Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

Figyelem! Rengeteg termék 90%-os árengedménnyel a KARÁCSONYI KIÁRUSÍTÁS ajánlataink között! Katt ide és sasold!

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


A Samsungnak köszönhetően a jövőben már 12 GB memóriával érkezhetnek a középkategóriás mobilok

Szenzációs csúcsmobilt készített a Xiaomi

Ezekre a Samsung mobilokra jön az Android 10

Ezek a Huawei és Honor mobilok kaphatnak EMUI 10 frissítést

Ennyit tud az Apple iPhone 11 Pro?

Továbbra is készül a Huawei rendszere, a Mate 30 mobilokkal együtt érkezhet

Körlakú kameranégyessel jön a Mate 30 Pro?


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

ragasztó szalag, eladó blackberry passport, nokia lumia 625 rendszer csatlakozo panel, tesco nanopad, vodafone sim kártya rendelés ingyen, akai mobiltelefon akkumulátor, csomagolás hibás telefonok, fülkampó, ny, lg optimus l2

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Vajas Valentina2019. 12. 10.
Forray Katalin2019. 12. 09.
Fekete Géza2019. 12. 08.
Péter András2019. 12. 07.
Bistey Csaba2019. 12. 06.
Horváth Gábor2019. 12. 05.
James Bond2019. 12. 04.
Gudui Tamara Tamara2019. 12. 03.
Kovács Gáspárné2019. 12. 02.
Kimberger Katalin2019. 12. 01.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Samsung F210 tesztSamsung F210 teszt

A mobilkommunikációs világban tapasztaltunk már szokatlan dolgokat, megoldásokat. Eljutunk oda, hogy lassan már semmin sem lepodünk meg, hisz az állóvíz felkavarásáért bármit megtesznek a versenyben résztvevo gyártók.

Samsung F210 teszt

A mobilkommunikációs világban tapasztaltunk már szokatlan dolgokat, megoldásokat. Eljutunk oda, hogy lassan már semmin sem lepodünk meg, hisz az állóvíz felkavarásáért bármit megtesznek a versenyben résztvevo gyártók. Kombinálják a formát a tudással. Láttunk már lapos, amorf, duci, kerek és szögletes masinákat is. Korábban a szokatlan külsovel rendelkezo készülékek elvéreztek az IQ bajnokságon. Mára természetesen ez is megváltozott, hisz ebben a kiélezett versenyben nem elég a "muveltség" nélküli szépség. Komoly tudásbázis kell ahhoz, hogy sikermodell legyen egy készülék.
A koreai mérnökök mostanában hatalmas erofeszítéseket tesznek azért, hogy termékeik az élbolyban szerepeljenek. A korábbi modellek a szépségesükkel, precíz összeszerelé- sükkel hódítottak. Napjainkra viszont megokosodtak, így szép és okos modellek születnek a Samsung mobilkészülékeket gyártó üzemében.
Kedvenc szerkesztoségünkbe most ismét egy koreai kütyü érkezett, mely formabontó külsejével hívja fel magára a figyelmet. A széthajtható modell Samsung F210 névre hallgat.

Újabb próba
A kettévágott, széttekerheto, keskeny készüléktest már egy korábbi Samsung modellnél (Samsung X830) debütált. Tesztalanyunk ennek a projektnek az égisze alatt látott napvilágot. Az eltekerhetoségért felelos mechanika precíz és végállásokban stabil. Ennél a modellnél már egy erosebb rugót építettek a zárszerkezetbe. Ha megbökjük az elolapot, akkor úgy pattan szét, mint egy rugós kés.
A hosszúkás, keskeny elolapon kapott helyet a navigációs gomb, illetve a kijelzo. Az LCD 128 x 220 pixel felbontású, és 262 144 színárnyalat megjelenítésére képes. A kör alakú, öt állású navigomb eltekerheto, ami még inkább meggyorsítja a navigációt. Ezt a gyártó állítja, ami az én esetemben nem jött be, mivel majdnem megoszültem, míg a tekero gombbal eltaláltam a hon óhajtott menüpontot.

Szétnyitva
Az elolap eltekerésével válik láthatóvá a fehér háttérfénnyel megvilágított kezelofelület. Ezen a felületen kapott helyet a két opciógomb, a két híváskezelo, a kameraktiváló, a törlésgomb és numerikus felület. Megdöbbento, hogy mennyire precízen és tökéletesen osztották fel ezt a kis felületet.
Az elolap hátoldalán elhelyezett, önfotózást segíto tükör széttárt állapotban válik láthatóvá.

Körbe-körbe
A kissé pufi test bal oldalán látható nyomógombbal a billentyuket zárolhatjuk, illetve nyithatjuk. A jobb oldalon kapott helyet a hangeroszabályzó gombpáros.
A fényesre lakkozott hátlapba integrálták a 2 megapixel felbontású kamerát. A teló akkumulátorát egybeépítették a hátlap burkolatával. A microSD kártya foglalata a hátlap eltávolításával érheto el.
A teló dobozában a tölton túl találtunk egy adatkábelt és egy sztereó fülest.

