Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

Figyelem! Rengeteg termék 90%-os árengedménnyel a KARÁCSONYI KIÁRUSÍTÁS ajánlataink között! Katt ide és sasold!

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


A Samsungnak köszönhetően a jövőben már 12 GB memóriával érkezhetnek a középkategóriás mobilok

Szenzációs csúcsmobilt készített a Xiaomi

Ezekre a Samsung mobilokra jön az Android 10

Ezek a Huawei és Honor mobilok kaphatnak EMUI 10 frissítést

Ennyit tud az Apple iPhone 11 Pro?

Továbbra is készül a Huawei rendszere, a Mate 30 mobilokkal együtt érkezhet

Körlakú kameranégyessel jön a Mate 30 Pro?


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

galaxy tab kijelzo csere, gorilla glass polírozás, fifa 20, navon d455 kijelzö csere, mobiltelefon olcsó or akciós or nagykereskedés, galaxy golden, gsm bolt miskolc bató ház, navon mizu d501 érintő panel, pécs telefon szerviz, ragasztó szalag

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Vajas Valentina2019. 12. 10.
Forray Katalin2019. 12. 09.
Fekete Géza2019. 12. 08.
Péter András2019. 12. 07.
Bistey Csaba2019. 12. 06.
Horváth Gábor2019. 12. 05.
James Bond2019. 12. 04.
Gudui Tamara Tamara2019. 12. 03.
Kovács Gáspárné2019. 12. 02.
Kimberger Katalin2019. 12. 01.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Nokia 6020 tesztNokia 6020 teszt

Persze, hogy mindenki a profikat, a legszebbeket, a fullextrásakat szereti. Apropó, a félreértések elkerülése végett itt jegyezném meg, hogy a használati tárgyakra gondoltam, nem pedig a hivatásszeruen tevékenykedo, kéjelgo szépségekre.

Nokia 6020 teszt

Persze, hogy mindenki a profikat, a legszebbeket, a fullextrásakat szereti. Apropó, a félreértések elkerülése végett itt jegyezném meg, hogy a használati tárgyakra gondoltam, nem pedig a hivatásszeruen tevékenykedo, kéjelgo szépségekre. Tehát mindenki szereti a jót, amit meg kell fizetni. De mi van akkor, ha az álmaink merészebbek, mint a pénztárcánk vastagsága?

Semmi, hisz nem tudunk mindent megvenni, megszerezni. Ezért van az embernek kompromisszumkészsége, ami rávilágít arra, hogy mi az, ami fontos és mi az, ami már túlzás. Ha sznobok vagyunk, akkor már súlyosabb a helyzet, hisz nem tudunk szabadulni attól a gondolattól, hogy nem lehet a mienk a kiszemelt használati tárgy. Erre találták ki a pszichológusokat, akik garantáltan segítenek a beteges kötodés megszüntetésében.
Nade maradjunk annál a verziónál, hogy teljesen egészségesek vagyunk, és nem kötodünk rögeszmésen semmihez. Ekkor észrevehetjük - a mobilgyártók részérol - azt a hozzáállást, hogy minden vásárló egyaránt fontos, mindenkit le kell nyugözni, meg kell gyozni. A kommunikáció-mágusok sokat tesznek azért, hogy a vásárló a pénzéért minden kategóriában szépet és használhatót kapjon.
Nézzük csak a fiatal, végzos menedzser helyzetét! Kijön az egyetemrol, és munkát kell keresnie. De ugye nagyon fontos az elso benyomás. A munkáltatók már mindent megnéznek: családi állapotot, autót, telefont. Sajnos vagy nem sajnos, ezek a státuszhoz tartoznak.
Kispénzu, fiatal menedzserünknek szerencséje van, hisz a Nokia az egyik státuszszimbólumot - a telefont - már megalkotta, amit 6020-as néven dobott piacra. Igaz a középkategóriába tartozik ez a "félüzleti" modell, amire szépsége, precíz kivitelezése, kezelhetosége azonnal rácáfol. Ennek a kategóriának egyik fo erénye a megfizethetoség, de persze tudását nem is hasonlíthatjuk össze a vérprofi felsokategóriás managerkalkulátorok tudásbázisával.

