Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

Figyelem! Rengeteg termék 90%-os árengedménnyel a KARÁCSONYI KIÁRUSÍTÁS ajánlataink között! Katt ide és sasold!

MobiltelefonNem mobiltelefon

GSM Gyártók


Mobiltelefon GSM gyártók

GSM cimkékMobiltelefon hírek


A Samsungnak köszönhetően a jövőben már 12 GB memóriával érkezhetnek a középkategóriás mobilok

Szenzációs csúcsmobilt készített a Xiaomi

Ezekre a Samsung mobilokra jön az Android 10

Ezek a Huawei és Honor mobilok kaphatnak EMUI 10 frissítést

Ennyit tud az Apple iPhone 11 Pro?

Továbbra is készül a Huawei rendszere, a Mate 30 mobilokkal együtt érkezhet

Körlakú kameranégyessel jön a Mate 30 Pro?


Mobiltelefon kereső


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

selecline szervíz, antenna, nokia c3 előlap, nyakba akasztható tok, huawe, prestigio 5517 telefon tok, hajdúszoboszló, ilike x5 telefon tok, flip tok, ultrahangos tisztító szervíz

női fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelső név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet előtt elhaladó első járókelőnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a főnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Vajas Valentina2019. 12. 10.
Forray Katalin2019. 12. 09.
Fekete Géza2019. 12. 08.
Péter András2019. 12. 07.
Bistey Csaba2019. 12. 06.
Horváth Gábor2019. 12. 05.
James Bond2019. 12. 04.
Gudui Tamara Tamara2019. 12. 03.
Kovács Gáspárné2019. 12. 02.
Kimberger Katalin2019. 12. 01.
További nyertesek

 

 

 

Mobiltelefon - - Samsung Galaxy i9000 S tesztSamsung Galaxy i9000 S teszt

Félelmetes, hogy még mindig itt tartunk. Mindenki az iPhone-t akarja kivégezni.

Samsung Galaxy i9000 S teszt

Félelmetes, hogy még mindig itt tartunk. Mindenki az iPhone-t akarja kivégezni. Lehet, hogy nem is kell a külso beavatkozás, hisz az Apple új üdvöskéje a közkedvelt „antennaprobléma vita” kapcsán véget is vet a diadalmenetnek. Ez csak feltételezés, amiben igazából nem hiszek, mert az Apple fanok úgyis életben fogják tartani ezt a hangzatos projektet. Talán joggal…

Mindegy. Egy biztos: követendot alkottak, amit a konkurencia mérceként használ. Ezt igazolja a koreai mobilguru ténykedése is. Talán ok azok, akik komolyan veszik az iPhone üzenetet. Célkituzéseik között szerepel, hogy túlszárnyalnak minden olyan mobil csodát, mely háttérbe szoríthatja az azonos kategóriájú Samsung modelleket. A gyártó i9000 S készüléke valóban komoly figyelmet érdemel. Ha van a piacon valami jó, akkor azt ebben a modellben tuti, hogy megtaláljuk, hisz csúcstechnológiásnak nevezheto megoldásokat ötvöztek.

Nyerésre született

Megjelenése eleganciát, magabiztosságot sugárzó. A konkurens gyártónál megismert formavilágot követi, igaz, ezt a szerkezetet jól kilapították. Ennek eredményeként egy nagyméretu kijelzot is kapott, melynek fizikai paraméterei és megjeleníto képessége lenyugözo. Elolapján egy Super AMOLED, kapacitív kijelzot szerepeltetnek, melynek mérete 4 inch, felbontása 480 x 800 pixel, 16 millió színárnyalattal. Itt megtalálható még az elolapi kamera és a 3 gombos billentyuzet, melybol ketto érintos kivitelt kapott.
A meglepoen kecses készüléktest bal oldalára szerelték a hangeroszabályzó gombpárost. A jobb oldalra került a be/ki kapcsoló. A méretes hátlap lakkozott muanyagból készült, mely ennek ellenére eroteljes minoségérzetet sugároz. A készülék egészét jó minoségu muanyag szerkóba bújtatták. A hátoldal lábrésze kidudorodik, ez kicsit ront az ergonómián. Az 5 megapixeles, természetesen autofókuszos kamera, szokott módon, a hátoldalra került, de hiányzik a hozzá tartozó segédfény. A hátlap eltávolításával megszemlélhetjük az 1500 mAh-ás akkumulátort és a SIM helye mellett elhelyezett microSD memóriakártya foglalatát. Azon túl, hogy (32 gigával) bovítheto memóriával rendelkezik, egy 8 gigás háttértárat is magáénak tudhat. (Létezik 16 gigás kivitelben is.)
A 3,5-es, jack dugós füles csatlakozó és a microUSB-s rendszercsatoló a test homlokrészén látható.