Visszaköszöno belso
Szokatlan vonalvezetésu masinánk az elodmodelltol megörökölt menüt kapta. A menü megalkotása valószínuleg igénybe vette a mérnökök kreativitását, hisz egy szokatlanul kicsi kijelzohöz kellet optimalizálni. Szem elott kellett tartani az áttekinthetoséget, a könnyed kezelhetoséget.
A könnyed kezelhetoség érdekében a navigomb nemcsak nyomkodható, hanem eltekerheto is. Ezzel a megoldással könnyedén átfuthatunk a menüpontokon. Persze amennyire jó ez a megoldás, annyira rossz is, hisz ha a navigombot, szokott módon, vagyis négyirányú gombként szeretnénk használni, akkor vigyáznunk kell arra, hogy nehogy eltekeredjen. Ha nyomkodjuk és tekerjük, akkor garantáltan nem fogjuk megtalálni a kívánt menüpontot. A felhasználó lista- és keretnézet között választhat. A keretnézetben 2 x 4-es elrendezodést követnek az ismert rajzolatú ikonok. A listanézetben egymás alatt és felett helyezkednek el a menüpontok. A listanézet ennél a kisméretu kijelzonél, véleményem szerint jobban kezelheto.Két menüszín közül (ibolya, fehér) választhatunk. Háttérképekkel és csengohangokkal tehetjük egyedivé kedvencünket. A menütémákat ez a modell sem támogatja.

Igazi zenemágus
Ez a készülék elsosorban egy MP3-lejátszó. Sok telefonba integráltak zenelejátszókat, de úgy vélem, jelen esetben ez megfordult, és egy zenelejátszóba pakoltak egy mobiltelefont.A mellékelt fülesen tökéletes minoségben csendülnek fel az elore letárolt dallamok. Ahhoz, hogy MP3- lejátszóként üzemeltessük, zárt állapotban kell tartani az elolapot. Az elolap ki-be hajtásával elocsalható a zenelejátszó. Menübol állíthatjuk a hangzásképet, a lejátszási sorrendet. Természetesen listákba rendszerezhetjük zeneszámainkat is. A hangerore, hangtisztaságra nem lehet pana- szunk.
Ha meguntuk zenelistánkat, akkor bekapcsolhatjuk a beépített FM-rádiót is. A rádió hangminosége, értheto módon, elmarad a sokat dicsért MP3-lejátszó hangminoségétol.

Egy kis fotó
A készülék 2 megapixeles, fix fókuszos kamerát kapott, melynek képalkotó minoségétol nem estem hanyatt.
A kameraszoftver a szokásos minoségjavító beállításokat tartalmazza, de itt jegyezném meg, hogy a gyári beállítással sikerült a legturhetobb minoséget elérni. Ezért szinte fölöslegesnek tartom a tömérdek beállítási lehetoséget.
A videorögzítés lehetosége sem hiányzik, de ezeket a felvételeket is leginkább MMS üzenetekhez hasz- nálnám.
Az alkotások Bluetooth és USB adatkábel segítségével szinkronizálhatók.

Telefonrész
Ahhoz, hogy fogadni és indítani tudjuk a telefonhívásokat, minden esetben szét kell pattintatni szokatlan kivitelu alanyunkat. Természetesen támogatja az SMS és MMS üzenetek postázását, fogadását is.
A kapcsolattartás eszközében a telefonregiszterben 1000 nevet tárolhatunk. A telefonregiszter teljes mértékben Samsungos, ezért ebben az írásomban nem mutatnám be újra.
A készülékbol kimaradt az UMTS támogatás, ezért csak 2,5 generációs készülékek csoportjába sorolható.

Csipetnyi extra
Ebben a modellben a mobilvilágban megismert extra szolgáltatások kaptak helyek. Ilyen alkalmazás: a grafikus naptár, a hangrögzíto, a világóra, az ébresztoóra, a számológép, a mértékegységváltó, az idozíto, a stopper, a kevésbé élvezheto WAP böngészo és a fájlkezelo.

Végezetül
Formabontó külso, precíz összeszerelés, profi zenelejátszó. Ezért cserébe kapunk egy élvezhetetlenül kis méretu LC kijelzot és egy zsúfolt kezelofelületet. Negatívumként említeném még az eltekerheto navigombot, mely megnehezíti a kezelést. Kinek ajánlható? Divat- és zenekedvelo embereknek.
A készülék pozitívumai közzé tartozik az is, hogy már szolgáltatói akcióban is megvásárolható. Összességében kellemes masina, de nem ez lesz az a készülék, mely gyökeresen átalakítja a mobil kommunikációs világot.

