Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!

Bezár

INGYEN mobiltelefon

Ingyen MOBILTELEFON tartozékok!
 

MobiltelefonNem mobiltelefonGSM Gyártók


3mk 4SMARTS ACER ADAM ELEMENTS Adidas Aitisin Akg Alcatel ALCOR Allcall Allpowers Allview Amorus Apple ASHUTB Astrum ASUS Automobil Awei BAKU Bang&Olufsen Baseus BEAFON Beats BELKIN BlackBerry BLAUPUNKT BLAUTEL Blueboo BMW BOROFONE BOSE BRANDO BUGATTI C-ku Cadex Cameron sino CANYON CASE-MATE CASEME Caseology CAT CATERPILLAR CELLULARLINE CG MOBILE Crystalusion DC Designed for samsung DEVIA DIESEL Digi DISNEY DISPLEX Doogee DORO DREAMTECH Dux ducis Dzgogo EgyÉb Egyéb gyártó Elephone ENERGIZER ENKAY Ericsson Ero Esr EVOLVEO Extrabass FERRARI Floveme Fly FORCELL Forever GARMIN GECKO Gigapack Gkk Goodram GOODRAM/TOSHIBA GOOGLE Green cell Greencell GREENGO GRIFFIN Gub GUESS HAMA Hana HARMAN KARDON Harman-kardon Haweel Haylou HEALING SHIELD Hoco Homtom Honor HTC HUAWEI ICANDY IDISKK IGLOVE Imak INTENSO Ipaky IPEGA JABRA Jakemy JBL Joyroom Kaku KALAIDENG KARL LAGERFELD KINGSTON Kingxbar KRUSELL Ldnio Leagoo LENOVO LG LIFEPROOF LOGITECH LOOPEE LOVE MEI LUPHIE Made for xperia MAXELL Meizu MERCEDES Mercury Mercurycase MICROSOFT Mobiwire Mocolo MOFI Momax MONSTER MOTOMO Motorola Mychoice Myki MYPHONE MYSCREEN NAVIGON NAVON Nillkin NINTENDO Nokia NOOSY Nxe OMEGA Oneplus Oppo Orico OTTERBOX Oukitel Panasonic Philips PIELFRAMA PIERRE CARDIN Pinwuyo PITAKA PLANTRONICS PLATINET PRESTIGIO Proda Pulse Puluz PUZOO Qialino Qianli Qkz R-just RAIN DESIGN Realme Redpepper Remax RIM ROAR Rockphone ROMIX Rurihai Sagem Samsung SanDisk SEENDA Sena SGP Shellbox Shelly SHINECON Siemens SIMORR Skross SMALLRIG SO7 Songying Sony Sony ericsson SonyEricsson SPEEDLINK SPIGEN Supcase SUPERDRY Tcl Thl Totu TP-LINK Tronsmart TRUST U WATCH U.S. POLO Uag Ugreen Ulefone Umi USAMS Utángyártott Vidvie Vinsic Vodafone VOUNI WAYTEQ Wheel up Wiko Wiwu Wk Wriol Wuw X-level XDORIA XIAOMI Xo Xoomz Xplora XPRO XQISIT Zealot Zopo ZTE

GSM cimkékMobiltelefon hírek


Nyárra ígéri „félelmetes”, szuperbiztonságos telefonját az Android alapítójának csapata

Hivatalos: ezek a Xiaomi készülékek kapnak elsõ körben MIUI 13-at

18 GB RAM-mal jöhet a Lenovo Legion Y90, de a többi jellemzõje sem gyenge

Egy új okostelefonos rendszer fejlesztését fontolgatja az indiai kormány

Bankkártyaolvasót csinál az iPhone-okból az Apple

Átkeresztelték a Telenort. Március elsejétõl Yettelnek hívják

Ebben a mobilban debütálhat a Samsung 200 megapixeles kamerája


Mobiltelefon keresõ


A keresett mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon - Keresés
Részletes keresés

A 10 utolsó mobiltelefon keresés:

xiaomi, cat s60 tolto, csere, nokia 8210 elolap, csepel, ihunt s21 plus lcd k, lg g6, flip tok, telenor xt50, sony sony ericsson t

nõi fitness debrecen judy gym

Nyertesek


Mobiltelefon ingyen

Ha itt a legelsõ név a tiéd és a mai dátum szerepel mellette, akkor ma az ingyen mobiltelefon tartozék a Tiéd...
 

Ajesz hotline: (70) 217 1000


Telefonálj, mert ha a dátum szerinti nap este 6-ig nem hívsz, akkor az ingyen mobiltelefon tartozékodat odaadjuk az mobiltelefon üzlet elõtt elhaladó elsõ járókelõnek, korra, nemre, faji és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül, vagy csak simán lenyúlom én és nem szólok a fõnöknek…

INGYEN MOBILTELEFON tartozék nyertesek:
 

Varga József2023. 01. 05.
Kiss József2023. 01. 04.
Nagy Dolóresz2023. 01. 03.
Gréczi Dániel2023. 01. 02.
Szabó Péter2023. 01. 01.
Lomopár Rudolf2022. 12. 31.
Kis-Toth Tamásné2022. 12. 29.
Németh Norbert2022. 12. 28.
Nyári Gábor2022. 12. 27.
Vasvári László2022. 12. 26.
További nyertesek

Nem mobiltelefonNem mobiltelefonNem mobiltelefon 

 

 

Mobiltelefon - - Vsrli tjkoztatVsrli tjkoztat

 

Az oldal vgiggrgetse nlkl az albbi linkekre kattintva is elrheti az informcikat:

 

ltalnos szerzdsi felttelek (SZF)

 

Adatvdelmi nyilatkozat

 

Adminban szmber tovbbi cikkekhez

 


 

 

SZF Kinyomtatsa / Mentse

 

 

ltalnos Szerzdsi Felttelek  
a www.extratelgsm.hu webruhzbl trtn vsrlsra

 

Hatlybalps idpontja: 2020.11.26

 

I. ltalnos informcik

 

 

1.1. Az Elad adatai


A www.extratelgsm.hu webruhz s a weblap zemeltetje:

Cgnv: Dompat-Group Kft.
Szkhely: 4031 Debrecen, Kishegyesi út 185/A.

Telephely: 4025 Debrecen Nyugati Utca 10, 3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Adszm: 24983772-2-09

Cgjegyzkszm: 09-09-026223

gyvezet: Pozsonyi István

E-mail cm: info@extratelgsm.hu

Hajdu-Bihar Megyei Keresekedelmi Kamara Ipari s Kereskedelmi Kamara tagja

Trsasgot nyilvntartsba vev szerv: Hajdu-Bihar Megyei CégbíróságTrhely szolgltat:

Nv: Idea-NET Solutions Kft. 4225 Debrecen, Telek u. 60.

Szkhely: 4225 Debrecen, Teleki u. 60.

E-mail: info@ideanet.hu

Cgjegyzkszma: 09-09-022526
Adszma: 23796100-2-09
A bejegyz brsg megnevezse: Debreceni Trvnyszk Cgbrsga

 

1.2. Fogalmak

 

Elad: a webruhz zemeltetje, amely a webruhzban knlt rut rtkest szolgltatst nyjt 1.1. pontban meghatrozott jogi szemly
 

Vev: az a termszetes, illetve jogi szemly vagy jogi szemlyisg nlkli szervezet, aki/amely a webruhzzal adsvteli szerzdst kt
 

Felek: az adsvteli szerzdsben szerepl szerzd szemlyek, az Elad s a Vev egyttesen
 

Adsvteli szerzds: a Felek kztt a webruhz knlatbl a Vev ltal kivlasztott ru tulajdonjognak truhzsra irnyul szerzds
 

ru: a webruhzban az Elad ltal eladsra knlt termk
 

Vtelr: az a brutt, ltalnos forgalmi adt tartalmaz r, amelyen az Elad az rut eladsra knlja
 

Szllts: az adsvteli szerzds trgyt kpez runak a Vev ltal megjellt cmre trtn eljuttatsa s a Vev ( vagy megbzottja) rszre trtn tadsa
 

Szllt: az Eladval szerzdtt futr szolglat, vagy postai szllt
 

Szlltsi dj: a vtelron fell az ru kiszlltsnak ellenrtkeknt megfizetsre kerl sszeg
 

Webruhz: elektronikus ton, tvollevk rszre, ellenszolgltats fejben nyjtott szolgltats, amelyhez a szolgltats ignybe vevje egyedileg fr hozz
 

 

1.3. A webruhz ltalnos bemutatsa

 

A webruhzban trtn vsrlssal adsvteli szerzds jn ltre az Elad s a Vev kztt.