Megismerhetjük

Csúcskategóriás tesztalanyunk testében egy hasonló színvonalú processzor dobog (ARM Cortex A8 1GHz), melyet az Android rendszer 2.1-es változata muködtet. Már vártuk ezt a változatot, mely több kényelmi funkciót is tartalmaz.
Ilyen újítás a HTML 5 támogatás, a komolyabb virtuális billentyuzetkezelés, több levelezoszerver támogatása, bizonyos beállítások egyszerubbé válása, a widgetek fejlodése, a 7 lépcsos asztalkezelés, az animált asztali háttérkép támogatás, az átdolgozott SMS küldo, az újragondolt telefonregiszter, a fejlett Bluetooth támogatás (képküldés is), a multitouch támogatás, illetve sok-sok hibajavítás, apró újítás.

Az i9000 S ütoerejét a gyors processzoron túl a 4 inch-es, multitouch-os, Super AMOLED kapacitív kijelzo jelenti, melynek fényereje, képalkotása, érintésérzékenysége lenyugözo. Azt kell, hogy mondjam, ennél a résznél - és a kinetikus menügörgetésnél - valóban felzárkózott az oly sokszor említett iPhone-hoz. Bár az iPhone 4-es modellje is tartogat pár újítást, mely ismét magasabb szintre emeli az Apple szerkezetét. Arnold Schwarzenegger örökérvényu gondolatait kapcsolnám ehhez a jelenséghez: "Ha két héttel késobb lenne a verseny, akkor minden versenytársam jobb lenne - de ne felejtsék el, én is sokkal jobb leszek…"
Az elony behozható? A konkurens gyártók feladata ezt igazolni.

Könnyen kezelheto

Az i9000-res egy logikusan felépített menüszerkezetet birtokol, ahol a menüpontokat teljes mértékben az érintésvezérléshez igazították. Az Android-os ikonokat skinelték, így egy látványosabb grafikus felületet birtokol. Az összhatást fokozza a profi minoségu Super AMOLED kijelzo, melyen tökéletesen jelennek meg a különbözo grafikai elemek, illetve a mulitouch-ot is támogatja.
7 lépcsos kezdoképernyot kapunk, melynek száma csökkentheto. Ezekre a képernyorészletekre widgeteket, parancsikonokat pakolhatunk, melyek látványossá és egyszerubbé teszik a készülékkezelést.

Okos

Természetesen a multimédiás okostelefonok csoportját képviseli. Hihetetlen, ahogy a Samsung cserélgeti az operációs rendszereket, melyekhez rendszerint sikerül jó minoségu hardvert kreálni. A kitartó munka lassan meghozza gyümölcsét és átrendezik a mobilkommunikációs világban kialakult verseny eredményeket. (A finn gyártó helye sem atom stabil már.)

Multimédiás mivoltáról árulkodik a kamera, a zenelejátszó, a fejlett netböngészo. „Okosságát” igazolja a bovítheto, teljes mértékben egyénre szabható operációs rendszer, a fejlett PIM funkciók, a komoly e-mail kliens, a különbözo hálózati protokollok, stb.

Eddig az Android gyenge pontjaként említhettük a multimédiás hardverelemek kezelését. A 2.1-es verzióban javulás tapasztalható, de a tökéletességre még várnunk kell. A jövevényünkbe integrált fényképezo nélkülözi a villanófényt, ami az éjszakai fotózást jószerivel kizárja. A készülék képalkotásától és videó felvevo szoftverétol nem ájultam el, hisz ebben még mindig lemaradás tapasztalható a Symbian-os fotós modellekhez képest.  

Szervezo, net funkció

Fejlett naptárral, jegyzetlistával rendelkezik, melyek természetesen szinkronizálhatók. A gyors adatátviteli protokollokat sem nélkülözi, így bármikor és szinte bárhol csatlakozhatunk a világhálóhoz. A weboldalak megtekintése zökkenomentes, és a nagy képernyonek hála, látványos is. Itt hatalmas elonyt jelent a multitouch támogatás, mely megkönnyíti az oldalak nagyítását, minden irányú görgetését.

Kommunikációs rész

Lassan már nem is foglalkozunk azzal a ténnyel, hogy ezek a szerkezetek elsosorban mobil kommunikációra születtek. Pedig arra - és ezért fontos, hogy milyen módon, hány mozdulattal érhetjük el a telefonrészt. Ezek a szempontok az érintos modelleknél fokozottan jelentkeznek. Az Android-os készülékeknél is sikerült viszonylag jól megoldani ezt a problémát, tehát erre tesztalanyunknál sem lehet panaszunk.

Fejlett telefonregisztert, SMS, MMS szerkesztot, e-mail klienst kapott. A 2.1-es szoft módosulatban végre sikerült a virtuális QWERTY sort is kezelhetové tenni. Az ujjbegy elhúzásával módosíthatjuk a karakterbevitelt. Az ékezeteket a karakterek hosszas lenyomásával érhetjük el.

