Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

Figyelem! Rengeteg termék 90%-os árengedménnyel a KARÁCSONYI KIÁRUSÍTÁS ajánlataink között! Katt ide és sasold!

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


A Samsungnak köszönhetően a jövőben már 12 GB memóriával érkezhetnek a középkategóriás mobilok

Szenzációs csúcsmobilt készített a Xiaomi

Ezekre a Samsung mobilokra jön az Android 10

Ezek a Huawei és Honor mobilok kaphatnak EMUI 10 frissítést

Ennyit tud az Apple iPhone 11 Pro?

Továbbra is készül a Huawei rendszere, a Mate 30 mobilokkal együtt érkezhet

Körlakú kameranégyessel jön a Mate 30 Pro?


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

alcatel kijelző, clone, debrecen nyugati utca telefonbolt, szalagkábel javítás házilag, htc a3333 wildfire fehér, samsung ce0168, eladó blackberry passport, tripla sim, doogee f5 szilikontok, galaxy j3 tok

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Vajas Valentina2019. 12. 10.
Forray Katalin2019. 12. 09.
Fekete Géza2019. 12. 08.
Péter András2019. 12. 07.
Bistey Csaba2019. 12. 06.
Horváth Gábor2019. 12. 05.
James Bond2019. 12. 04.
Gudui Tamara Tamara2019. 12. 03.
Kovács Gáspárné2019. 12. 02.
Kimberger Katalin2019. 12. 01.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Nokia 7270 (black) tesztNokia 7270 (black) teszt

Hu olvasónk vagy? Akkor gondolom feltunt neked is, hogy már teszteltük a Nokia 7270-est, és a róla szerzett tapasztalatainkat papírra is vetettük.

Nokia 7270 (black) teszt

Hu olvasónk vagy? Akkor gondolom feltunt neked is, hogy már teszteltük a Nokia 7270-est, és a róla szerzett tapasztalatainkat papírra is vetettük. Tehát az észrevétel jogos, de elore bocsátom, hogy nem mi vagyunk feledékenyek, hanem a Nokia cseles, hisz most tesztelésre ismét egy 7270-est kaptunk tolük, de ennek a modellnek a becses és tisztes neve immár: NOKIA 7250 BLACK TEMPTATION, ami magyarul annyit tesz, hogy fekete kísértés.

A készülék formaterve rávilágít arra, hogy mennyire szexi, borzongató, rejtélyes, titokzatos és elegáns szín a fekete. Ez a szín képes felszínre hozni a sötétebbik oldalunkat, melyet hétpecsétes titokként orzünk. Egyesekben kellemes borzongást kelt, másokban a kísérteties és pajkos gondolatok törnek felszínre. A fekete egyhangúságát, nonfiguratív muvészi elemek törik meg, melyek mintegy tetoválásként jelennek meg a sötét testen. A szemlélodoben azonnal megfogalmazódik a birtoklási vágy, és nem tud szabadulni ennek a varázslatos eszköznek a kísértésétol, hisz mintegy kisördög férkozik agyunkba, és rátelepszik gondolatainkra.
Engem is megbabonázott - pedig én már nehezen csábulok. Nem tudtam megállni, hogy percenként ne érintsem meg. Mindig kitaláltam valamit, amiért nyomkodni kellett ezt a csábítása termett masinát. Az állandó babrálásnak is megvan a maga elonye, hisz így eljutottam a készülék megismeréséhez, melynek eredményét azonnal megfogalmazom és megosztom.

Ismert forma, új ruha
A 121 g-os testet új szerelésbe bújtatták a csalafinta mérnökök. A korábban bemutatott 7270-eshez képest ez a modell jogosan nevezheto sötétalaknak, hisz testének nagy százaléka fekete. Látszik, hogy kedveli a new age-es stílust, hisz teletetováltatta magát, fémes színu, nonfiguratív mintákkal, melynek egészét - a hatás fokozása érdekében - néhol ezüstös fémszálak bontják meg.
Sötét, fémes testét mutogathatjuk, és óvhatjuk is a különbözo mintázatú, felcsatolható, lenge borszerkókkal, melyek még csábosabbá teszik a "fekete csábítót".
Kagylósított elolapján természetesen megtalálható a 4096 színu, 96 x 65 pixel felbontású mini kijelzo, és a már megkedvelt, négyszeres digitális zoom-mal megáldott, beépített VGA kamera.
Vonzerejét csak fokozza az elolap feltárása, hisz ekkor az egész készülék megelevenedik. Színekkel telik meg a 65 536 színárnyalatot megjeleníto, 128 x 160 pixel felbontású aktívmátrixos TFT kijelzo, és a fehér háttérvilágításnak köszönhetoen, életre kelnek a klaviatúrát alkotó nyomógombok is. Kezelofelületének kialakítás a már korábban bemutatott 7270-es billentyuzetével megegyezik, csak más-más mintázat díszíti. Emlékeztetoül ismét papírra vetem, hogy milyen részekre tagolódik a klaviatúra. Legfelül a négyzetes, ötállású navigomb található, amit a két opció és a két híváskezelo ölel át. Alattuk helyezkedik el, a szorosan egymáshoz simuló, numerikus gombsor, melynek elemei tökéletesen megülnek a síkban.
Az élesen metszett telótest jobb oldalán ékeskedik a bekapcsoló gomb, az adóvevo aktiváló és az Infra port kémlelo nyílása. A hangeroszabályzó két apró gomb a test baloldalán kapott helyet.