A webruhzban trtn vsrls felttele, hogy a Vev magra nzve ktelezen elfogadja a jelen ltalnos Szerzdsi Feltteleket, amelyrl a megrendels menete folyamn jognyilatkozatot tesz.


A webruhzban trtn vsrls esetn a jelen ltalnos Szerzdsi Felttelekben lertak szerint a megrendelssel a Vev vteli ajnlatot tesz, amelynek visszaigazolsval jn ltre az adsvteli szerzds e az Elad s a Vev kztt. A ltrejtt szerzds nem minsl rsbeli szerzdsnek, az elektronikus ton megtett jognyilatkozattal jn ltre. Az Elad a szerzdst annak szma szerint tartja nyilvn a vsrls napjtl szmtott 6. naptri v utols napjig. A vsrls napja a megrendels visszaigazolsnak napja.


A szerzdskts nyelve magyar.


A szerzds a magyar jog hatlya al tartozik.
 


II. Elektronikus szerzdskts (vsrls) menete

 


2.1. Az ru bemutatsa, rak, akcis termkek

 

A webruhzban minden ru kppel s lerssal kerl bemutatsra, amely megknnyti a vsrl szmra az ru kivlasztst s a vsrls melletti dntst. Mindezek mellett felhvjuk a figyelmet arra, hogy az oldalakon tallhat kpek csak illusztrci cljra szolglnak, a tnyleges termkek eltrhetnek a kpen ltottaktl.


Az oldalakon szerepl rak tartalmazzk az ft.


A webruhz az rvltozs jogt fenntartja, minden elzetes bejelents nlkl. raink, illetve termkeink folyamatosan vltozhatnak, bvlhetnek. rvltozs esetn a mr megrendelt rut a rendelskori ron szlltjuk.


A webruhzban olykor akcikat knlunk, az egyes akcikat a webruhz egyrtelmen feltnteti, az akci keretbe tartoz termkek, s a vonatkoz kedvezmnyek megjellsvel. Az akcis ruk esetben az akci minden esetben a megadott dtumig, vagy a kszlet erejig tart.

 

 

2.2. Az ru kivlasztsa, a vsrls menete

 

Az rurl annak kpre kattintva s annak lersban treksznk a legszlesebb kr, a vsrl dntst elsegt informcikat megadni. Az ru kivlasztsa a "Kosrba" helyezssel trtnik. Ezt kveten md van jabb ruk kivlasztsra s kosrba helyezsre, kivlasztott ruknak a kosrbl val eltvoltsra, vagy a vsrls vglegestsre s a rendels feladsra.


Amennyiben a Vev az ruk kivlasztst befejezte, a vsrlshoz szksges adatokat (vev neve, szlltsi cme, e-mail cme, telefonszma) meg kell adnia.


Elad a szerzds ltrehozsa, tartalmnak meghatrozsa, mdostsa, teljestsnek figyelemmel ksrse, az abbl szrmaz djak szmlzsa, valamint az azzal kapcsolatos kvetelsek rvnyestse cljbl kezelheti a Vev azonostshoz szksges termszetes szemlyazonost adatokat s lakcmet. Az ezzel kapcsolatos rendelkezseket
Elad Adatvdelmi nyilatkozata tartalmazza


A vsrlshoz szksges adatok megadst kveten a megrendels vglegestse eltt a Vevnek lehetsge van arra, hogy a megrendelst mdostsa, onnan rut tvoltson el, darabszmot mdostson, vagy jabb rut rendeljen meg. Ugyancsak mdja van ellenrizni, s szksg esetn javtani a megadott vevi adatokat.


Amennyiben a Vev a megrendelst s a megadott adatait megfelelnek tallja, gy a rendels feladsval azt vglegestette.


A Vev az ru megrendelsvel ajnlati ktttsget vllal, amelynek alapjn az Elad visszaigazolsval ltrejn az adsvteli szerzds a felek kztt. Az ajnlati ktttsg a megrendels visszaigazolsig, de legfeljebb 48 rig tart.

 

 

2.3. Megrendels visszaigazolsa

 

A megrendels berkezst a webruhz haladktalanul, a rendszer ltal kldtt e-maillel visszaigazolja. A webruhz a megrendels elfogadst legksbb 48 rn bell a Vev ltal megadott e-mail cmre kldtt elektronikus levlben kln visszaigazolja, s az adsvteli szerzds a felek kztt ltrejn. A szerzdst, a Szolgltat iktatja, s annak ltrejttt kvet 5 vig rzi, utlag hozzfrhet. A visszaigazols tartalmazza a megrendelt ruk s azok rnak felsorolst, a Vev ltal megadott nevet s szlltsi cmet, a szlltsi kltsget s a megrendels nyilvntartsi szmt. Amennyiben a visszaigazols 48 rn bell nem trtnik meg, Vev mentesl az ajnlati ktttsg all.

 

 


2.4. Szlltsi dj

 

Az ru szlltsi djrl a Vev a megrendels vglegestse eltt elzetesen megfelel tjkoztatst kap, illetve a szlltsi dj sszege az Elad ltal killtott szmln a Vev ltal vlasztott szlltsi mdtl fggen pontosan feltntetsre kerl.


A Vevnek a szlltsi djat a vlasztott fizetsi mdnak megfelelen az ru rval egytt kell megfizetnie.

1.1. Fizets
A webruhzban tutalssal, utnvttel trtnhet fizets, illetve szemlyes tvtel vlasztsa mellett az Elad boltjban kszpnzzel.

1.1.1. tutals
Vev a vglegestett megrendels vtelrt az Elad ltal killtott szmla alapjn, az abban foglalt fizetsi hatridig tutalssal is megfizetheti. Elad kizrlag a vtelr teljes mrtkben trtn megfizetst kveten teljest, s adja t a Szlltnak az rut.


Az tutals kzlemny rovatban fel kell tntetni a megrendels elfogadsrl szl visszaigazolsban szerepl megrendelsszmot. Az ennek elmulasztsbl vagy a megrendelsszm hibs feltntetsbl ered krokrt Elad semmilyen felelssget nem vllal, a krokat s a tbbletkltsgeket Vev viseli.

 
1.1.2. Utnvtel
Az elfogadott megrendels vtelra a postai ton vagy futrszolglattal trtn szlltst kvet tvtel idpontjban a kzbestnek kszpnzben fizetend.

1.2. Szllts

Az ruk szlltsi cmre trtn szlltst az Eladval szerzdtt Szllt cgek GLS Hungary, Magyar Posta Zrt. vagy a postai szolglat (tovbbiakban Szllt) vgzik. Az ru kiszlltsra az Elad s a Szllt kztt ltrejtt szlltsi szerzds felttelei vonatkoznak.

A szllts vrhat idpontjrl Elad a Vevt az runak a Szllt rszre trtn tadsakor kln e-mailen, vagy telefonon rtesti.

A teljests a Vev ltal trtn szlltsi cmre trtn kiszlltssal, s annak a Vev vagy megbzottja rszre trtn tadssal trtnik. A krveszly az tadssal szll t a Vevre.

 

III. Ellls joga
 

 

3.1. Elad elllsi joga

 

Amennyiben Vev az tutalst a szmln feltntetett fizetsi hatridn bell (ltalban 8 naptri nap) nem teljesti Elad a szerzdstl elllhat.