Összhatás

A Samsung továbbra is töretlen. Megszokott minoség, tele technikai újításokkal, fejlesztésekkel: olyan hardverelemekkel töltötték meg, melyek a jövobe mutatnak. 4-es kijelzo, izmos proci, stb.
Fotózás, zenelejátszás területén van még mit javulni, de a netböngészo és a különféle kényelmi és üzleti szolgáltatások lenyugözoek.
Úgy vélem, az ilyen technikai újdonságokkal magyarázható a vezeto mobilgyártó nagyléptéku piacvesztése, melyet a neten számszerusítenek is. A Samsung támad és hódít.

-          - T. Tom -

 


Forrás: mobilkor.hu


(0 szavazat)Adok a véleményedre, Te is sokat segíthetsz nekem, ha értékeled a fenti információkat. Innem látom milyen témákról érdemes továbbiakban írnom az oldalon.


Címkék: galaxy i9000 teszt, galaxy i9000 szétszedése, galaxy i9000 javítás, alcatel ot 308 olcso telefonok, samsung s5230 alkatrészek készítés, Mobil tesztek, samsung s5830 érintoplexi cseréje, samsung s3 tartozékok, telepito cd keszitessamsung,gt,s5230, samsung s5230 ára debrecenbenKérdezz a mobiltelefontól, vagy GSM tartozékról... Samsung Galaxy i9000 S teszt

Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Samsung Galaxy i9000 S teszt

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Samsung Galaxy i9000 S teszt, samsung s5230 ára debrecenben, telepito cd keszitessamsung,gt,s5230, samsung s3 tartozékok, samsung s5830 érintoplexi cseréje, Mobil tesztek, samsung s5230 alkatrészek készítés, alcatel ot 308 olcso telefonok, galaxy i9000 javítás, galaxy i9000 szétszedése, galaxy i9000 teszt

 

 

Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelő mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
Ütős garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenőfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

Tiszteletem!
Van egy NAVON Mizu M505 mobilom, kijelzőcserére lenne szükségem. Kérdésem:
- van-e készleten ilyen tíupusú kijelző;
-mennyibe kerül (Ft-ban) a kijelzőcserével együtt;
-személyesen beviszem, megvárhatom, vagy még ezen a héten meg tudják javítani (kijelzőt kicserélni)?

Mindenképppen várom a válaszukat.
Üdv.:
ChrysP
Extratel GSM mobiltelefon bolt 20:39: Tisztelt Kérdező! Agfa digitális képkeretet, sajnos nem tudunk szervizelni és alkatrészeket sem tudunk hozzá beszerezni. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Tiszteletem!
Györben esetleg Pesten,hol javitanak
Agfa digitális képkeretet?
Extratel GSM mobiltelefon bolt 13:05: Kedves Pénzesné! Sagem myv55 készülékhez elfogytak készleteinkről a töltők és sajnos már nem tudunk beszerezni sem belőle. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Hello Sagem myv55 -telefonhoz keresek töltőt nem tudom van-e önöknél.Pénzes né üdv.

Extratel GSM mobiltelefon bolt 00:42: Tisztelt Kérdező! Hammer Energy 3G típusú készülékhez, sajnos nem tudunk beszerezni alkatrészeket. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
HAMMER ENERGY 3G TELEFONHOZ HANGSZORÓT KELLENE CSERÉLNI
Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:42: Tisztelt Kérdező! iLike X5 Metal típusú készülékhez, sajnos nem tudunk beszerezni akkumulátort. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM

Hello

iLike X5 METAL telefonhoz akkumulátort keresek.
Kérlek segítsetek .

Köszönöm szépen .


Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:44: Kedves Beáta! Ütésálló, strapa készülékeink jelenleg elfogytak. Viszont érdemes lenne visszanézni az oldalunkra kb. 1-2 hét múlva, mert hátha lesznek újból. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


Extratel GSM mobiltelefon bolt 21:24: Kedves Hívesné Bozsik Hajnalka! Az első változás, hogy az AirPods 2 már rendelhető egy vezeték ...
Apple Air Pods vezeték nélküli fülhallgató (MMEF2AM) Fehér / White
22:25: Szállits pontos idelyének illetve kezbestés idelyének előre jelzését kérem a06703429849 telefonra ...

12:04: Üdvözlöm. Kérdésem az lenne, hogy miben különbözik az Apple air pods2 az Apple air podstól? ...
Apple Air Pods vezeték nélküli fülhallgató (MMEF2AM) Fehér / White
Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:48: Tisztelt László! A Samsung New Gear VR (SM-R323) VR szemüveg zökkenőmentesen működik a Galaxy S7, ...
Samsung Galaxy Gear VR SM-R323 Virtuális Szemüveg Fekete
Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:43: Tisztelt Bordás Krisztián! Az érdeklődött XBox One Játék lemezes. Üdvözlettel: ...

Extratel GSM mobiltelefon bolt 14:16: Tisztelt Ürögi István! Készletről elfogyott. Viszont igény esetén tudunk lekérni 2-3 nap átfutási ...


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Győr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezővásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllő Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykőrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Samsung Galaxy i9000 S teszt - Mobiltelefon -