- T.Tom -

Forrás: mobilkor.hu


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: samsung f 210 teszt, Mobil tesztek, samsunf f210 tesztKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Samsung F210 teszt


E

Erdeklodnek hogy tududok e vasarolni jen keszuleket

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Kiss richard - 2019-01-10 17:00:25
Válasz erre a hozzászólásraSamsung F210

Tisztelt Kérdező! Az érdeklődött Samsung F210 típusú készülékek, sajnos elfogyott készleteinkről és már rendelni sem tudunk belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Extratel GSM mobiltelefon bolt - 2019-01-22 15:03:48
Válasz erre a hozzászólásraTelo

Szeretnék vásárolni egy f210et

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Szorádi péter - 2019-02-11 16:57:49
Válasz erre a hozzászólásraTelo

Tisztelt Kérdező! Az érdeklődött Samsung F210 típusú készülékek, sajnos elfogyott készleteinkről és már rendelni sem tudunk belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Extratel GSM mobiltelefon bolt - 2019-02-12 12:31:26
Válasz erre a hozzászólásraSzeretnék F210et

Ha van elado samsung f 210szeretnék egyet

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Szoradi peter - 2019-07-14 01:03:14
Válasz erre a hozzászólásraSzeretnék F210et

Tisztelt Szoradi Peter! Az érdeklődött Samsung F210 típusú készülékek, sajnos elfogyott készleteinkről és már rendelni sem tudunk belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM

(0 szavazat)Értékeld ezt a hozzászólást!
Extratel GSM mobiltelefon bolt - 2019-07-15 09:36:40
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Samsung F210 teszt

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Samsung F210 teszt, samsunf f210 teszt, Mobil tesztek, samsung f 210 teszt

 

 

Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Tiszteletem!
Van egy NAVON Mizu M505 mobilom, kijelzőcserére lenne szükségem. Kérdésem:
- van-e készleten ilyen tíupusú kijelző;
-mennyibe kerül (Ft-ban) a kijelzőcserével együtt;
-személyesen beviszem, megvárhatom, vagy még ezen a héten meg tudják javítani (kijelzőt kicserélni)?

Mindenképppen várom a válaszukat.
Üdv.:
ChrysP
Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:39: Tisztelt Kérdező! Agfa digitális képkeretet, sajnos nem tudunk szervizelni és alkatrészeket sem tudunk hozzá beszerezni. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Tiszteletem!
Györben esetleg Pesten,hol javitanak
Agfa digitális képkeretet?
Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:05: Kedves Pénzesné! Sagem myv55 készülékhez elfogytak készleteinkről a töltők és sajnos már nem tudunk beszerezni sem belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Hello Sagem myv55 -telefonhoz keresek töltőt nem tudom van-e önöknél.Pénzes né üdv.

Extratel GSM mobiltelefon bolt 00:42: Tisztelt Kérdező! Hammer Energy 3G típusú készülékhez, sajnos nem tudunk beszerezni alkatrészeket. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
HAMMER ENERGY 3G TELEFONHOZ HANGSZORÓT KELLENE CSERÉLNI
Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:42: Tisztelt Kérdező! iLike X5 Metal típusú készülékhez, sajnos nem tudunk beszerezni akkumulátort. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM

Hello

iLike X5 METAL telefonhoz akkumulátort keresek.
Kérlek segítsetek .

Köszönöm szépen .


Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:44: Kedves Beáta! Ütésálló, strapa készülékeink jelenleg elfogytak. Viszont érdemes lenne visszanézni az oldalunkra kb. 1-2 hét múlva, mert hátha lesznek újból. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:24: Kedves Hívesné Bozsik Hajnalka! Az első változás, hogy az AirPods 2 már rendelhető egy vezeték ...
Apple Air Pods vezeték nélküli fülhallgató (MMEF2AM) Fehér / White
22:25: Szállits pontos idelyének illetve kezbestés idelyének előre jelzését kérem a06703429849 telefonra ...

12:04: Üdvözlöm. Kérdésem az lenne, hogy miben különbözik az Apple air pods2 az Apple air podstól? ...
Apple Air Pods vezeték nélküli fülhallgató (MMEF2AM) Fehér / White
Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:48: Tisztelt László! A Samsung New Gear VR (SM-R323) VR szemüveg zökkenőmentesen működik a Galaxy S7, ...
Samsung Galaxy Gear VR SM-R323 Virtuális Szemüveg Fekete
Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:43: Tisztelt Bordás Krisztián! Az érdeklődött XBox One Játék lemezes. Üdvözlettel: ...

Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:16: Tisztelt Ürögi István! Készletről elfogyott. Viszont igény esetén tudunk lekérni 2-3 nap átfutási ...


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Samsung F210 teszt - Mobiltelefon -