Megegyezo szolgáltatáskészlet
A 7270 az 7270! Mint tudjuk, nem a ruha teszi az embert, és a mobilt sem! Ha más tudást rejtene ez a fekete, tetovált ruha, akkor tutira nem 7270-esnek neveznék ezt a modellt is. De így nevezik! Ennek tudatában gondolom, senkinek nem okoz meglepetést az, hogy a korábban bemutatott modellel egytol egyig megegyezik szolgáltatás és alkalmazáskészlete. Semmivel nem butább, semmivel nem okosabb, csak erotikusabb. Sokan ezért a "csak" szóért meglincselnének, hisz - a korunk embere szerint - manapság kevés dolog fontosabb az erotikánál.
Lincselés helyet azt ajánlom, elevenítsük fel, hogy mire is képes ez az "exkluzív csábító".

Kommunikációra született
Igazi csevego masina. Hívás jön, nem variálunk, felcsapjuk, és már beszélünk is. Nincs kedvünk fecsegni, de van mondanivalónk? Írjuk le! Persze ne papírra, mert az olyan snassz, és ráadásul azt még postázni is kell, ami oly fárasztó, hisz el kell menni a postára, ahol még a bélyegért is sorba kell állnunk. Tehát papír helyet válasszuk a 7270-es SMS szerkesztojét, mellyel könnyedén összefuzhetjük SMS-einket, és azonnal postázhatjuk ismeroseink készülékeire. A gyors szövegbevitelben a beépített, magyar nyelvu predektiv szövegszerkeszto és a nagyszeruen kialakított numerikus gombsor segédkezik. Ha egyszer megérintjük billentyuzetét, akkor attól kezdve rákapunk a pötyögésre. Ez a függoség a tökéletes anyagválasztással és a kiváló nyomásponttal magyarázható.
Barátkozó típus, hisz a VGA kamerájával rögzített alkotásokat, azonnal postázhatjuk barátainknak, így bármikor megoszthatjuk örömünket és bánatunkat, és persze így szinten tartjuk barátságunkat.
Kamerája nem csak fotózásra alkalmas, hanem videóklippek rögzítését is támogatja. Ezek az alkotások lehetnek MMS hosszúságúak illetve "maximum" méretuek, ami körülbelül 4 perces rögzítési idot takar. A felvételek 3gp formátumban kerülnek rögzítésre, melyek szintén postázhatók ismeroseinknek, de számítógépünkkel is szinkronizálhatók.
Már-már természetesnek számit Nokiáéknál, hogy az újabb modelleket felvértezik GPRS alapú adóvevovel. Ez a szolgáltatás a 7270-esbol sem hiányzik. Jelenleg még nem használható, hisz nincs hálózati támogatás, de ez a hírek szerint hamarosan orvoslásra kerül. Eloször a nagy cégek alkalmazottai élhetnek az adóvevo (Push to talk) alkalmazás lehetoségeivel.
Tesztalanyunkkal "chat" szeru csevegéseket is bonyolíthatunk, illetve még e-maileket is postázhatunk.
A kapcsolattartás nélkülözhetetlen eszköze a többlépcsos telefonregiszter, melyben a következo adatok tárolhatók: általános, mobil, fax, otthoni, munkahelyi számok, adóvevo, Web, e-mail és postacím, felhasználói azonosító, jegyzet, indexkép és hangparancs. Bejegyzéseinket csoportokba rendezhetjük (VIP, család, barátok, kollégák, egyéb) és így csengohangokat és csoportlogókat rendelhetünk hozzájuk.

Ami soha nem hiányozhat
Mi az, ha feldobom divatos, erotikus, hasznos és szórakoztató, ha leejtem, akkor pedig anyagi csod? Bingó! Tényleg a Nokia 7270 Black Temptation a megfejtés.
Már azt tudjuk, hogy miért erotikus és divatos, de azt még nem, hogy miért hasznos és miért szórakoztató. Akkor elárulom, hogy melyek azok a szolgáltatások melyek igazán hasznos masinává teszik ezt a fekete szépséget.
Memóriájában találhatunk egy tévedhetetlen számológépet, egy grafikus, ütemezheto naptárat, egy praktikus mobiltárcát, egy sportos stoppert és visszaszámlálót, egy állandóan nyaggató ébresztoórát, egy EGPRS-t használó 2.0-ás XHTML WAP böngészot, egy noteszt, egy tennivalólistát és egy hangrögzítot.
A 7270-es fontosnak tartja a gazdi szórakoztatását, melyet a következo szolgáltatásokkal igyekszik megvalósítani: beépített FM rádióval, MP3-as csengohangokkal és elore telepített játékokkal (Chic Pinball, Disco). Játék és alkalmazás készlete a Java nyelvtámogatásnak köszönhetoen a végletekig, pontosabban a memória szabad kapacitásáig bovítheto.

