Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

A kormányrendelet alapján minden üzletben szájmaszk viselése kötelező! KÉRJÜK, OLVASSA EL ÉS TARTSA BE AZ ÜZLET RENDELETÉT!!! Az új koronavírus kapcsán bevezetett intézkedések ÉRINTIK!!! az ExtratelGSM működését és nyitva tartását! Nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul: H-P: 09:00-15:00 SZO: 09:00-12:00 Ha betegnek érzed magad, vagy az elmúlt 3 hétben fertőzött területen jártál vagy onnan érkezett személlyel szoros kontaktusba kerültél, kérjük NE LÁTOGASD üzleteinket saját és a többi vásárló érdekében! Üzletben maximum 5 fő tartózkodjon és tartsák meg egymás közt az egészséges 2m-es távolságot! 5 fő felett az üzlet előtt várakozzon! Tüsszentéskor, köhögéskor tartsunk zsebkendőt az arcunk elé! Az üzletben most tanácsadás, telefon beállítás, adatok másolása szünetel! Köszönjük együttműködéseteket, várunk mindenkit szeretettel!

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


A Mate 40 processzora még elkészülhet, de utána nagy bajban lesz a Huawei

Tim Cook szerint az iPhone SE még a leggyorsabb androidos mobilnál is gyorsabb

Rég várt és igen fontos: vérnyomásmérő funkció érkezik a Samsung óráira

Hivatalos a Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Xiaomi AmazFit GTR Lite okosóra ismertető

A Samsung Galaxy Note 20-szal egyszerre jöhet a Galaxy Fold 2

Ebbe az okostelefonba került a világ legjobb mobilos kijelzője


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

huawei nova 5t töeésálló tok, cat+s41, használt tablet, ilike x1 akkumulátor, p 10, extratel gsm miskolc, huawei p8 töltö csatlakozó csere, telefon alkatrészek, nokia 5210 lcd kijelző kerettel , motorola gleam plus

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Wégner Andrea2020. 06. 03.
Tündik Balázs2020. 06. 02.
Simonek Euridiké 2020. 06. 01.
Németh Renáta2020. 05. 31.
Erdész Tibor2020. 05. 30.
Szabó Zsolt2020. 05. 29.
Furák Jánosné2020. 05. 28.
Polgár Sarolta2020. 05. 27.
Gál Zoltán2020. 05. 26.
Horváth Mónika2020. 05. 25.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Motorola MPx220 tesztMotorola MPx220 teszt

Huha, kezd izgalmas lenni ez a mobilkommunikációs verseny, melynek résztvevoi már hazánkban is tiszteletüket teszik! Eddig nem volt izgalmas az okostelefonok közti párbaj, de most megjelent a színen a Motorola MPx220.

Motorola MPx220 teszt

Huha, kezd izgalmas lenni ez a mobilkommunikációs verseny, melynek résztvevoi már hazánkban is tiszteletüket teszik! Eddig nem volt izgalmas az okostelefonok közti párbaj, de most megjelent a színen a Motorola MPx220.

A Symbian alapú telefonok egyeduralkodónak számítottak ebben a szférában, legalábbis nálunk. Operációs rendszerüknek köszönhetoen tudásuk szinte kimeríthetetlen, megunhatatlan. Minden ember igényét képesek kielégíteni, persze kommunikációs és multimédiás szinten. Természetesen nem tudják pótolni a bombano nyújtotta vizuális és fizikális gyönyöröket. Hál’ Istennek a párkapcsolatokba legfeljebb a megismerkedés erejéig férkoztek be ezek az okos eszközök. Segítségükkel csábító videoklipeket, szerelmes üzeneteket, feledhetetlen felvételeket közvetíthetünk életünk leendo vagy aktuális párjának.
A rohanó üzleti életben is kitunoen megállják helyüket, hisz fejlett telefonregiszterük, határidonaplójuk, internetes kommunikációs képességüknek köszönhetoen kezünkben tarthatjuk az információs világot.