Ismerkedés
A 90g-os jövevénytol cseppet sem kell tartani, hisz egyszerre barátságos, elegáns, közvetlen és nem utolsó sorban okos is.
Lelkét egy hosszúkás, dobozszeru testbe integrálták megalkotói. Ruházatát különféle berakásokkal, elegáns design-elemekkel tették különlegessé és vonzóvá.
Elolapján a korábbi modelleknél megismert 128 x 128 pixel felbontású, 65 536 színárnyalatot megjeleníto kijelzo díszeleg. Alatta kapott helyet az ötállású joystick-kal felturbózott kezelofelület, mely a hagyományokat követi, tehát két opciógombot, két híváskezelot illetve a numerikus részt tartalmazza.
A homlokrészen került elhelyezésre a méretes bekapcsoló gomb, mely a készüléktest bal és jobb sarkát szinte összeköti.A precíz illesztésu, simára gyalult hátlap felso harmadában díszeleg a beépített VGA kamera, melynek bal oldalán egy krómozott, márkát hirdeto Nokia felirat pompázik.Az Infra port kémlelo nyílása a készüléktest jobb oldalán, az adóvevot aktiváló gomb alatt található. A hangeroszabályzó gombpárost a teló bal oldalán, beszélgetés közben, könnyedén kitapogathatjuk.

Értékes belso
A joy megnyomásával életre keltett menü teljesen megegyezik a korábbi modelleknél megismert menüstruktúrával. Kétféle menünézet közül választhatunk: van az asztali megjelenés, melyben 3 x 3-as lerendezodésben helyezkednek el a színes piktogramok, amik ennél a modellnél már ebben a nézetben is animáltak, és van a listás megjelenítés, ahol egymást követik a méretes, animált ikonok.
Ennek a készüléknek a konkrét felhasználói bázisa nehezen határozható meg, hisz leginkább multimédiás és "félüzleti" szolgáltatásokkal van felvértezve.

Multimédia jelenléte
Multimédiás mivoltát leginkább a beépített VGA kamera igazolja, mellyel úton-útfélen fotózhatunk, videózhatunk (max 50 másodperc), viszont elég kevés az a memória, amit ezekkel a multimédiás állományokkal megtölthetünk (szoftver szerint 2,5 Mb).
Alkotásainkat MMS-ként tudjuk a leggyorsabban eljuttatni ismeroseinknek. Számítógépünkre USB kábel és az Infra port segítségével küldhetok a különbözo állományok, mint például fotók, videóklippek, telefonszámok, csengohangok.
Igazi kapcsolatápoló eszköz, hisz a legelterjedtebb, GSM technológiára épülo kommunikációs szolgáltatásokat támogatja. Az ergonomikus billentyuzetnek köszönhetoen könnyedén bepötyöghetjük gondolatainkat, melyeket - az SMS szerkesztonek köszönhetoen - összekapcsolt üzenetként postázhatunk. A beszélgetések után még mindig ez az egyik legkedveltebb szolgáltatás, amit az emberek szívesen használnak.
A kapcsolatfenntartáshoz szükséges adatokat, ennél a modellnél is, a telefonregiszterben tárolhatjuk, mely egyszerre kezeli a beépített memóriát és a SIM kártyát. Ennek lényege, hogy összeadódik a két eszköz számtároló kapacitása. A telefonban tárolt számok mennyiségét a dinamikus memória szabad helyének mérete határozza meg.
Egy névhez a következo bejegyzések, utasítások rendelhetok: általános, mobil otthoni, munkahelyi, fax számok, adóvevo (ez a szolgáltatás hazánkban nem támogatott), e-mail, Web és postai cím, felhasználó-azonosító, jegyzet, indexkép, hívócsoportok illetve hangparancs.

Üzleti irány
Üzleti mivoltát a gyors EDGE alapú adatátvitel támogatása mutatja. Ha a készülék a GPRS módot használja, akkor az adatátvitel Class 10-es, ha viszont EGPRS módban kommunikál, akkor Class 6-os, ami így is maximálisan 177,6 kb/s. Ez több mint a duplája a Class 10-es GPRS kapcsolatnak, hisz az 80 kb/s átvitelre képes.
Ezzel a sebességgel tökéletesen használhatjuk az XHTML alapú WAP böngészot, mivel zökkenésmentesen töltodnek be a beszédes képek, ikonok.
Az azonnali üzenetküldést hivatott szolgálni a Push to Talk, magyarul az adóvevo szolgáltatás, amit viszont a hazai szolgáltatók nem támogatnak.
Szervezoi szolgáltatásai között szerepel a menedzserek számára nélkülözhetetlen grafikus felületu naptár, a pontosságunkért felelos ébresztoóra, a teendo és jegyzetlista és a pénzügyek koordinálását segíto mobiltárca.

Próbálj meg lazítani!
Lazítani, kikapcsolódni mindenkinek kell, hisz pihent aggyal minden könnyebben megvalósítható, átlátható. Ennél a típusnál is a kikapcsolódást a játékok biztosítják. Gyárilag négy eloretelepített játék kapott helyet memóriájában (Backgammon II, Puzzle, Beach Rally, Bowling). Ez a készlet a Java nyelvtámogatásnak köszönhetoen tovább bovítheto, amit a WAP böngészo segítségével tehetünk meg.
A közkedvelt MP3 játszó ebbol a modellbol kimaradt, ami talán a kis memóriakapacitással magyarázható.