Az Eladt megilleti az adsvteli szerzdstl trtn ellls joga abban az esetben is, ha az ru rnak feltntetse hibsan trtnt, s a Vev a megrendelst a hibs ron vglegestette, vagy ha olyan ru megrendelsnek visszaigazolsa trtnt meg, amely a kszletbl kifogyott, s Elad mr nem tudja azt megfelel idn bell beszerezni. Ellls esetn Elad a Vev rszre e-mailben kldi meg nyilatkozatt, s Elad gyflszolglata azonnal felveszi a Vevvel a kapcsolatot egyeztets, s a felek megllapodsa alapjn a megrendelt ru helyett ms rura trtn szerzdsmdosts cljbl, vagy amennyiben a Vev ezt nem fogadja el, a Vev ltal esetlegesen tutalssal mr megfizetett sszeget 30 napon bell visszautalja a Vev szmljra.
 

 

3.2. A Vev elllsi joga

 

Vev 14 napon bell jogosult indokols nlkl elllni e szerzdstl.


Az elllsi hatrid attl a naptl szmtott 14 nap elteltvel jr le, amelyen a Vev vagy az ltala megjellt, a fuvaroztl eltr harmadik szemly a termket tveszi. Tbb termk szolgltatsakor: attl a naptl szmtott 14 nap elteltvel jr le, amelyen a Vev vagy az ltala megjellt, a fuvaroztl eltr harmadik szemly az utols termk tveszi.
 

A vevt megilleti, hogy a szerzds megktsnek a napja s a termk tvtelnek napja kztti idszakban is gyakorolja elllsi jogt.
 

A vevt nem illeti meg az elllsi jog

  • lezrt csomagols hang-, illetve kpfelvtel, valamint szmtgpes szoftver pldnynak adsvtele tekintetben, ha az tadst kveten a vev a csomagolst felbontotta;

  • olyan nem elre gyrtott termk esetben, amelyet a vev utastsa alapjn vagy kifejezett krsre lltottak el, vagy olyan termk esetben, amelyet egyrtelmen a vev szemlyre szabtak.

  • olyan zrt csomagols termk tekintetben, amely egszsgvdelmi vagy higiniai okokbl az tadst kvet felbontsa utn nem kldhet vissza;

Ha Vev elllsi jogval lni kvn, elllsi szndkt tartalmaz egyrtelm nyilatkozatt kteles eljuttatni (postn vagy elektronikus ton kldtt levl tjn, vagy szemlyesen) az albbi cmre: Dompat-Group Kft. 4025 Debrecen Nyugati Utca 10, 3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet ; e-mail: info@extratelgsm.hu.


A Vev internetes oldalunkon is kitltheti az elllsi nyilatkozat-mintt vagy benyjthatja az elllsi szndkt egyrtelmen kifejez egyb nyilatkozatt. a Vev emellett dnt, az ellls megrkezst tarts adathordozn (pldul elektronikus levlben) haladktalanul visszaigazoljuk rszre.


A Vev hatridben gyakorolja elllsi/felmondsi jogt, ha a fent megjellt hatrid lejrta eltt elkldi elllsi nyilatkozatt.


Az ellls joghatsai


Ha A Vev elll ettl a szerzdstl, haladktalanul, de legksbb az elllsi nyilatkozatnak kzhezvteltl szmtott 14 napon bell visszatrtjk az ltala teljestett valamennyi ellenszolgltatst, idertve a fuvarozsi kltsget is (kivve azokat a tbbletkltsgeket, amelyek amiatt merltek fel, hogy Vev az ltalunk felknlt, legolcsbb szoksos fuvarozsi mdtl eltr fuvarozsi mdot vlasztott.) A visszatrts sorn az eredeti gylet sorn alkalmazott fizetsi mddal egyez fizetsi mdot alkalmazunk, kivve, ha Vev ms fizetsi md ignybevtelhez kifejezetten a hozzjrulst adja; e visszatrtsi md alkalmazsbl kifolylag a Vevt semmilyen tbbletkltsg nem terheli.


A visszatrtst mindaddig visszatarthatjuk, amg vissza nem kaptuk a termket s a vsrlst igazol szmlt, vagy annak msolatt, vagy a Vev nem igazolta, hogy azt visszakldte: a kett kzl a korbbi idpont az irnyad.


Vev kteles szmunkra a termket s a vsrlst igazol szmlt, vagy annak msolatt indokolatlan ksedelem nlkl, de legksbb elllsi nyilatkozatnak kzlstl szmtott 14 napon bell visszakldeni vagy tadni. A hatrid betartottnak minsl, ha a 14 napos hatrid letelte eltt elkldi a termket s a vsrlst igazol szmlt, vagy annak msolatt.


A termk visszakldsnek kzvetlen kltsgt a Vev viseli.

 

A termket ne utnvttel kldje vissza! Az utnvttel visszakldtt csomagot nem ll mdunkban tvenni, annak visszajuttatsnak kltsge is a vevt terheli!


Vev kizrlag akkor vonhat felelssgre a termkben bekvetkezett rtkcskkensrt, ha az a termk jellegnek, tulajdonsgainak s mkdsnek megllaptshoz szksges hasznlatot meghalad hasznlat miatt kvetkezett be.


A Vev az t megillet elllsi jogot tartozik rendeltetsszeren, e jogval vissza nem lve gyakorolni. Visszalsnek minsl ellls esetn Elad mentesl az ru visszavtelnek s a vtelr visszafizetsnek ktelezettsge all.


A visszaszllts sorn eltnt rurt Eladt felelssg nem terheli. Az ru hinyban az Eladt semmilyen ktelezettsg nem terheli.
 


IV. Szerzds mdostsa


Feleknek az elllsi joguk gyakorlsa helyett lehetsgk van arra, hogy e-mail tjn, kzs megegyezssel mdostsk a szerzdst.


Vev rsban krheti a szerzds mdostst s az ru cserjt. A cserre irnyul krst Elad nem kteles elfogadni. Amennyiben a Felek kztt a cserre megllapods jn ltre, gy a kiszllts s visszaszllts kltsgei Vevt terhelik.


Elad krheti a szerzds mdostst, amennyiben a megrendelt ru a kszletbl kifogyott, s helyette ms ruval kvn teljesteni. Ezt Vevnek rsban (elektronikus levlben) kell elfogadnia.V. Szavatossg s jtlls

 


1. Kellkszavatossg


Vev az Elad hibs teljestse esetn a vllalkozssal szemben kellkszavatossgi ignyt rvnyesthet a Polgri Trvnyknyv szablyai szerint.


Vev - vlasztsa szerint-az albbi kellkszavatossgi ignyekkel lhet:


Krhet kijavtst vagy kicserlst, kivve, ha az ezek kzl az ltala vlasztott igny teljestse lehetetlen vagy az Elad szmra ms ignye teljestshez kpest arnytalan tbbletkltsggel jrna. Ha a kijavtst vagy a kicserlst nem krte, illetve nem krhette, gy ignyelheti az ellenszolgltats arnyos leszlltst vagy a hibt az Elad kltsgre Vev is kijavthatja, illetve mssal kijavttathatja vagy - vgs esetben - a szerzdstl is elllhat.


Vlasztott kellkszavatossgi jogrl a Vev egy msikra is ttrhet, az ttrs kltsgt azonban Vev viseli, kivve, ha az indokolt volt, vagy arra az Elad adott okot.


Vev kteles a hibt annak felfedezse utn haladktalanul, de nem ksbb, mint a hiba felfedezstl szmtott kett hnapon bell kzlni. Ugyanakkor a szerzds teljeststl szmtott kt ves elvlsi hatridn tl kellkszavatossgi jogait mr nem rvnyestheti.
 

Vev a kellkszavatossgi ignyt az Eladval szemben rvnyestheti.


A teljeststl szmtott hat hnapon bell a kellkszavatossgi ignye rvnyestsnek a hiba kzlsn tl nincs egyb felttele, ha Vev igazolja, hogy a termket, illetve a szolgltatst az Elad nyjtotta. A tejeststl szmtott hat hnap eltelte utn azonban mr Vev kteles bizonytani, hogy az ltala felismert hiba mr a teljests idpontjban is megvolt.