Még okosabb mobil
Igen ám, de most egy újabb trónkövetelo gárda tunt fel a színen, amiknek nagy tudású oprendeszerét a számítástechnikában jól ismert Microsoft keltette életre. Eloször a Windows 2002-es Smartphone verziót ismertette meg a felhasználókkal, melynek hordozója a(z)-országunkban is megjelent - Motorola MPx200-as volt. Az ügyes kezu felhasználók továbblépve már feltelepítették masinájukra a 2003-as Powered Smartphone verziót, amivel talán gyorsabb és szebb lett a készülék kezelofelülete.
Most ismét rágyúrtak Bill Gates-ék, és a Motorolával közösen megalkottak egy olyan hardvert, amire már a 2003 SE verziószámú Windowst küldték fel. Ez a hardver az elodjénél megismert számozást viszi tovább. O is MPx néven kerül forgalomba, de a számát 200-ról 220-ra növelték a készülék megálmodói. Ez is mutatja, hogy újítottak a dolgokon, de gyökeresen nem alakították át azokat. Minek piszkálni, ami muködik?! Igazam van?
A 220-as modell szintén szétnyitható kivitelben jelent meg, mintegy ablakot nyitva a világra. Ebben az ablaknyitásban fontos szerephez jut maga a - már fentebb említett - magyarul "ablakok" nevet viselo operációs rendszer is, hisz a Windows elterjedésének köszönhetoen szinte minden egyéni igény kielégítheto, mivel "ezernyi" program létezik hozzá a Neten.
Nézzük csak, hogy mi is jellemzi okosságunkat!

A legszembetunobb különbség a 200-as elodhöz képest, hogy jóval szögletesebbre sikerült a 110 g-os készüléktest, melynek feltárható elolapján már egy 4 096 színu LCD díszeleg, és megjelent rajta a fényforrással ellátott 1,3 megapixeles beépített digi kamera is.
A modern kivitelu készüléktest jobb oldalán helyezték el az Infra portot, a kamerát aktiváló nyomógombot és a Mini Sd kártya bemeneti nyílását. Négysávos masinánk (GSM 850/900/1800/1900) maximálisan 512 Mb méretu memókártyát tud kezelni. Kisebb testvére (MPX200) viszont elbánik az 1 Gb-os kártyával is, igaz, o nem a minit, hanem a normált részesíti elonyben.
Okosságunk bal oldalát is ellátták gombokkal a mobilkommunikációban jártas mérnökök. Itt találhatjuk meg a hangero-szabályzó gombpárost és a be-/kikapcsoló nyomógombot. Ugyancsak ezen az oldalon díszeleg az alapcsomagban mellékelt sztereó headset gumírozott bemeneti nyílása is.
"Okos barátunk" fejcsúcsán egy kinövés látható, mely a beépített antennát rejtegeti a kritikus szempárok elol. A simára csiszolt hátlapon két gravírozott embléma látható. Egyik a gyártót (Motorola), a másik pedig a szolgáltatásokért felelos szoftvert (Windows Mobile) hirdeti.
Legújabb szerzeményünket nyakpántunkon lógatva is mutogathatjuk embertársainknak, hisz a készülék megálmodói egy apró fülecskével is ellátták ezt az elegáns, fémesen szürke mobil eszközt.
A kezelésért felelos kék háttérvilágítású klaviatúra a fedlap feltárásával jelenítheto meg, mely szokott módon a 176 x 220 pixel felbontású TFT kijelzo alatt kapott helyet. Ezt az elodhöz képest jócskán átszabták. A numerikus gombok egymást érintik, mégis jól kezelhetok. A navigációért felelos ötállású gombköltemény hatalmasra növekedett, ezáltal rendkívül könnyen kezelheto. Ebbe a méretes billentyube ékelodnek az opció-, a "home" és a "vissza" gombok.
A klaviatúra sarkában egy apró fényérzékelo is helyet kapott, mely ha kevés fény van, akkor felkapcsolja, fénytúlkínálat esetén pedig lekapcsolja a billentyuzet háttérvilágítását, így vigyázva a készenléti idore.

Multimédia Windows módra
A Microsoft-tól, mint e teló szoftverének megalkotójától, cseppet sem áll távol a multimédia fogalma, hiszen már régóta nagyszeruen alkalmazzák a különféle látványos szolgáltatásokat, programokat a személyi számítógépeken. Ebbol talán még elonyt is kovácsolhatnak, hiszen elegendo tudást halmoztak fel. Persze eloítéletnek is ki van téve egy ilyen oprendszert futtató telefon, hisz számítógépes társát oly sokan bántalmazzák. Én azt vallom, aki tud ettol jobb és professzionálisabb rendszert írni, az ne fogja vissza magát. A lehetoségek adottak.