A ruha teszi
A 6020-as legnagyobb értéke a szépsége. Egyszeru vonalvezetés, áttekintheto ergonomikus kezelofelület, értékes designelemek, amik csábítóvá teszik külsejét.
Tudása kissé felületes. Mindenbol merít egy kicsit, de azt is csak érzéssel. Újításokat igazából nem tartalmaz.
Azoknak az embereknek tervezték, akik elérheto áron, elegáns és az üzleti életben is használható készüléket szeretnének. Egy e-mail klienst szerintem még megérdemelt volna, hisz az úton lévo menedzserek életét ezzel megkönnyítené.
Helyette kapott egy adóvevot, amivel tudnánk e-mail forgalmat bonyolítani, de Magyarországon sajnos nem lehet használni, mivel a szolgáltatók nem támogatják ezt a kommunikációs csatornát.
Szépsége és precíz kivitelezése meggyozött, viszont ha az üzleti életben komoly társként szeretnénk kezelni, akkor még egy Infraval rendelkezo PDA-t vagy egy Laptop-ot is be kell mellé szerezni, ami már nem az olcsó megoldások kategóriájába tartozik.

- T.Tom -

Forrás: mobilkor.hu


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: 6020ingyen imail, Mobil tesztek, nokia 6020 részletes menű, nokia 6020 teszt, ingyen jatek nokia 6020, ingyen magyar játékok nokia 6020, 6020tesztKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Nokia 6020 teszt

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Nokia 6020 teszt

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Nokia 6020 teszt, 6020teszt, ingyen magyar játékok nokia 6020, ingyen jatek nokia 6020, nokia 6020 teszt, nokia 6020 részletes menű, Mobil tesztek, 6020ingyen imail

 

 

Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Tiszteletem!
Van egy NAVON Mizu M505 mobilom, kijelzőcserére lenne szükségem. Kérdésem:
- van-e készleten ilyen tíupusú kijelző;
-mennyibe kerül (Ft-ban) a kijelzőcserével együtt;
-személyesen beviszem, megvárhatom, vagy még ezen a héten meg tudják javítani (kijelzőt kicserélni)?

Mindenképppen várom a válaszukat.
Üdv.:
ChrysP
Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:39: Tisztelt Kérdező! Agfa digitális képkeretet, sajnos nem tudunk szervizelni és alkatrészeket sem tudunk hozzá beszerezni. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Tiszteletem!
Györben esetleg Pesten,hol javitanak
Agfa digitális képkeretet?
Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:05: Kedves Pénzesné! Sagem myv55 készülékhez elfogytak készleteinkről a töltők és sajnos már nem tudunk beszerezni sem belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Hello Sagem myv55 -telefonhoz keresek töltőt nem tudom van-e önöknél.Pénzes né üdv.

Extratel GSM mobiltelefon bolt 00:42: Tisztelt Kérdező! Hammer Energy 3G típusú készülékhez, sajnos nem tudunk beszerezni alkatrészeket. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
HAMMER ENERGY 3G TELEFONHOZ HANGSZORÓT KELLENE CSERÉLNI
Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:42: Tisztelt Kérdező! iLike X5 Metal típusú készülékhez, sajnos nem tudunk beszerezni akkumulátort. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM

Hello

iLike X5 METAL telefonhoz akkumulátort keresek.
Kérlek segítsetek .

Köszönöm szépen .


Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:44: Kedves Beáta! Ütésálló, strapa készülékeink jelenleg elfogytak. Viszont érdemes lenne visszanézni az oldalunkra kb. 1-2 hét múlva, mert hátha lesznek újból. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:24: Kedves Hívesné Bozsik Hajnalka! Az első változás, hogy az AirPods 2 már rendelhető egy vezeték ...
Apple Air Pods vezeték nélküli fülhallgató (MMEF2AM) Fehér / White
22:25: Szállits pontos idelyének illetve kezbestés idelyének előre jelzését kérem a06703429849 telefonra ...

12:04: Üdvözlöm. Kérdésem az lenne, hogy miben különbözik az Apple air pods2 az Apple air podstól? ...
Apple Air Pods vezeték nélküli fülhallgató (MMEF2AM) Fehér / White
Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:48: Tisztelt László! A Samsung New Gear VR (SM-R323) VR szemüveg zökkenőmentesen működik a Galaxy S7, ...
Samsung Galaxy Gear VR SM-R323 Virtuális Szemüveg Fekete
Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:43: Tisztelt Bordás Krisztián! Az érdeklődött XBox One Játék lemezes. Üdvözlettel: ...

Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:16: Tisztelt Ürögi István! Készletről elfogyott. Viszont igény esetén tudunk lekérni 2-3 nap átfutási ...


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Nokia 6020 teszt - Mobiltelefon -