kimondottan az Internetre és az irodai életre lett kiélezve. Ez az apróbb hiányosság egy másik kamerás készülék beszerzésével pótolható, aminek alkotásai megoszthatóak kommunikátorunkkal a Bluetooth és az Infra port közbenjárásával. Ezáltal 9300-ásunkat multimédiás adattárolóként is használhatjuk, hiszen hatalmas memóriával rendelkezik. A letárolt állományokat könnyedén szinkronizálhatjuk asztali gépünkkel, amihez a Nokia PC Suit szinkron progi szükséges, valamint MMS-ként és e-mail-ként is postázhatjuk oket ismeroseik telefonszámaira, e-mail címeire.
Gyenge pontja a 970 mAh-ás Li-ion akkumulátor, mely gyakori használat mellett csak egy napra elegendo energiát tud szolgáltatni. Az akksit egy erofejleszto, kondicionáló tanfolyamra beírathatták volna. Persze ez nem végzetes probléma, hiszen a nap végén otthon hálózatról vagy az autóban szivargyújtóra csatlakoztatható töltovel bármikor újabb erot tölthetünk bele.
Ereje az egyénre szabható operációsrendszerben rejlik.
Tesztalanyunk igazi társ az üzleti életben, hisz a diszkrét méret minden olyan szolgáltatást magában hordoz, amire egy mai, modern üzletembernek szüksége lehet.
Ha beszerzünk egy ilyen eszközt, akkor nem kell minden csodakütyüvel teletömni a zsebünket. Reggelente így már csak egy dologra kell figyelnünk, mégpedig arra, hogy ne hagyjuk otthon huséges társunkat.

- T.Tom -

Forrás: mobilkor.hu


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: nokia 9300 elolap, nokia 9300i teszt hozzaszolas, Mobil tesztek, nokia 9300 teszt, nokia9300 gmail beállitások, nokia 9300i tesztKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Nokia 9300 teszt

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Nokia 9300 teszt

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Nokia 9300 teszt, nokia 9300i teszt , nokia9300 gmail beállitások, nokia 9300 teszt, Mobil tesztek, nokia 9300i teszt hozzaszolas, nokia 9300 elolap

 

 

Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:15: Tisztelt Kende Gábor! Sajnos, az Ön által érdeklődött Nokia 2760 mobiltelefon, elfogyott üzleteink készletéről és már rendelni rendelni sem tudunk belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
hello. Keresek Nokis 2760 telefont, enyém meghalt sajnos. Vagy legalábbis beteg nagyon.
Tudtok segiteni??? Köszi
Kende Gábor
gaborkende@freemail.hu
Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:56: Tisztelt Jäger Anita! iLike készülékhez akkumulátort, sajnos nem tudunk beszerezni. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Tisztelt ExtratelGSM!ILIKE X1 telefonhoz keresek akkumlátort.Tudnak-e segíteni nekem?Várom válaszukat!Üdv.Jäger Anita.
Extratel GSM mobiltelefon bolt 12:26: Tisztelt Kérdező! Új LENOVO készülékeket sajnos nem tudunk beszerezni. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Extratel GSM mobiltelefon bolt 12:25: Tisztelt Kérdező! DJI Osmo Mobile 2 OM170, elfogyott készleteinkről. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Érdeklődni szeretnék, hogy Lenovo Z6 telefont lehet-e Önöknél rendelni? A Lenovo kategóriában nem találtam új telefont, viszont aZ6Lite készüléket szeretném megvenni. Sajnos nem tudom miért, nem árulják itthon. Válaszukat előre is köszönöm!
Sziasztok! Imént rendeltem DJI Osmo Mobile 2 OM170-et, de elfelejtettem megnézni, hogy van-e raktáron. Van?
Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:16: Tisztelt Kérdező! DPS E750 e-book olvasóhoz, sajnos nem tudunk rendelni alkatrészeket. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdvözlöm! Van egy DPS e750-es erbook olvasóm, aminek elég rossz az akkuja, illetve állandóan ki-be kapcsol, megállás nélkül-kivéve akkor,. ha sikerül gyorsan betöltenem egy könyvet. Akkor nem kapcsol ki. Meg tudnák javítani és akkut cserélni benne?
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:21: Tisztelt Kodácsi Bálint! Az érdeklődött DexPad, az alábbi készülékekkel kompatibilis: Galaxy ...
Samsung Dex Pad (EE-M5100TB) Fekete új
Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:12: Tisztelt Vasszi GABRIELLA! Az érdeklődött mobiltelefonhoz, sajnos nem tudunk rendelni ...
Érkezik a legújabb csúcsmobil
18:34: Szia, érdeklődni szeretnék, hogy a készülék kompatibilis-e Samsung Galaxy S10 ...
Samsung Dex Pad (EE-M5100TB) Fekete új
18:41: Szia. Érdeklődnék hogy 2017. LG G6 H-870 sim és memória kártyás. Nem duál simes. Telefonhoz van ...
Érkezik a legújabb csúcsmobil
Extratel GSM mobiltelefon bolt 17:50: Tisztelt Pintér Ferenc! Navon Supreme Pro 5 típusú mobiltelefonhoz, sajnos nem tudunk rendelni ...
Kapcsolat
14:52: Tisztelt cím! Navon supreme pro 5 telefonom sajnos leeset és eltört az üveg. Érdekel van- e csere ...
Kapcsolat

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfõ-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfõ-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék viszonteladó partnereket keresünk a következõ városokban:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Gyõr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezõvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllõ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykõrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Nokia 9300 teszt - Mobiltelefon -