Erotikus okosság
A Nokia 7270 BLACK TEMPTATION ereje és mássága az átszabott ruházatban rejlik, mely erotikussá, csábítóvá és vadítóvá teszi.
Ennél a modellnél is ügyesen ötvözik a borborítást, a testet alkotó minoségi muanyaggal.
Nem csak szép, hanem könnyen is kezelheto. Multimédiás állományait, naptári bejegyzéseit, telefonszámait könnyedén szinkronizálhatjuk számítógépünkkel az Infra porton illetve USB adatkábelen keresztül. FM rádiója élvezheto minoségben szólaltatja meg az aktuális slágereket, de soha ne felejtsük csatlakoztatni a sztereó hedszettet, hisz e nélkül nem aktiválható a rádió, mivel a füles kábele egyben a rádió antennája is.
TFT kijelzoje élesen és kontrasztosan adja vissza a beállított háttérképeket, és az animációt nélkülözo menü ikonokat.
A 4096 színu külso LCD készenléti állapotban a pontos idot mutatja, muködés közben pedig a különbözo hívásstátuszokról informál. Ez azért elonyös, mert nem kell mindig széttárnunk készülékünket ahhoz, hogy lássuk, hogy volt e hívásunk, vagy érkezett-e üzenetünk.
Negatívumként egy bagatell dolgot említenék, mégpedig azt, hogy leginkább kesztyus kézzel használható, hisz a finoman lakkozott részeken minden ujjlenyomat meglátszik, ami nagyon rontja az egyébként pozitív összképet.

- T.Tom -

Forrás: mobilkor.hu


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: Mobil tesztek, nokia 7270 teszt, nokia 737 teszt, nokia 7270 eladoKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Nokia 7270 (black) teszt

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Nokia 7270 (black) teszt

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Nokia 7270 (black) teszt, nokia 7270 elado, nokia 737 teszt, nokia 7270 teszt, Mobil tesztek

 

 

Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Tiszteletem!
Van egy NAVON Mizu M505 mobilom, kijelzőcserére lenne szükségem. Kérdésem:
- van-e készleten ilyen tíupusú kijelző;
-mennyibe kerül (Ft-ban) a kijelzőcserével együtt;
-személyesen beviszem, megvárhatom, vagy még ezen a héten meg tudják javítani (kijelzőt kicserélni)?

Mindenképppen várom a válaszukat.
Üdv.:
ChrysP
Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:39: Tisztelt Kérdező! Agfa digitális képkeretet, sajnos nem tudunk szervizelni és alkatrészeket sem tudunk hozzá beszerezni. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Tiszteletem!
Györben esetleg Pesten,hol javitanak
Agfa digitális képkeretet?
Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:05: Kedves Pénzesné! Sagem myv55 készülékhez elfogytak készleteinkről a töltők és sajnos már nem tudunk beszerezni sem belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Hello Sagem myv55 -telefonhoz keresek töltőt nem tudom van-e önöknél.Pénzes né üdv.

Extratel GSM mobiltelefon bolt 00:42: Tisztelt Kérdező! Hammer Energy 3G típusú készülékhez, sajnos nem tudunk beszerezni alkatrészeket. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
HAMMER ENERGY 3G TELEFONHOZ HANGSZORÓT KELLENE CSERÉLNI
Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:42: Tisztelt Kérdező! iLike X5 Metal típusú készülékhez, sajnos nem tudunk beszerezni akkumulátort. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM

Hello

iLike X5 METAL telefonhoz akkumulátort keresek.
Kérlek segítsetek .

Köszönöm szépen .


Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:44: Kedves Beáta! Ütésálló, strapa készülékeink jelenleg elfogytak. Viszont érdemes lenne visszanézni az oldalunkra kb. 1-2 hét múlva, mert hátha lesznek újból. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:24: Kedves Hívesné Bozsik Hajnalka! Az első változás, hogy az AirPods 2 már rendelhető egy vezeték ...
Apple Air Pods vezeték nélküli fülhallgató (MMEF2AM) Fehér / White
22:25: Szállits pontos idelyének illetve kezbestés idelyének előre jelzését kérem a06703429849 telefonra ...

12:04: Üdvözlöm. Kérdésem az lenne, hogy miben különbözik az Apple air pods2 az Apple air podstól? ...
Apple Air Pods vezeték nélküli fülhallgató (MMEF2AM) Fehér / White
Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:48: Tisztelt László! A Samsung New Gear VR (SM-R323) VR szemüveg zökkenőmentesen működik a Galaxy S7, ...
Samsung Galaxy Gear VR SM-R323 Virtuális Szemüveg Fekete
Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:43: Tisztelt Bordás Krisztián! Az érdeklődött XBox One Játék lemezes. Üdvözlettel: ...

Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:16: Tisztelt Ürögi István! Készletről elfogyott. Viszont igény esetén tudunk lekérni 2-3 nap átfutási ...


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Nokia 7270 (black) teszt - Mobiltelefon -