 


2. Termkszavatossg


Ing dolog (termk) hibja esetn Vev - vlasztsa szerint - az 1. pontban meghatrozott jogt vagy termkszavatossgi ignyt rvnyesthet.


Termkszavatossgi ignyknt Vev kizrlag a hibs termk kijavtst vagy kicserlst krheti.


A termk akkor hibs, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatlyos minsgi kvetelmnyeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyrt ltal adott lersban szerepl tulajdonsgokkal.


Termkszavatossgi ignyt Vev a termk gyrt ltali forgalomba hozataltl szmtott kt ven bell rvnyestheti. E hatrid elteltvel e jogosultsgt elveszti.


Vev a termkszavatossgi ignyt kizrlag az ing dolog gyrtjval vagy forgalmazjval szemben gyakorolhatja.


A termk hibjt termkszavatossgi igny rvnyestse esetn Vevnek kell bizonytania.


A gyrt (forgalmaz) milyen esetben mentesl termkszavatossgi ktelezettsge all?


A gyrt (forgalmaz) kizrlag akkor mentesl termkszavatossgi ktelezettsge all, ha bizonytani tudja, hogy:

  • a termket nem zleti tevkenysge krben gyrtotta, illetve hozta forgalomba, vagy

  • a hiba a tudomny s a technika llsa szerint a forgalomba hozatal idpontjban nem volt felismerhet vagy

  • a termk hibja jogszably vagy ktelez hatsgi elrs alkalmazsbl ered.

A gyrtnak (forgalmaznak) a menteslshez elegend egy okot bizonytania.


Elad felhvja a Vev figyelmt arra, hogy ugyanazon hiba miatt kellkszavatossgi s termkszavatossgi ignyt egyszerre, egymssal prhuzamosan nem rvnyesthet.


Termkszavatossgi ignynek eredmnyes rvnyestse esetn azonban a kicserlt termkre, illetve kijavtott rszre vonatkoz kellkszavatossgi ignyt a gyrtval szemben rvnyestheti.

 


3. Jtlls


Jogszably egyes tarts fogyasztsi cikkekre (pl. mszaki cikkek) ktelez jtllst r el. Azon termkek esetben, melyekre jogszably jtllsi ktelezettsg r el, az adott termk lersa tartalmaz bvebb informcit.


A jtlls idtartama egy v.


Az Elad jtllsi ktelezettsge all csak abban az esetben mentesl, ha bizonytja, hogy a hiba oka a teljests utn keletkezett.


Ugyanazon hiba miatt kellkszavatossgi s jtllsi ignyt, illetve termkszavatossgi s
jtllsi ignyt egyszerre, egymssal prhuzamosan nem rvnyesthet a Vev, egybknt viszont a jtllsbl fakad jogok az 1. s a 2. pontban meghatrozott jogosultsgoktl fggetlenl megilletik.

 

A jtlls idtartama egy v. A jtllsi hatrid a fogyasztsi cikk fogyaszt rszre trtn tadsa, vagy ha az zembe helyezst a vllalkozs vagy annak megbzottja vgzi, az zembe helyezs napjval kezddik.


Nem tartozik jtlls al a hiba, ha annak oka a termk fogyaszt rszre val tadst kveten lpett fel, gy pldul, ha a hibt

  • szakszertlen zembe helyezs (kivve, ha az zembe helyezst a vllalkozs, vagy annak megbzottja vgezte el, illetve ha a szakszertlen zembe helyezs a hasznlati-kezelsi tmutat hibjra vezethet vissza)

  • rendeltetsellenes hasznlat, a hasznlati-kezelsi tmutatban foglaltak figyelmen kvl hagysa,

  • helytelen trols, helytelen kezels, rongls,

  • elemi kr, termszeti csaps okozta.

Jtlls keretbe tartoz hiba esetn a fogyaszt

- elssorban - vlasztsa szerint - kijavtst vagy kicserlst kvetelhet, kivve, ha a vlasztott jtllsi igny teljestse lehetetlen, vagy ha az a vllalkozsnak a msik jtllsi igny teljestsvel sszehasonltva arnytalan tbbletkltsget eredmnyezne, figyelembe vve a szolgltats hibtlan llapotban kpviselt rtkt, a szerzdsszegs slyt s a jtllsi igny teljestsvel a fogyasztnak okozott rdeksrelmet.

- ha a vllalkozs a kijavtst vagy a kicserlst nem vllalta, e ktelezettsgnek megfelel hatridn bell, a fogyaszt rdekeit kmlve nem tud eleget tenni, vagy ha a fogyasztnak a kijavtshoz vagy a kicserlshez fzd rdeke megsznt, a fogyaszt - vlasztsa szerint - a vtelr arnyos leszlltst ignyelheti, a hibt a vllalkozs kltsgre maga kijavthatja vagy mssal kijavttathatja, vagy elllhat a szerzdstl. Jelentktelen hiba miatt elllsnak nincs helye.

A fogyaszt a vlasztott jogrl msikra trhet t. Az ttrssel okozott kltsget kteles a vllalkozsnak megfizetni, kivve, ha az ttrsre a vllalkozs adott okot, vagy az ttrs egybknt indokolt volt.

Ha a fogyaszt a termk meghibsodsa miatt a vsrlstl (zembe helyezstl) szmtott hrom munkanapon bell rvnyest csereignyt, a vllalkozs nem hivatkozhat arnytalan tbbletkltsgre, hanem kteles a termket kicserlni, feltve, hogy a meghibsods a rendeltetsszer hasznlatot akadlyozza.

A kijavtst vagy kicserlst - a termk tulajdonsgaira s a fogyaszt ltal elvrhat rendeltetsre figyelemmel - megfelel hatridn bell, a fogyaszt rdekeit kmlve kell elvgezni. A vllalkozsnak trekednie kell arra, hogy a kijavtst vagy kicserlst legfeljebb tizent napon bell elvgezze.

A kijavts sorn a termkbe csak j alkatrsz kerlhet beptsre.

A jtllsi ktelezettsg teljestsvel kapcsolatos kltsgek a vllalkozst terhelik.

A rgztett bekts, illetve a 10 kg-nl slyosabb, vagy tmegkzlekedsi eszkzn kzi csomagknt nem szllthat termket - a jrmvek kivtelvel - az zemeltets helyn kell megjavtani. Ha a javts az zemeltets helyn nem vgezhet el, a le- s felszerelsrl, valamint az el- s visszaszlltsrl a forgalmaz gondoskodik.

A jtlls nem rinti a fogyaszt jogszablybl ered - gy klnsen kellk- s termkszavatossgi, illetve krtrtsi - jogainak rvnyestst.

Fogyaszti jogvita esetn a fogyaszt a megyei (fvrosi) kereskedelmi s iparkamark mellett mkd bkltet testlet eljrst is kezdemnyezheti.

A jtllsi igny a jtllsi jeggyel rvnyesthet. Jtllsi jegy fogyaszt rendelkezsre bocstsnak elmaradsa esetn a szerzds megktst bizonytottnak kell tekinteni, ha az ellenrtk megfizetst igazol bizonylatot - az ltalnos forgalmi adrl szl trvny alapjn kibocstott szmlt vagy nyugtt - a fogyaszt bemutatja. Ebben az esetben a jtllsbl ered jogok az ellenrtk megfizetst igazol bizonylattal rvnyesthetek.

A fogyaszt jtllsi ignyt a vllalkozsnl rvnyestheti.
 VI. Panaszkezels


Amennyiben a Vevnek akr a honlap zemelsvel, vagy az azon szolgltatott informcikkal kapcsolatban, vagy a vsrlssal kapcsolatban szrevtele vagy panasza van, gy azt az Elad rszre e-mail, fax vagy postai levl tjn bejelentheti:

 

E-mail cm: info@extratelgsm.hu

Telefonszm: 06204313169

Postai cm: 4031 Debrecen, Kishegyesi út 185/A. Ép.