Gondolom, már senki nem lepodik meg azon, hogy ennél a platformnál is a kiinduló pontot a "Start" menünél kell keresni. A bal felso opciógomb megnyomásával rajzolódik ki a TFT LCD-re - a Windowsnál megismert struktúra szerint - az áttekintheto, oda-vissza görgetheto grafikus menü egy része. Azért írom, hogy egy része, mert egy oldalon 9 menüpont jelenítheto meg, amibol a kilencedik minden egyes oldalon "more" azaz tovább feliratra mutat. Ezzel a menüponttal csalhatjuk elo a következo oldalakat. Az oldalak számát a telepített alkalmazások, programok mennyisége határozza meg. A különféle programok különféle ikonjai az installálást követoen egymás után jelennek meg a menüben. Progijaink ikonjait típusonként könyvtárakba csoportosíthatjuk (pl.: games).

Mindenre jó
A készülékre telepítheto programokat felsorolni végzetes hiba lenne, hisz ha meg szeretném említeni az összes progit, ami létezik, akkor soha nem állnék fel székembol. Ezt pedig nem akarom! Viszont a gyári szolgáltatások bemutatása elott megemlítenék egy olyan alkalmazást, amit mindenkinek célszeru beszerezni, aki egy ilyen "fél PDA"-t szeretne a begyujtött eszközök között tudni. Ez nem más, mint egy task manager (pl.: xBar), ami a futó alkalmazásokat felügyeli, karbantartja. Ez azért szükséges, mert ezek az okostelók egyszerre már több progit tudnak a háttérben futtatni, melyek rendesen igénybe veszik a procit, a memóriát, ezáltal az aksit is, és csak csodálkozunk, hogy belassul kedvencünk, készenléti ideje pedig csökken.
Négynormás okosságunk nemcsak a különféle szórakoztató programokkal bánik el, hanem a GSM technológiában megismert szolgáltatásokat is magáénak tudja.
Tudunk vele SMS-ezni, MMS-ezni, e-mail-eket postázni, chat-elni, web oldalakat böngészni, jegyzeteket, találkozókat betáplálni, szinkronizálni, fotózni és persze hívásokat kezelni.
Tesztalanyunk fotóapparátja nem állt a helyzet magaslatán. Nem igazán olyan képeket alkotott, mely elvárható lenne egy ilyen kamerától. A gyártó információja szerint a sorozatgyártásban megjeleno modelleknél ezen a képalkotási minoségen javítani fognak. A beépített kamera lehetové teszi videoklipek rögzítését is, melyeket 3gp formátumban tudunk tárolni. Alkotásainkat lementhetjük a 32 Mb-os beépített memóriába, vagy az általunk behelyezett mini SD kártyára.
Smartphone-unk teljes hangzásvilága, kezelofelülete egyénre szabható különféle multimédiás elemek segítségével. Elbánik az Mp3, a WMA, a Wav hangformátumokkal, a JPG, a GIF, a BMP képformátumokkal, a megfelelo kodek telepítése után az avi és az mpeg videoformátumokkal is.
Az adatátvitelben az Infraport, a Bluetooth és az adatkábel segédkezik. Számítógépünkre egyszeruen fel kell telepíteni a Microsoft ActiveSync programot és már mehet is az adatcsere. Okos kütyünket modemként is használhatjuk, és számítógépünk böngészojével bejárhatjuk a Netet. A gyorsabb elérés érdekében célszeru GPRS-en keresztül kapcsolódni a Világhálóhoz.

Amiben más
Az elodhöz képest (MPx200) erre a modellre egy fejlettebb oprendszert telepítettek a gyártó szakemberei, mely gyorsabb, látványosabb és több alkalmazást támogat.
Tesztalanyunknál már megjelent a beépített kamera és a színes külso kijelzo, ami lehet elony, lehet hátrány, a döntés az egyéné.
Ennél a modellnél már eltunt a mini USB csatlakozó, helyére egy méretesebb sok eres csatlakozót integráltak. Az alapcsomagban megtalálható USB portra csatlakoztatható szinkronkábel töltoként is használható, hisz ezen a porton elektromosság mérheto, melyet Motorolánk ügyesen hasznosít.
Az MPx 220-assal egy igazán nagy tudású "okostelót" alkottak a szakemberek. Negatívumként a kamerán túl a méretet tudnám megemlíteni. Nekem az elodhöz képest kissé nagynak és szögletesnek tunik. Sokkal jobban szeretem a kerek, kézbesimuló formákat úgy a gyengébbik nem képviseloinél, mint a tárgyaknál.