Az Elad minden egyes panaszt rdemben kivizsgl, s annak eredmnyrl legksbb 30 napon bell a Vevt tjkoztatja. Amennyiben Vev a panasz kezelsvel nem elgedett, gy a felgyeleti szervekhez fordulhat.

Felgyeleti szervek: Hajdu-Bihar Megyei Békéltetõ Testület, 4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.

 


VII. Hrlevlre trtn feliratkozs
 

A webruhz ltogatinak lehetsgk van arra, hogy az Elad hrlevelre feliratkozzanak a nevk s e-mail cmk megadsval.


Elad az ltala rtkestett rukkal, szolgltatsokkal kapcsolatos informcikrl rendszeres tjkoztatst kld a hrlevlre feliratkozott Vevk rszre.


A feliratkozs sorn megadott szemlyes adatok kezelst Elad az Adatkezelsi Nyilatkozatban megadott felttelek szerint kezeli.


A Vev brmikor krheti a hrlevelek rszre trtn kldsnek megszntetst, a hrlevelekben biztostott leiratkozsi lehetsggel. Ebben az esetben az Elad trli a Vev nevt s e-mail cmt a listbl, s a tovbbiakban nem kld rszre hrlevelet.VIII. Szerzdsre alkalmazand jog, jogvitk elintzsnek mdja


A Felek kztt ltrejtt adsvteli szerzdsre a magyar jogot kell alkalmazni.

A Felek a szerzdsbl ered jogvitjukat egyms kztti egyeztetssel bks ton trekszenek megoldani.

 

A termkek minsgvel, biztonsgossgval s a termkfelelssgi szablyok alkalmazsval, valamint a szerzds megktsvel s teljestsvel kapcsolatos fogyaszti jogvita brsgon kvli, bks rendezse cljbl az gyfl eljrst kezdemnyezhet a lakhelye vagy tartzkodsi helye szerint illetkes bkltet testletnl illetve fordulhat a Szolgltat szkhelye szerint illetkes szakmai kamara mellett mkd bkltet testlethez. Bkltet Testletre vonatkoz szablyok alkalmazsban fogyasztnak minsl a kln trvny szerinti civil szervezet, egyhz, trsashz, laksszvetkezet, mikro-, kis- s kzpvllalkozs is, aki rut vesz, rendel, kap, hasznl, ignybe vesz, vagy az ruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikci, ajnlat cmzettje.
 

Vev az Elad szkhelye szerint illetkes bkltet testlethez is fordulhat. Hajdu-Bihar Megyei Békéltetõ Testület, 4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.

Az gyfl lakhelye (tartzkodsi helye) alapjn az albbi linken elrhet bkltet testletekhez fordulhat a fogyaszti jogvita rendezse rdekben. Szolgltat kteles a Bkltet testleti eljrsokban rszt venni. Jelen pont rtelmben egyttmkdsnek minsl a vlaszirat kldse is.

​Online adsvteli szerzdssel sszefgg hatron tnyl fogyaszti jogvita esetn a fogyasztk az online vsrlshoz kapcsold, hatron tnyl jogvitikat elektronikusan rendezni tudjk a kvetkez linken elrhet online platformon keresztl beadott elektronikus panasz tjn.

Ehhez nem kell mst tenni, minthogy a fenti linken elrhet online platformon a fogyaszt beregisztrl, kitlt egy krelmet hinytalanul, majd elektronikusan bekldi a Bkltet Testlet rszre a platformon keresztl. gy a fogyasztk, a tvolsgok ellenre egyszeren tudjk rvnyesteni jogaikat.

Magyarorszgon a Budapesti Bkltet Testlet (BBT) jogosult eljrni az online adsvteli vagy szolgltatsi szerzdsekhez kapcsold hatron tnyl fogyaszt s keresked kztti jogvitkban.

Amennyiben a jogvita rendezse brsgon kvl nem vezet eredmnyre, gy a Felek kiktik az Elad szkhelye szerint illetkes, az gyre hatskrrel rendelkez brsg kizrlagos illetkessgt.
 


IX. A jelen SZF hatlya, zr rendelkezsek


Az SZF hatlya az Eladra, valamint a Vevkre terjed ki. Az SZF hatlya nem terjed ki a fizetst bonyolt pnzintzetre, valamint a Szlltra.


Az Elad s a Vev kztti jogviszony akkor jn ltre, ha a Vev megrendelst vglegestette, illetve ennek keretben a Vev a Szolgltats jelen SZF-jt elfogadja, s a Vev rszre az Elad a megrendelst elektronikus ton visszaigazolta.


Az SZF rvnyes szvegnek hatlyba lpse napja: 2020.11.26

 

Az SZF a Vev szmra elmenthet s kinyomtathat formtumban is elrhet.


Az SZF hatrozatlan idre szl.


Az SZF mdostsnak esetn a folyamatban lv megrendelsekre a megrendels dtuma szerint rvnyes SZF rendelkezsei vonatkoznak.

 

 


 

 

Adatvdelmi nyilatkozat Kinyomtatsa / Mentse

 

Adatvdelmi nyilatkozat
 

Hatlybalps idpontja: 2020.11.26

 


1. Tjkoztat


Az Adatvdelmi Nyilatkozat kialaktsa sorn figyelembe vettk a vonatkoz hatlyos jogszablyokat, illetve a fontosabb nemzetkzi ajnlsokat.

 

Ezekre tekintettel a webruhz adatvdelmi s adatkezelsi szablyzata megfelel az informcis nrendelkezsi jogrl s az informciszabadsgrl szl 2011. vi CXII. trvny; az egynek vdelmrl a szemlyes adatok gpi feldolgozsa sorn az Egyezmny kihirdetsrl szl 1998. vi VI. trvny; az elektronikus hrkzlsrl szl 2003. vi C. trvny; az elektronikus kereskedelemrl szl 2001. vi CVIII. trvny elrsainak, valamint az "Online Privacy Alliance" ajnlsainak.


A weboldalon trtn regisztrlssal, vsrlssal, illetve hrlevlre trtn feliratkozssal a Vev hozzjrul a megadott szemlyes adatok kezelshez s elfogadja az adatgyjts s a szemlyes adatok kezelsre vonatkoz jelen nyilatkozatban foglaltakat.


Adatkezel:

Cgnv: Dompat-Group Kft.
Szkhely: 4031 Debrecen, Kishegyesi út 185/A.

gyvezet: Pozsonyi István
Adszm: 24983772-2-09

Cgjegyzkszm: 09-09-026223
Statisztikai szmjel: 24983772 4791 113 09
Adatkezelsi nyilvntartsi szm: [adatkszam]

E-mail cm: info@extratelgsm.hu


2. Az adatkezels jogalapja


Az informcis nrendelkezsi jogrl s az informciszabadsgrl szl 2011. vi CXII. trvny alapjn szemlyes adat akkor kezelhet, ha

a) ahhoz az rintett hozzjrul

b) azt trvny vagy trvny felhatalmazsa alapjn, abban meghatrozott krben helyi nkormnyzat rendelete elrendeli. Trvny kzrdekbl az adatok krnek kifejezett megjellsvel elrendelheti a szemlyes adat nyilvnossgra hozatalt.

Az Adatkezel csak azoknak a szemlyes adatoknak a megadst kri, s csak azokat kezeli, amelyeket a vsrls sorn a Vev a szerzds teljests rdekben megad, illetve amelyeket a hrlevlre trtn feliratkozskor adnak meg a rszre.

A webruhzbl trtn vsrlskor az albbi szemlyes adatokat krjk megadni:

Vsrl neve
Vsrl e-mail cme
Vsrl telefonszma
Vsrl lakcme
Szlltsi cm
Szmlzsi nv s cm

A hrlevlre trtn feliratkozskor a kvetkez szemlyes adatokat krjk megadni:

Nv
E-mail cm

A web oldalon trtn bngszssel rendszernk statisztikai clbl rgztheti a bngsz IP cmt, s a ltogats fbb jellemzit. Ezen adatokat nem kapcsoljuk ssze semmilyen egyb szemlyes adattal, s nem kapcsoljuk ssze a ltogat szemlyvel.


Cookie-k (stik) hasznlatrl


A cookie-k olyan egyedi ltogatazonostk, melyek a szolgltatst ignybe vev szmtgpnek merevlemezn trolsra kerlnek. Ez a technolgia segt abban, hogy az zemeltet jobban a felhasznlk viselkedst, megmutatjk, hogy a weboldal melyik rszt ltogattk, tovbb hozzjrulnak a reklmok s keressek hatkonysgnak nvelshez s mrshez. A webruhz e technolgia segtsgvel sszestett statisztikai adatokat gyjthet a portl ltogatottsgrl. A honlap zemeltetje egyes esetekben megosztja ezeket az adatokat partnereivel.


Ezek a cookie-k nem alkalmasak arra, hogy a ltogatt azonosthassk, csak a ltogat gpnek felismersre alkalmasak. A cookie-k nem alkalmasak programok futtatsra vagy vrusok terjesztsre, s cljuk gyorsabb, knyelmesebb s egysgesebb tenni a bngszst, valamint a felhasznli lmnyt.


A ltogat bngszje belltsaiban meghatrozhatja azt is, hogy elfogadja, vagy visszautastja-e a cookie-kat. A webbngszk tbbsge alaprtelmezs szerint fogadja a cookie-kat, de bellthatja bngszjt a cookie-k visszautastsra is.


Ha gy dnt, hogy visszautastja a cookie-kat, az zemeltet nem tudja biztostani, hogy teljes mrtkben ki fogja tudni hasznlni az interaktv szolgltatsokat a weboldalon.
 


3. Adatkezels clja


Az Adatkezels clja a szerzds teljestse, s ksbbi bizonytsa tovbb annak a szmviteli szablyok szerinti nyilvntartsa.
A hrlevlre feliratkozskor megadott adatokat kizrlag abbl a clbl kezeljk, hogy szolgltatsunkrl, termkeinkrl tjkoztatst adjunk.
 


4. A szemlyes adatok clja s a kezelsvel kapcsolatos adatvdelmi alapelvek


Az Adatkezel az egyes vsrlsok sorn megadott szemlyes adatokat kizrlag az adott szerzdssel kapcsolatban, clhoz kttten kezeli.


Az adatkezels sorn a szerzds teljestse rdekben a szlltshoz szksges adatok a Szllt rszre tadsra kerlnek.


Az Adatkezelt terhel szmviteli ktelezettsg teljestse rdekben s kizrlag abbl a clbl, a vsrli adatok a knyvelst vgz szemly rszre tadsra kerlnek.


Ms esetben az Adatkezel ltal kezelt szemlyes adatok tadsa kizrlag jogszablyban elrt ktelezettsg teljestse esetn trtnhet meg. (Pl. Adhatsgi vagy bnldz szervek megkeressre.)


A hrlevlre trtn feliratkozskor megadott szemlyes adatok nem kerlnek ms szemly rszre tadsra, s azokat az Adatkezel leiratkozskor haladktalanul trli nyilvntartsbl.


Az Adatkezel a szemlyes adatokat nem tovbbtja klfldre.
 


5. A szemlyes adatok felhasznlsa s kezelse


Az Adatkezel a szemlyes adatokra vonatkoz kvetelmnyek a gpi feldolgozs sorn, Strasbourgban, 1981. janur 28. napjn kelt Egyezmny kihirdetsrl szl 1998. vi VI. trvny alapjn nem kr s nem dolgoz fel klnleges szemlyes adatot, gy faji eredetre, a politikai vlemnyre, a vallsos vagy ms meggyzdsre, valamint az egszsgre, a szexulis letre vonatkoz szemlyes adatokat.


A ltogatink ltal biztostott szemlyes, illetve egyb adatokat nem egsztjk ki, s nem kapcsoljuk ssze ms forrsbl szrmaz adatokkal, illetleg informcival. Amennyiben a klnbz forrsokbl szrmaz adatok sszekapcsolsra sor kerlne, ezt csak kizrlag megfelel tjkoztats s elzetes hozzjruls esetn tesszk meg, illetve amennyiben azt trvny megengedi.

 


6. Adatok megismerhetsge, az rintettek jogai


Az rintett szemly brmikor tjkoztatst krhet szemlyes adatai kezelsrl az Adatkezeltl, kezdemnyezheti szemlyes adatainak helyesbtst, valamint a szemlyes adatainak trlst vagy zrolst.


Az Adatkezel kteles tjkoztatst adni a felhasznl krelmre az adatfeldolgoznl feldolgozott adatairl, azok forrsrl, az adatkezels cljrl, jogalapjrl, idtartamrl, valamint az adatfeldolgoz nevrl, cmrl s az adatkezelssel sszefgg tevkenysgrl.


Adattovbbts esetn ugyancsak kteles tjkoztatst adni az adattovbbts jogalapjrl s cmzettjrl.


Az rintett szemly krelmre az Adatkezel a legrvidebb idn bell, de legksbb 30 napon bell rsbeli tjkoztatst ad az ltala kezelt adatokrl, az adatkezels cljrl, valamint az adatok tovbbtsnak idpontjrl s a cmzettrl.


A tjkoztats ingyenes, amennyiben az rintett a foly vben els alkalommal kri azt, minden tovbbi, a foly vben benyjtott krelem teljestse esetn a tjkoztats 3.000.-Ft +FA sszeg kltsgtrts elzetes megfizetshez kttt.


A tjkoztats megtagadst csak a jogszablyban elrt esetekben tagadhatja meg az Adatkezel.


Amennyiben az rintett szemly adatainak helyesbtst kri, az Adatkezel a krsnek haladktalanul, de legksbb 30 napon bell eleget tesz, s errl az rintett szemlyt rsban tjkoztatja.


Az adatok zrolsra, trlsre irnyul krsnek ugyancsak haladktalanul, de legksbb 30 napon bell eleget kell tenni az rintett szemly rsbeli tjkoztatsa mellett.


Ha az adatkezel az rintett helyesbts, zrols vagy trls irnti krelmt nem teljesti, a krelem kzhezvtelt kvet 30 napon bell rsban kzli a helyesbts, zrols vagy trls irnti krelem elutastsnak tnybeli s jogi indokait. A helyesbts, trls vagy zrols irnti krelem elutastsa esetn az adatkezel tjkoztatja az rintettet a brsgi jogorvoslat, tovbb a Hatsghoz forduls lehetsgrl.
 


7. Adatvdelemmel kapcsolatos tjkoztatsok


A webruhz ktelezettsget vllal arra, hogy felhasznlinak brmely adatnak felvtele, rgztse, kezelse eltt vilgos, figyelemfelkelt s egyrtelm kzlst tesz kzz, amelyben tjkoztatja t az adatfelvtel mdjrl, cljrl s elveirl.

 

Mindezeken tlmenen, minden olyan esetben, amikor az adatfelvtelt, kezelst, rgztst nem jogszably teszi ktelezv, a webruhz felhvja a felhasznl figyelmt az adatszolgltats nkntessgre.


Az adatok felvtele, rgztse s kezelse sorn az alapelveknl rgztett korltozsokat minden esetben betartja, tevkenysgrl az rintettet annak ignye szerint, elektronikus levelezs tjn tjkoztatja. A webruhz ktelezi magt, hogy semmilyen szankcit nem rvnyest az olyan felhasznlval szemben, aki a nem ktelez adatszolgltatst megtagadja.


A webruhz ktelezi magt, hogy gondoskodik az adatok biztonsgrl, megteszi tovbb azokat a technikai s szervezsi intzkedseket s kialaktja azokat az eljrsi szablyokat, amelyek biztostjk, hogy a felvett, trolt, illetve kezelt adatok vdettek legyenek, illetleg megakadlyozza azok megsemmislst, jogosulatlan felhasznlst s jogosulatlan megvltoztatst. Ktelezi magt arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen tovbbtja vagy tadja, ugyancsak felhvja ezirny ktelezettsgeinek teljestsre.