- T.Tom -

Forrás: mobilkor.hu


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: Mobil tesztek, motorola mpx220 beállítások, motorola mpx220 tesztKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Motorola MPx220 teszt

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Motorola MPx220 teszt

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Motorola MPx220 teszt, motorola mpx220 teszt, motorola mpx220 beállítások, Mobil tesztek

 

 

 
Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
 
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
 
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
 
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

tisztelt Ügyintéző!

Érdeklődni szeretnék a múlt héten leadott rendelésemről, amiben 3 db Huawei p30 lite tokot kértem.

Köszönettel: Németh Evelin
Extratel GSM mobiltelefon bolt 10:03: Tisztelt Nagy Zoltán Gábor! Weboldalunkon az alábbi linken: [katt] meg tudja rendelni a Vodafone SIM kártyát. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Tisztelt Hölgyem, Tisztelt Uram! Kérdésem a következő, van e önöknek Vodafone microó feltöltő kártyájuk? LG K10 2017 okostelefonhoz való. Megrendelés Cserkeszölőre történő postai szállítás esetén mennyibe kerül? Köszönettel Nagy Zoltán Gábor
Extratel GSM mobiltelefon bolt 11:59: Tisztelt B. Renáta! Lenovo K5 Note töltő csatlakozó cserével együtt 8.000 Ft-ba kerül. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Tisztelt Extratel GSM!

Lenovo k5 note telefon töltőcsatlakozó cseréjével kapcsolatban érdeklődnék,megoldható lenne, és kb milyen ármagasságba lenne?
Köszönöm B.Renáta
Extratel GSM mobiltelefon bolt 17:03: Tisztelt Nagy Dominik! Az érdeklődött fejhallgató, elfogyott üzleteink készletéről és egyenlőre rendelni sem tudunk belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Tisztelt Eladó! Az lenne a kérdésem a termékkel kapcsolatom, hogy mennyire használt, esetleg képet tudna e csatolni emailbe. Illetve hogy teljesen működőképes-e, nincsen semmi féle baja. Garancia van rá? Tisztelettel: Nagy Dominik
Kedves Urak!Sencor element p503-hoz gyári,vagy kompatibilis akkumulátort keresek . Tudnak segíteni?
Extratel GSM mobiltelefon bolt 16:08: Tisztelt Kérdező! Apple iPhone 6S akkumulátorhoz van kétoldali ragasztó a központi szervizünkben, aminek az ára 490 Ft. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Éerdeklődnék, hohy iphone 6s aksihoz van e kétoldali ragasztó ?
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


19:29: Lehet e aksit cserélni egy huaweii p8 lite 2017-es telefonban úgy, hogy a hátlap kissé törött? ...
MOBILTELEFON javítás
Extratel GSM mobiltelefon bolt 17:26: Tisztelt Lohner János! Navon Predator 3G 7" tablethez, sajnos nem tudunk beszerezni akkumulátort. ...
Kapcsolat
Extratel GSM mobiltelefon bolt 17:19: Tisztelt Szénási Sándorné! Weboldalunkról meg tudja tekinteni és igény esetén megrendelni, a ...
LG BL-53QH Optimus 4X P880, L9 P760 gyári akkumulátor Li-Ion 2150mAh
Extratel GSM mobiltelefon bolt 17:15: Tisztelt Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület, Pócza József részére! Weboldalunkról meg tudja ...
Vodafone, Telenor, T-Mobil SIM kártyák már 990 Ft-tól!
Extratel GSM mobiltelefon bolt 17:07: Tisztelt Szilágyi Tibor! Sajnos, az Ön által érdeklődött Motorola típusú mobiltelefon, sajnos ...
Motorola K3 teszt
Extratel GSM mobiltelefon bolt 17:04: Tisztelt Tibor! Hammer Active 2 tipusu mobiltelefonhoz, sajnos nem tartunk és rendelni sem tudunk ...
MOBILTELEFON javítás

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Motorola MPx220 teszt - Mobiltelefon -