A konverzikvetsre, a webhelyrl ltrehozott egyni clkznsgekre s a mobilalkalmazs alapjn ltrehozott egyni clkznsgekre vonatkoz hasznlati felttelek

A Facebook olyan funkcikat s eszkzket (pldul kppontokat, SDK-kat s API-kat) biztost, amelyeket sajt webhelyn vagy mobilalkalmazsban elhelyezve adatokat kldhet az emberek ltal webhelyn vagy mobilalkalmazsban vgrehajtott mveletekrl (a tovbbiakban: esemnyadatok) a Facebooknak a konverzik kvetse (a tovbbiakban: konverzikvets), a webhelyt felkeres emberekbl egyni clkznsg ltrehozsa (a tovbbiakban: webhelyrl ltrehozott egyni clkznsg) vagy a mobilalkalmazst felkeres emberekbl egyni clkznsg ltrehozsa (a tovbbiakban: mobilalkalmazs alapjn ltrehozott egyni clkznsg) cljbl. Az Elfogadom gombra val kattintssal, illetve ezeknek a funkciknak s eszkzknek a hasznlatval n elfogadja a kvetkez feltteleket:

A. A Facebook a kapott esemnyadatokat arra hasznlja fel, hogy nnek elemzsi adatokat biztostson hirdetseinek eredmnyessgrl s webhelynek/alkalmazsnak hasznlatrl, illetve hogy ltrehozza az n egyni clkznsgt (a felsoroltak kzl a hasznlatra kivlasztott konkrt funkciknak megfelelen) adatkezelsi szablyzatunknak ( https://www.facebook.com/about/privacy/ ) megfelelen. Az esemnyadatok emellett lehetv teszik szmunkra a hirdetsek jobb clzst, valamint rendszereink optimalizlst. Az ilyen jelleg clzssal s optimalizlssal sszefggsben a Facebook: (i) az n webhelyrl vagy mobilalkalmazsbl gyjttt esemnyadatokat csak azt kveten hasznlja fel a hirdetsek optimalizlsra, hogy megtrtnt az ilyen esemnyadatok sszestse ms hirdetktl vagy a Facebookon ms mdon gyjttt egyb adatokkal, tovbb (ii) nem teszi lehetv ms hirdetk vagy harmadik felek szmra, hogy hirdetseiket kizrlag az n webhelyrl vagy mobilalkalmazsbl gyjttt esemnyadatok alapjn clozzk.

B. Az esemnyadatokat ms hirdetkkel vagy harmadik fllel nem kzljk, kivve, ha n erre engedlyt adott neknk, vagy ha erre jogilag ktelezettek vagyunk. A Facebook megrzi az esemnyadatok bizalmas jellegt s biztonsgt, tbbek kztt olyan mszaki s fizikai biztonsgi intzkedsekkel, amelyek rendeltetse (a) az adatok biztonsgnak s srtetlensgnek vdelme, amikor azok a Facebook rendszereiben tallhatk, s (b) vdelem a Facebook rendszereiben lv adatok vletlen vagy jogosulatlan elrse, felhasznlsa, mdostsa vagy kzlse ellen.

C. n vllalja s megersti, hogy felhasznli szmra hatrozott s megfelel figyelmet kelt rtestst helyezett el, illetve megkapta felhasznli megfelel hozzjrulst a clzott online hirdetsekre vonatkozan gyjttt s hasznlt esemnyadatok tekintetben. Az ilyen rtestsekben minimlis kvetelmnyknt szerepelnie kell a kvetkezknek:

Konverzikvets vagy a webhelyrl ltrehozott egyni clkznsg hasznlata esetn egyrtelm s szembetl hivatkozsnak kell szerepelnie az ilyen funkcikhoz a Facebook ltal ltrehozott kppontokat tartalmaz minden oldalon, amely olyan adatvdelmi szablyzatra mutat, amely egyrtelmen kzli, hogy (a) harmadik fl cookie-k, webes jelzk s hasonl technolgik hasznlatval gyjthet vagy kaphat adatokat az oldalrl s egyb internetes helyekrl, s ezeknek az adatoknak a felhasznlsval mrsi szolgltatsokat nyjthat, illetve hirdetseket tehet clzott, (b) hogyan tudjk a felhasznlk elutastani az adatok hirdetsek clzsa rdekben trtn gyjtst s felhasznlst, tovbb (c) hol tudjk a felhasznlk az ezt a dntsket vgrehajt mechanizmust elrni (pl. a www.aboutads.info/choices oldalra mutat hivatkozs elhelyezsvel).

Mobilalkalmazs alapjn ltrehozott egyni clkznsgek hasznlata esetben egy olyan, az alkalmazs belltsaibl, brmely adatvdelmi szablyzatbl, illetve az alkalmazst terjeszt brmely ruhzbl vagy weboldalrl knnyen elrhet, egyrtelm s szembetl hivatkozsnak kell szerepelnie, amely hivatkozik az adatvdelmi szablyzatnak arra a rszre, amely egyrtelmen kzli, hogy (a) az alkalmazsbl s ms alkalmazsokbl harmadik fl gyjthet vagy kaphat adatokat, s ezeknek az adatoknak a felhasznlsval mrsi szolgltatsokat nyjthat, illetve hirdetseket tehet clzott, valamint (b) hogyan s hol tudjk a felhasznlk elutastani az adatok hirdetsek clzsa rdekben trtn gyjtst s felhasznlst.

D. n vllalja, hogy a Facebook szmra nem tovbbt s nem kzl szemlyhez kthet adatokat, tovbb a jelen felttelekkel sszefggsben megszerzett adatokat nem egyesti szemlyhez kthet adatokkal. n vllalja tovbb, hogy nem oszt meg velnk olyan adatokat, amelyek tudomsa szerint vagy n ltal sszeren felttelezheten 13 v alatti gyermektl szrmaznak, illetve amelyek az egszsggyi, pnzgyi vagy egyb rzkeny adatok kategriiba tartoznak.

E. n tudomsul veszi, hogy a Facebook az n hirdetseiben vagy azok krl rtestst helyezhet el, amely kzli, hogy a hirdets clzott jelleg, s n vllalja, hogy az ilyen jelleg rtestseket nem mdostja, nem fedi el, s egyb mdon sem avatkozik a mkdskbe, idertve az olyan esetleges technikai sszetevket is, amelyek a felhasznlk szmra lehetv teszik tovbbi tjkoztats vagy vlasztsi lehetsgeket biztost mechanizmusok elrst.

F. A Facebook brmikor mdosthatja, felfggesztheti vagy megszntetheti a konverzikvets, a webhelyrl ltrehozott egyni clkznsgek s a mobilalkalmazs alapjn ltrehozott egyni clkznsgek funkcihoz trtn hozzfrst, vagy megszntetheti annak elrhetsgt. n brmikor abbahagyhatja a funkcik hasznlatt. n brmikor trlheti egyni clkznsgt a Facebook rendszerbl a fikkezel eszkzk hasznlatval.

Ha n harmadik fl nevben hasznlja ezen funkcik brmelyikt, kijelenti s garantlja tovbb, hogy az ilyen fl megbzottjaknt jogosultsggal rendelkezik az ilyen adatoknak az nevkben trtn hasznlatra, illetve az ilyen felet ktelezheti a jelen felhasznlsi felttelek betartsra.

A jelen Felttelek szablyozzk a konverzikvets, a webhelyrl ltrehozott egyni clkznsgek s a mobilalkalmazs alapjn ltrehozott egyni clkznsgek n ltali hasznlatt. Ezek a funkcik a Facebook rszt kpezik a Facebook Jogi s Felelssgi Nyilatkozat ( https://www.facebook.com/legal/terms, a JFNY) rtelmben, s ezeknek a funkciknak az n ltali hasznlata a Facebook n ltal trtn hasznlata rsznek s azon vgzett mveleteinek minsl. Ezek a felttelek nem helyettestenek semmifle olyan felhasznlsi felttelt, amely az n ltal a Facebooktl trtn hirdetsi adatbzis vsrlsra vonatkozik, s az ilyen felhasznlsi felttelek tovbbra is irnyadk az n olyan hirdetsi kampnyaira, amelyeknl a konverzikvetst, a webhelyrl ltrehozott egyni clkznsgeket s a mobilalkalmazs alapjn ltrehozott egyni clkznsgeket hasznlja. Ha brmilyen ellentmonds ll fenn a jelen Felttelek s a JFNY kztt, kizrlag a jelen Felttelek irnyadak a konverzikvets, a webhelyrl ltrehozott egyni clkznsgek s a mobilalkalmazs alapjn ltrehozott egyni clkznsgek tekintetben, s kizrlag az ellentmonds mrtkben. A Facebook fenntartja a jogot a jelen felhasznlsi felttelek n ltali teljestsnek figyelsre s auditlsra, valamint a jelen felhasznlsi felttelek idrl idre trtn frisstsre, a mdostsokat kvet n ltali folytatlagos hasznlat az ilyen mdostsok n ltali elfogadst jelenti.

 


8. Egyb rendelkezsek


A webruhz fenntartja a jelen Nyilatkozat jvbeni mdostsnak jogt, ezrt ajnlja, hogy idnknt jra ltogasson el a nyilatkozatot tartalmaz weboldalra.


A jelen Adatvdelmi Nyilatkozatra s a szemlyes adatok felhasznlsra Magyarorszg jogrendje az irnyad.

 

 

 
Segíthetek?
Csak hívj a 06 70 217 1000-es telefonszámon és kérdezz bátran. Szívesen segítek neked a megfelelõ mobiltelefon, vagy mobiltelefon tartozék kiválasztásában. 5 perc alatt rengeteg hasznos infót kaphatsz, amelyek segítségével garantáltan, olyan mobiltelefont, vagy telefon tartozékot tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.
 
Ütõs garancia
Nem vált be a termék? Nem baj! Küldd vissza 14 napon belül és mi simán visszavesszük! Kattints és tudj meg többet...
 
Adatáttöltés
Ha telefont vásárolsz üzletünkben, akkor ingyenesen töltjük át adataidat, telefonkönyvedet, fotóidat és az új telefonodra. Üzleteinkben továbbá kérhetsz adatmentést is többféle adathordozóra.
 
Kövess minket...
Gyere és csatlakozz az Extratel csapatához az alábbi közösségi oldalakon is...

Üzenõfal


Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére

14:16: Tisztelt Kérdezõ! Xiaomi Amazfit GTR 2e tipusu okosórához jelenleg még nincs raktáron üvegfóliánk. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Jó napot kívánok érdeklõdnék Amazfit GTR2e üveg védõjük van e
15:11: Tisztelt Kérdezõ! Myphone Hammer Iron 2 típusú mobiltelefonhoz BM-29 akkumulátort, sajnos nem tudunk beszerezni. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdv! Extratel GSM!

Myphone hammer iron 2 akksi felõl érdeklõdnék,egész pontosan ez BM-29 akkumulátor 2400 mAh LI-ION 3.7V.

Várom Válaszukat !

Üdv
Tisztelt Kérdezõ! Debreceni központi üzletünkben és szervizünkben kerül sor minden készülék hardveres javítására! Miskolci üzletünkben kizárólag csak szoftveres munkákat tudunk elvállalni! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdvözlöm. Samsung Galaxy S7 edge telefonhoz kijelzõ+üveg beszerezhetõ-e és a miskolci üzletben javítása megoldható-e? Köszönöm.
10:15: Tisztelt Kérdezõ! ALAI 2880 mobiltelefon akkumulátort, sajnos nem forgalmazunk. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: ExtratelGSM
Üdvözletem. ALAI 2880 mobil telefon akkumulátort keresnék
15:43: Tisztelt Kérdezõ! Rendeléstõl számítva 2-3 munkanap az érkezési idõ. Garancia ideje 6 hónap. Üdvözlettel: ExtratelGSM
Oneplus 5T Gyári Akkumulátor 3300mAh BLP657 típus

Van-e készleten, ha most(10.08. kb.14:00) megrendelem, mikor vehetõ át Miskolcon ?

mennyi(hány hónap) a garancia erre az akkumulátorra?
Mobiltelefon - ElejéreMobiltelefon - VisszaMobiltelefon - KövetkezoMobiltelefon - Végére


Hozzászólások


09:04: Tisztelt Forgalmazó! Érdekl?dnék, hogy ez a fajta okostok van e Önöknél Samsung Galaxy A33 ...

09:04: Üdvözlöm! Érdekl?döm, hogy a fent említett akku valóban eredeti-e, nem pedig ...
Samsung Galaxy A7 (2018) (A750) Gyári Akkumulátor 3300mAh EB-BA750ABE típus
07:23: Sziasztok. Szeretnék a Samsung Gear S3 frontier órához tölt?t venni mert az enyém vagy el ...
Samsung Asztali Óra Töltõ Dokkoló Gyári EP-Y0805 Új
18:36: Üdvözletem! Érdekelne a játék. Angol nyelv?? Illetve a kiskönyve ...

09:41: Üdvözlöm a fenti tokkal kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy aktív-e. Ezt azt foglalja ...
Samsung G973F Galaxy S10 Clear View ezüst oldalra nyíló okos flip tok
17:07: Szia! Szeretnék egy ilyet: Samsung Tab S6 Lite Fekete Érintõceruza (Toll) Gyári ...
Samsung Tab S6 Lite Fekete Érintõceruza (Toll) Gyári Bontott

 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Extratelgsm Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék webáruház, szerviz. Új mobiltelefon, használt mobiltelefon, mobiltelefon tartozék, mobiltelefon javítás, olcsó használt eladó mobiltelefonok, minden egy helyen itt a webáruházban...

DEBRECEN mobiltelefon üzlet és szerviz:

4025 Debrecen, Nyugati 10.
(a Tesco áruháztól 200 méterre, a MOL benzinkúttal szemben)
Telefon: +36-20/431-3169
Telefon: +36-30/492-9252
Telefon: +36-30/824-1440
Fax: +36-52/315-093
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Debrecen
Nyitvatartás:
Hétfõ-Péntek: 9:00-17:00 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:00-12:00
Vasárnap: Zárva

MISKOLC mobiltelefon üzlet és szerviz:

Bató Üzletház
3530 Miskolc, Széchenyi u. 70. I. emelet 47. számú üzlet
Telefon: +36-70/500-999-0
E-mail: info@extratelgsm.hu
Skype: ExtratelGSM Miskolc
Nyitvatartás:
Hétfõ-Péntek: 9:30-17:30 (ebédszünet NINCS)
Szombat: 9:30-13:00
Vasárnap: Zárva

Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék kiszállítás az alábbi városokba is:

Budapest Debrecen Szeged Miskolc Pécs Gyõr Nyíregyháza Kecskemét Székesfehérvár Szombathely Szolnok Tatabánya Kaposvár Érd Veszprém Békéscsaba Zalaegerszeg Sopron Eger Nagykanizsa Dunaújváros Hódmezõvásárhely Dunakeszi Cegléd Baja Salgótarján Vác Gödöllõ Ózd Szigetszentmiklós Szekszárd Gyöngyös Mosonmagyaróvár Pápa Gyula Hajdúböszörmény Esztergom Kiskunfélegyháza Budaörs Orosháza Ajka Kazincbarcika Szentes Kiskunhalas Jászberény Szentendre Komló Tata Nagykõrös Siófok Makó Gyál Hajdúszoboszló Törökszentmiklós Keszthely Vecsés Várpalota Hatvan Karcag Dunaharaszti

Kövess minket itt is...

Extratelgsm Extratelgsm

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing


Téma: Mobiltelefon és mobiltelefon tartozék, gsm olcsó ár